kunne i leve med det?

kunne i leve med det? MegaBitch
Jeg har været sammen med min kæreste i små 2,5 år efterhånden, og det har bestemt ikke været uproblematisk. Jeg tog ham i ret så omfattende utroskab, hvilket han benægtede til sidste sekund på trods af alle beviser. Jeg valgte i første omgang at gå fra ham. Som så mange oplever kunne jeg ikke holde fast i den beslutning og vi endte sammen igen. Jeg holdt hårdt på at vi ikke var kærester fordi jeg ikke kunne klare at have ham for tæt på følelsemæssigt efter et sådan svigt, men den klare aftale hed at hvis han også duskede andre skulle der være åbenhed om det og omvendt fordi jeg i så fald ville have ret til at sige fra. han overholdt det ikke og smittede mig med klamydia. Virkelig ydmygende! Det sørgelige er at jeg stadig ikke kunne gå fra ham og vi er endt som kærester sidehen. naturligvis har jeg og er stadig meget ramt af det og har været/ er super kontrollerende og mistænksom. Den pige han selv blev smittet af er en pige der arbejder på et bodel der ligger under hans arbejde. hans arbejdsgivers kone ejer og driver det. Og det generer mig i den grad at han ikke blot har været der nede men også i sin arbejdstid laver sort arbejde for pigerne som kommer op i butikken, at han render rundt og spænder sengene dernede som en slags alt mulig mand, samt at bodelmutter tager billeder i butikken til hjememsiden af pigerne bla på hans bil, også redigerer hun hjemmeside på deres computer så der er fri udsigt til det hele. tlf madamerne er han på fornavn med og de hilser hjerteligtpå ham!! jeg har virkelig prøvet at slå det hen og tage hans ord til mig om at han er ligeglad med det bodel. problemet er at det er jeg altså ikke!! jeg har krævet at han skifter arbejde hvis vi skal have noget at bygge videre på, og det er han meget ulykkelig over og kan umiddelbart ikke bestemme sig. jeg søger ikke svar om hvorvidt jeg er galt på den mm For jeg har gjort op at JEG ikke kan leve med det,og jeg er indstillet på at det slutter her hvis han vælger arbejdet. han har en frist til d, 1 for jeg kender ham godt nok til at vide at det ellers aldrig bliver til noget. Udover det her er han naturligvis en sød og dejlig fyr - der er jo en grund til man ikke altid kan cutte med folk trods det lort man får lavet. Så mit spørgsmål er lidt mere nysgerrigt hvor mange havde egentligt affundet sig med denne situation og hvor mange havde ikke??

Undskyld, Den sure
men er du ikke bare lidt for dum? Se da at komme væk fra ham... Du skal da ikke gå og vente på, at han bestemmer sig. Du skal bestemme dig for, at du skal væk - NU!!!

næh MegaBitch
dum er jeg ikke jeg er bare et menneske, og jeg kan desværre ikke ændre på at jeg tadig elsker ham og at det jeg allerhelst vil er at starte på en frisk og arbejde for parforholdet. Der er aldrig kun en side af en sag, og jeg er først nu i stand til at træffe en beslutning om at jeg ikke vil finde mig i det, hvis det er dumt at vente så okay jeg gør tigene så godt jeg kan. Jeg kender det godt mit eget svar til en veninde ville lyde ligesådan (måske knap så personrettet)men hvem kender ikke til det at give råd også selv at stå i situationen og være sovset ind i følelser og detaljer. dit svar er dog ikke til at tage fejl af- tak for det anyway :)

Nej!! matsej4
Jeg havde ikke kunnet leve med det...

For mig er troværdighed det vigtigste i et forhold. Hvis man ikke stoler på hinanden, og ikke er ærlige og har en god kommunikation, så vil der være - i mit univers - meget dårlige betingelser for et forhold, lige meget hvor stærk kærligheden er.

Og noget helt andet er: Har du det godt med den person du bliver, når du hele tiden er mistænksom og skal kontrolere ham??

Lad ham ikke fortælle dig hvad du skal synes og mene.

Og jeg er ked af at sige det, men ultimatummer virker ikke... Han vil altid give dig skylden for at have mistet sit gode arbejde.

Det var min meneing. Mis

Aldrig i livet stjerneanis
Havde det være mig, så havde det forhold været helt slut efter afsløringen, første gang.


