Kvinde – på med kjolen på jobbet!

Kvinde – på med kjolen på jobbet! tarzine
Jakkesættet er efterhånden blevet en fast del af kvinders arbejdsgarderobe – og fint nok, så får de mandlige kolleger ikke skumle tanker.

Men er det en fordom eller får mænd skumle tanker når deres kvindelige kollegaer bærer kjole eller nederdel på jobbet?

Hilsen
Metroman

Måske Anonym
Jeg tror at mænd generelt har svært ved at tage en pige alvorligt hvis hun har kjole på, på arbejdet.

pas dit job anonym
hold fokus du !!

kvinde i mandetøj Anonym
Men nu skal kvinder åbenbart også til at finde jakkesættet frem til festbrug! Det kan ikke være rigtigt, hvad skal så adskille mandekønnet fra kvindekønnet og hvad skal mænd så tænde på?

For man skal ikke bilde mig ind, at mænd kan tænde på en kvinde i mandetøj – eller hvad?

Lige præcis saintan
Men på jobbet behøver man heller ikke "tænde" der skal arbejdes, men bagefter for hygge osv. der er en skirt en dejlig løsning da den virker så feminin, kommer selv an på slagsen af skirt der er mange varianter, fra de søde til de sexede, men regner med kvinderne kan finde en der matcher deres personlighed bedst :)

Det ved jeg ikke Linette
det skal ihvertfald ikke afholde mig fra at bære kjole :0)
Men i vinterperioden sværger jeg nu til bukser, fryser sådan :-/

Går aldrig i Sabrina J
andet end kjole eller nederdel. Faktisk ejer jeg ikke et par bukser!

Men jeg håber da, at jeg bliver taget alvorligt på mit arbejde alligevel ;-)

Kommer vel an på branchen? miss-mee
Jeg har aldri set en kvindelig kranfører i habit eller en kvindelig pædagog for den sags skyld:-)

Jeg synes nu at vi skal gå i det der passer os og det vi kan lide. Folk der føler sig godt tilpads arbejder nu engang bedste...

Nogle er til bluse og nederdel, mens andre er til noget andet.

Hvis jeg klæder mig for kvindeligt bliver jeg tit behandlet dårligere end hvis jeg klæder min lidt mere neutralt. Det kan også være en grund til det for nogle.

...mee:-)

Du har ret Sabrina J
Det kommer selvfølgelig helt an på hvilken branche man er i.
En kvindelig kranfører eller håndværker går jo nok hverken i habit eller kjole :-)

Få kvinder... Fredolin
Få kvinder klæder sig erterhånden feminint i skørter, kjole og kvindelig påklædning.

Kvinder har glemt deres eget køn efter alt det rødstrømperi og ligestilingsfis.

Hvor er det trist og kønsløst at danske kvinder efterhånden opfører sig som mænd.

MÆND altså! sanessa
Drop dine opstød Tarzine, Mænd SØGER det. Det er fuldstændigt ligemeget HVAD kvinderne har på. De kan hive en hver tænkelig fantasi frem på enhver tænkelig basis...

Og lige en lille anekdote fra det virkelige liv....

Forleden dag skulle jeg købe støvsugerposer. Jeg har sådan en VIRKELIG kraftig sag, GODT med sug i. Dynapower hedder den... den er ikke så gammel, så det var første gang, jeg skulle ud at købe nye poser til den. Så var det jo meget naturligt at gå i Punkt1...den var der ihvertfald lige dér, hvor jeg gik ...

Det var en varmere dag end, jeg havde regnet med. Så min lange sorte frakke stod åben, så man kunne se det tøj jeg havde indenunder og jeg havde taget mit knaldrøde sjal af og bar det i hånden. Jeg havde et rødt hjerte i en sølvkæde om halsen, som landede i en spids lige midt i mellem mine bryster og dansede på den nedringende bluses sorte blondekant. Det er nu ikke et særsyn...sådan noget går jeg næsten altid med, og da jeg er en lille frodig, moden dame, er det ikke lige billedet af en fotomodel, der bør tone frem for din indre skærm. (Men jeg ved at allerede nu har de mandlige læsere massevis af billeder på deres indre skærm! For sådan er det bare.)

