kurdiske terrorist

kurdiske terrorist TYRKER
SVIN!!!!

endnu engang beviser kurderne at de er nogle feje hunde som skal udryddes sammen med deres sympatisører,sådan nogle sorte sigøjner kurdere og deres primitive bomber i skraldespande og busser!!

lortet skal skal smides i fængsel sammen med elendige familie,og deres landsbyer skal renses for alt hvad der ligner terrorstøtte,de har alt forlænge nydt godt af den tyrkiske velvilje over for dem,og de har udnyttet at der ingen forskelsbehandling har været.

lad alle kurdere blive registret som kurdere,med et stempel i deres id-kort,og indskrænk mulighederne for at rejse ud fra deres primitive landsbyer i øst.

det er tid til at slå hårdt ned på disse elendige møgkøtere og deres terroristvirksomhed som de bla. udsender propaganda for her fra danmark.

AY YILDIZ YIKILMAYACAK !!

NE MUTLU TURKUM DIYENE !!

hvad!!! Hovsa
Gider du lige oversætte de sidste to linier

så gerne TYRKER
AY YILDIZ YIKILMAYACAK !!
MÅNE OG STJERNE KAN IKKE KNÆKKES !!

NE MUTLU TURKUM DIYENE !!
DEN SOM SIGER HAN ER TYRKER ER LYKKELIG !!

ked af at du er så ulykkelig ham der der...
hvorfor erkender du ikke at i har muslimske grupper som terrorister?? Er det fordi i vil vise at i en "Open Minded" land som ikke har bøvl med islamiske terrorister.
iøvrig..hvad har Tyrkiet siden du føler dig lykkelig?

hvis du har givet dit blod for den tyrkiske republik, hmmmm
så fatter jeg ikke hvad du laver i danmark

bistand ham der
han giver blod til tyrkiet..men æder fra Danmark..det er tyrkisk ideologi..
kan man vist hør,

det er tydeligt TYRKER
at danskerne støtter de kurdiske terrorister,hvilket gør jer medskyldige i terrorisme.

mine forfædre kæmpede mod englænderne,grækerne,bulgarene,russerne,armënerne,osv. og vi har svoret vores ære til MUSTAFA KEMAL ATATURK om at kæmpe og bevare vores stat som den verdslige stat vi er.

næste gang de kurdiske møgkøtere planter deres lort på et turiststed håber jeg der ryger nogle danske terrorsympatisører med i købet.

Du er da for meget Made in Denmark
Hvad pokker laver du i Danmark, når du er så glad for Tyrkiet?????
Syntes du skulle smutte hjem, hvad hulen bilder du dig ind, hjem og agiter i dit eget land.

blod tørstig ham der
Du beskriver dig selv som en blod tørstig vild dyr. Det er vel også en vild dyr.

Kurdere er sigøjnere. anonym
I Tyrkernes øjne er kurdere faktisk sigøjnere.
Et primitiv folk som stjæler og bare tænker på sig selv.Ingen Tyrkere kan udstå disse folk.
(Jeg er ikke tyrker,eller kurder).Overstående har en tyrker selv fortalt mig det.

TYPISK TYRKER
dansk agument!!

smut hjem!!

det er jeres standard bemærkning når jeres agumenter ikke holder,en TYRKER vil altid være en TYRKER UANSET HVAD!!

det tyrkiske broderskab kan ikke knækkes,uanset hvor i verden vi befinder os er det tyrkiet der er i vores hjerter,og det kan en kartoffel som dig ikke lave om på.

fortsæt jeres terrorstøtte,det vil give ris til jeres egen røv en skønne dag,ved næste valg vil ERDOGAN og hans leflen for EU være forbi og de rigtige TYRKERE VIL TAGE OVER.. MHP= MILLIYET HAREKET PARTISI kan sammenlignes med det gamle danske fremskridtsparti og vi vil vinde STORT,SÅ ER DET SLUT MED KURDISKE MØGKØTERER DER SPRINGER TURISTER OG INDFØDTE I SMADDER.. INGEN FALDEN PÅ HALEN OVER EU OG DERES ELENDIGE OG LATTERLIGE KRAV OM AT GIVE KURDERNE MERE FRIHED OG OM AT OPGIVE CYPERN!!

cypern blev besat pga.grækernes undertrykkelse af det tyrkiske mindretal på cypern,og INGEN undertrykker TYRKERE uden det for konsekvenser..

