Krystalnat.

Krystalnat. Palle Press
Netop nu er det præcis 70 år siden, at jøderne blev udsat for en grusom hetz internt i Tyskland.

Tænk hvor tiden går.

De hetzer også i dag. Asocialdemokrat
Ja, socialisterne er generelt onde mennesker.

wtf? gubbi_the_great
NATIONAL socialisme er en ond ideologi. Ikke socialisme. Tror du har misforstået nogle historiebøger.

Men kan kan jo i dagens Danmark godt begynde at kigge på hvilke partier der fører en nationalistisk politisk, samtidig med at de er stærke fortalere for en autoritær socialistisk stat...

Socialisme Asocialdemokrat
"Socialisme er en ond ideologi. Ikke socialisme"

Nu er jeg lidt forvirret.

... gubbi_the_great
National-socialisme er IKKE socialisme... forstår du?

Inter- og national Asocialdemokrat
Men er inter-nationalsocialisme så heller ikke socialisme?

Stalin og Nationerne RødeLevi
Jo da Internationalisme er socialisme, eller skal vi sige, kan være det. Sådan en kosmopolitisk kulturradikal, vil jeg godt nok anerkende som internationalist, men socialist------------- aldrig.
Joseph Göbbels havde en fortid, som socialist inden han løb ind i Adolf, og de andre skiderikker, nogle mener at begrebet national- socialist skyldtes ham.
Tilbage til socialisme og internationalisme i forholdet til det nationale. Det kan godt give grå hår i hovedbunden, men så er vi så heldige at Josef Stalin har skrevet en fremragende bog om emnet: ” Marxismen og Det Nationale Spørgsmaal”. Mondes Forlag 1939.
Stalin skrev selv bogen i 1912-13 på et tidspunkt, hvor Europas mange nationer var i opbrud, og en ny verdens orden bankede på. I dag hvor der tales så meget om etnicitet og national identitet, er det interessant at se, hvor eminent Stalin kaster lys over disse begreber.