Kunne du købe en kone i østen, ..

Kunne du købe en kone i østen, .. mand52
bare for at føle dig som en rigtig mand?
-
Jeg synes det er nedværigende at se aldrende mænd, gifte sig med kvinder, af anden herkomst, fordi de enten ikke kan få andre eller fordi, de så har en billig hushjælp !

thaipiger og bruger dem til opvask anonym
lave thaimad gøre rent

Forstår dem på quinden
en måde, ingen har ondt af at flere gange så mange danske kvinder er sammen med udlændinge som danske mænd er det - bare ta en tur på Strøget

På den anden side ville jeg helst at de var dansk gifte

Hvis hun var hot anonym
så ser jeg ingen problemer.

Ja der er mange anonym
letsindige danske piger.

Nej det er for klamt!!!! ane
på den måde.Kun for gamle grise og ungkarle!!!!!!!

Orv... Krusty
...jeg kan lugte overdreven frustration og vrede på de danske kvinder. Kan det være at du er blevet afvist en gang for meget?

Hørt Hørt dtm
Ka ikke sige så meget andet en at jeg er helt enig og for at gøre det hele endnu være så forventer de at vi mænd er alt hvad man kunne ønske sig pæn, gelant, romantisk osv. com no Quinder !! DTM

Jeg vil hellere ha en mand Jacob Fodsved
Derfor er svaret ja

Se det i øjnene BBB
nogle mænd virker så lidt tiltrækkende på danske kvinder, at såfremt de skal gøre sig nogen forhåbning om at leve sammen med et andet menneske, så er det den mulighed de har.

Og så er der de mænd som bare ikke kan holde os ud og som vil have et andet serviceniveau, end det vi vil levere - and then what?

Hellere den løsning end leve på en løgn om at man har det vidunderligt som single, hvis det eneste man ønsker sig er en partner.

Jeg tror... Krusty
...ikke at kvinderne er for krævende. Det er mere mændene der har mindreværdskomplekser. Mere selvtillid og mindre frustration og vrede, kære medbrødre!!

Korrekt Baltic princesss
Rigtig mange danske kvinder har tabt deres kvindelighed, ærbarhed og interesse for hjemmet og familien.

En asiatisk eller baltisk kvinde kan gøre en mand meget mere lykkelig.

Så¨du synes det er nedværdigende at gamle mænd gifter sig? Hvoran blev du sådan en nar?
Tror du ikke gamle mænd er liderlige, og har drifter som alle andre? Har du nogensinden fået noget selv? Hvad rager andre menneskers forhold til kvinder dig? Nar!