JA DU LÆSTE RIGTIGT!! jeg beundrer glistrup for hans kamp mod islamisering af DK OG ANDRE MØGHUNDE DER UNDERGRAVER STATEN!!!

LÆNGE LEVE FACISMEN !!

er du nu sikker?? ham der
er du sikker?? så vidt jeg ved har kurderne altid været der, men det er vist tyrkerne der ikke har været der og om mon kutderne er et resultat at tyrkernes behandling?? har de overvejet at være lidt mere menneskelig? bare hør ham der kalder sig tyrker. :)

Jeg kan forstå din vrede galemathias
Terrorrisme er den mest svinske fejhed der findes.

En modbydelig handling udført af mennesker med en facistisk tankegang. En tankegang der retfærdiggør deres handlinger, idet de ser andre mennesker som betydningsløse i forhold til dem selv. Altså facister.

Kurderne er medere. ftg
Kurdistan er resterne af det gamle Medien. Den Medo-Persiske dobbeltverdensmagt havde herredømme fra 537 f.v.t., hvor de overtog styret efter Babylon, og indtil Alexander den store af Grækenland. Det Medo-persiske rige var den fjerde verdensmagt på jorden, efterfulgt af Grækenland, Romerriget og den Anglo-Amerikanske dobbeltverdensmagt.
Du kan læse om de syv verdensriger i Daniels bog, kapitel 2.

det er TYRKER
korrekt. det er også derfra deres terror tv-station har dets navn,MED-TV.

Politisk forfølgelse Per H
Det er i Tyrkiet forbudt at kæmpe for kurdisk uafhængighed, hvilket betød kidnapning, fængsling og dødsdom til det Kurdiske Arbejderpartis (PKK) leder Abdullah Öcalan.
I Tyrkiet forsvinder folk hver dag og tortur er daglig rutine for politiet.
Torturofrene er for det meste kurdere, men der er også venstreorienterede og systemkritikere mellem ofrene.
Fra 1992-94 dræbte den tyrkiske stat 17 journalister og forhandlere af den kurdiske avis Özgur Gundem.
En komite til beskyttelse af journalister udtalte, at i 1995 var Tyrkiet det land, der havde flest journalister i fængsel, nemlig 53. De fleste af dem for at skrive om kurdernes situation.

http://www.socialister.dk/saa/179/tyrkun.htm

Tag dig sammen riffelsyndikatet2
Tilfældet er at der er ingen der ved hvem der står bag. At nogen tager skylden i andres navn er et særdeles velkendt fænomen. Ingen er dømt - og der er ingen beviser - endnu.

Mossad og/eller NATO-celler kunne lige såvel stå bag.

Og der sker selvfølgelig det efterfølgende, at Tyrkiet svinger endnu mere til højre ved det kommende valg. Der bliver indført en yderligere stramning i den personlige frihed. Kurderne kommer til at betale en høj pris. Og Tyrkiet går officielt ind i Nord-Irak (de er der allerede og er naturligvis involveret i flere suspekte bombesprængninger).

Så så Bullen finger
Hr. Fjols. Gå ind og tag din medicin. Så forsvinder dine hallucinationer.

mhp Atilla Hun
5.000 nationalister blev hængt, ikk kom og sig til mig at det var kun de fcking kommunister i tyrkiet eller bjergkurder blev dræbt. I en tyrkisk by der hedder Basbag köyü blev der dræbt 117 tyrker mens de be'ede fredagsbøn, de 6 bjergkurdere der gjorde det blev fanget og løsladt igen næste dag.. Man skulle næsten tro kurderne havde mere rettighed end tyrkerne, fx luderungen Ibrahim Tatlises er den mest kendte sanger og der er flere andre i tyrkiet, så ikk kom og sig de bliver undertrykt, i ved åbenbart ikke en skid, hvis jeres land blev bomberderet og folk ville have dit land, ville du elske dem eller hade dem. Kurder og Danskere er ikke 25 øre hver- æslen bærer kartofler.- Siktigimin orospulari.

Basbug ölmedi kalbimizde yasiyor.
Yasasin bozkurtlar.

ANANIN AMI apocu
ANANIN AMI

annanin gøtunu sikeyim.

seni orusbucocugu seni,siktir git lan sivasli ibnesi.