Kulturmøde i Gellerup?

Kulturmøde i Gellerup? Åben invitation
http://jp.dk/indland/krimi/article1470830.ece

Racistisk forbrydelse eller hvordan er det nu lige at det forholder sig?

Regel nr 1 Klondyke
Tag altid med fremmede, hvis du er i en fremmed by. Flot. Og nu er Lundin gift. Rødstrømperne har virkelig sejret for hårdt.

Etnisk danske drenge Gjellerup
kan også finde på det. Er det agurketider. Ingen forbrydelse er sket.

Pigerne er dårligt opdraget sandsynligvis af DF forældre, der ikke mener , at gamle regler indenfor opdragelse skal gælde mere såsom at passe på sigselv. Det har piger i DK til alle tider skullet, men DF mener at vi danskere skal kunne alt, hvad vi aldrig har kunnet i ytringsfrihedens navn.Børn bliver også skambidt af hunde fordi de ikke lærer, at man aldrig går over til en fremmed hund. At man aldrig må gå med en fremmed. At man aldrig må lade sig lokke af noget eller nogen.

Kør aldrig med fremmede heller ikke selvom de byder dig slik.

Var forældrene pissefulde, så de ikke kunne hente pigerne.

Selv for 30 år siden da min datter var til bondebal langt ude på bølandet, fik hun penge til en taxa hjem og hun kunne altid ringe hjem for, at blive hentet.Hun skulle ikke gå på en mørk vej eller køre med fremmede.Da alle danskere er en omvandrene telefonboks kunne pigerne ringe hjem eller efter en taxa.

Iøvrigt sker der mange falske anmeldelser fra unge pige, der ikke føler sig berømte nok.

Jada og hvorfor ikke iampersson
vende det hele på hovedet ?
-
I snakker om pigerne, deres forældre, ja selv DF bliver blandet ind i sagen ! Hvad med drengene ? er det helt ok det de gør ?
-
Jeg har tit kørt nogen hjem fra byen, jeg har sgu`da aldrig opført mig sådan ! er det meningen at vi ikke længere skal kunne stole på hinanden ?
-
Men jeg kan da godt se hvor det bærer henad når man anklager de forkerte !

Husker du Malene mordet båt båtbåt
Det var en nabo, der myrdede hende, han tilbød at køre hende hjem.

Vi har aldrig kunnet stole på hinanden.

Man kan ikke skue hunden på hårene , heller ikke etniske danske.

Derfor skal man ikke overlade sine børn til tilfældigheder.

Racistisk forbrydelse???? Sober
Hvad for en forbrydelse? De har fået et tilbud de har afslået - tåbelige pigebørn.

Her skal du se forbrydelse

http://jp.dk/indland/krimi/article1471621.ece

så tag og klap gællerne i om "forbrydelser" - og skam dig

Godt argument ? iampersson
en psykopat myrder en uskyldig, derfor skal vi alle, nu holde os inden døre og aldrig modtage hjælp fra nogen ! Nu tør jeg snart ikke køre nogle af børnene fra skolen, sport og andre aktiviteter mere og jeg tør slet ikke lade dem gå frit på vejen !!!
-

Pædofile lærere Glarruder
af dansk herkomst: du kan heller ikke lade dem gå i skole. I idrætsliv og fritidsfornøjelse vil de ikke indhente børneattester, der kan de heller ikke være.

Nu er du ved, at være en helt normal bekymret forælder, der kan forudse farer og lære deres børn, hvad de skal være opmærksomme på for at slippe nogenlunde helskindet gennem barndommen.

Livet er og har altid været fyldt med farer, men naive nationalromantikere prøver, at bilde os ind, at det kun har eksiteret med vore indvandrere.

Undskyld at jeg hev dig ud af dine naive Morten Korch romantik om hvem vi danskere er.

Ja eller Rosengården over i Malmø. la34sf
Er den er den største svinesti nord for alperne, og at bruge navnet "Rosengården" er er sku da himmelråbende ironisk, det er Sveriges største kriminelle område, ikke under 25 mord om året + alverdens kriminelt, ingen blegansigter vover sig ind i den røverkule efter mørket frembrud, er Gellerup af samme beskaffenhed, så Gud bevare DK og omegn, Armen.

Du smører lige tykt på Undskyld mig
fordi det 1. oplæg ikke kunne hidse folk op.

Hvad har dit indlæg med debatten, at gøre ?

Det kan godt være iampersson
men jeg har aldrig sagt noget om, at det skulle være indvandrernes skyld, det er noget du har fundet på ! og jeg er skam ikke særlig "morten korch`sk" .
-
Jeg er ganske "normalforælder", jeg mener dog ikke at det er børnene der skal "bures", derimod de voksne, der ikke kan opføre sig ordentligt !
-
Det er ikke en forbrydelse at være naiv, men det er så sandelig en forbrydelse at benytte sig af det !, bare lige så du også ved det !