Livet er sgu for kort til at spilde på en idiot.

hej mis MegaBitch
Tak for dit svar
Jeg er særdeles enig med dig i beskrivelse af betingelser for parforholdet-og du har muligvis også ret i at det alligevel går i stykker selvom han skulle skippe sit arbejde.Og nej jeg bryder mig ikke om at være så mistroisk. Så ja dårlige betingelser og ingen garantier, men det er pt det der virker muligt for mig ellers var jeg nok gået fra ham forlængst - det da også irriterende at jeg ikke bare føler jeg kan.

Pas på dig selv. matsej4
Har du et ønske om at redde ham??

En idé om, at hvis han skipper sit job, og er sammen med dig, så vil hans liv blive bedre??

Føler du at han er for god til det han render og laver, og at du kan hjælpe ham med at indse det??

Det tror jeg nemlig er en del af, at du ikke kan tage den beslutning der skal til. Du VED at det er forkert, at du burde gå osv, men samtidig er du fuld af undskyldninger - overfor HAM - om hvorfor du stadig ser ham.

Men du kan ikke redde ham, for han føler ikke selv at han gør noget forkert, og mener derfor ikke at han skal reddes.

Han har bollet med en anden - mens han var sammen med dig. Måske har det været som betaling for noget af det arbejde han går og laver. Og måske ser han det ikke som utroskab, når han betaler for det??

Han har allerede givet dig klamydia. Er du ikke bange for at få AIDS??

Og istedet for at komme med en masse undskyldninger, så læs det her igennem igen. Læs dit eget indlæg igennem igen. Og tænk denne gang over hvordan det kan være at du finder dig i det. Elsker du ham i virkeligheden, eller vil du have ham fordi du ikke kan få ham, på den måde du gerne vil have??

mis

hvem er du? ikke logget på
Et gammelt mundheld siger 'fortæl mig hvem du omgås, og jeg skal sige dig hvem du er'

Er du ikke for god til at blive sat i bås med en utro mand, der smitter dig med kønssygdomme og er bruger og selv arbejder på bordel? Hvad er det for en fremtid du kan se hvis du bliver sammen med ham?

Hold fast i din frist - hvis der er noget ved ham og han elsker dig, så vælger han dig. Hvis ikke, så kommer du over det, helt sikkert! Good luck!

Du er vist en værre en, lille ara. kondomet
Nå så du betaler udenlandske piger ekstra for at gøre det uden kondom. Tsk tsk.

lad da værre MegaBitch
at være latterlig faktum er at det foregår! Iøvrigt skrev jeg ikke at hun var luder selvom hun kan have været det hans egen forklaring var hun var tlf pige og at de sås privat. Desuden kan du sagtens få klamydia med hvem som helst du bruger kondom med da det også smitter ved oralsex og hvem slikker en pige gennem et kondom mv?? og nej hvofor skulle jeg oprette en fake indlæg du må have noget bedre at tage dig til end at at svare her hvis du ikke kan komme emd noget konstruktivt

fy for den -------------------
måske den nye mode bliver
vi kan godt kysse
jeg har klamydia i munden,, føj
forkølelsessår kan man se i udbrud men klamydia ?
Nej så hellere troskab

hehe MegaBitch
ja det er rimeligt afskyeligt

Jamen hvilke svar vil du have ? kapen
Det er ikke et godt forhold men du er jo den der skal gøre noget ved det.

Du kan vælge at blive sammen med ham på de betingelser eller vælge at gå. Men du kan ikke holde det siger du så du vil ikke.

Hvad skal der så til ?

Hvor mange år vil du bruge på det ?

Nej det kunne jeg ikke dulkis
- og ville heller ikke leve med, men - søde - det er jo ikke bare et arbejde du beder ham skifte. Det han er involveret i her er noget af hans livsstil. Så selv om han skulle vælge at skifte jobbet på overetagen, så har du ikke fået en anden slags mand ud af den øvelse. Det du har gang i er dødsdømt eller slet og ret din lidelseshistorie.

- Jeg synes, du skulle læse Pusserpigens indlæg, hvis du ikke allerede har gjort det. Har du læst det, så læs det igen.

- Det kan være hårdt at være forelsket, det kan være det rene blindværk, men der er ingen grund til at opføre sig direkter idiotisk overfor sig selv. Hvis du ikke vilvære din egen ven, hvem skal så være det?

Jeg havde aldrig PPC
i mit liv fundet mig i sådan noget.

søde 'MegaBitch' se at komme væk, og det i en fart. ofte kan man ikke se det når man er i situationen, hvorimod man set udefra ser langt mere opjektivt på tingene.
den fyr skal simpelthen ha sparket, håber jeg virkelig du giver ham.

Mange tanker herfra