En eller anden benet fætter smøg sig frem mellem de mange maskiner og med en indsmigrende og forventningsfuld stemme og blanke øjne stammede "Kan jeg hjælpe dem frue".

"Kæft mand" tænkte jeg...han BEDER om det! "Han vil sgu da det spil"....

"Mmmmjaeh måske" sagde jeg, pegede på en usynlig plet på disken lige imellem os, kiggede først på den, og så på ham - lige ind i hans øjne... Han sank og gispede "Ja?"

Og her, kunne jeg have sagt hvad som helst, og fået det! Så nemt er det!

Men nu var mit ærinde altså støvsugerposer, så jeg fortalte ham mit problem, og bad ham om at hjælpe mig med at finde koden til lige netop den form for støvsugerposer, jeg havde brug for...det er jo en ren jungle...KUN fagfolk ved hvordan man finder frem til det, DET ved jeg jo absolut ikke noget om, og jeg KAN altså ikke finde ud af de der tabeller. GODT vi har sådan nogle DYGTIGE folk, der hjælper os med sådan noget...blablabla smalltalk

Han rankede sig op...***svang sig i sadlen vippede på sin musketærhat og red afsted i krig med mindet om skønjomfruen i sit hjerte*** ...og tastede på sin computer og BINGGGG: Dér var koden.

"Ja, dem har vi ti af tilbage...nu skal jeg straks finde dem" kiggede han først det ene sted...så det andet sted, lokaliserede de ti tilbageværende pakker...kravlede op på en stige og bemægtigede sig en favnfuld, ***vendte tilbage fra sit quest med byttet, som han alene havde tiltænkt sin udkårne der ensomt var blevet tilbage på borgen*** bar pakkerne hen til disken, hvor jeg stod forventnisngfuld og modtog den frelsende ***ridder på den hvide hest*** ekspedient.

Han kiggede ned på pakkerne...og på mig...eller det TROR jeg ihvertfald. Han var tilsyneladende meget interesseret i mit halssmykke.....

Han næsten hviskede, at han ville sælge mig en pakke til fuld pris, men at jeg kunne få lidt rabat, hvis jeg købte to. "Ja tak" smilede jeg "Det vil jeg meget gerne. Og mange tak for det gode tilbud" - og så: BLINKEDE jeg til ham!!! ***men dragen havde gennemboret ridderens ædle hjerte!!!***

Og så gav han mig tre pakker og viste mig med en håndbevægelse at det var ok. ***hans liv var slut, men skønjomfruen skulle bære mindet om ham til evig tid*** Han nævnte prisen, og jeg kiggede spørgende på ham en brøkdel af et sekund, men nu hans ansigt var udtryksløst. ***skønjomfruen sukkede i sorg, men alt var fortabt. Helten havde kæmpet og vundet, reddet hende borgen og byen, men mistet sit liv***

Han tog imod betalingen, og jeg skyndte mig ud af butikken...

Og det var jo altsammen fordi jeg havde det hjerte om halsen. Havde jeg nu LUKKET min frakke. Eller ikke haft en nedringet bluse med blonder...INGEN bryster et smykke kunne dingle imellem, INGEN spillende øjne...så havde jeg fået EN pakke støvsugerposer til fuld pris.

Nu er denne historie så absolut ikke objektiv, for det kan sådan noget ikke være...men alligvel vil jeg dog påpege, at det slet ikke er relevant at kaste anklager på bordet...og det er det, du gør med dit indlæg!

At det er kvindernes skyld, at de fremkalder fantasierne hos mænd. Det er noget ØWL...som sagt har mænd de fantasier ligegyldigt, hvad en kvinde har på af tøj.

Anklager, skyld, bebrejdelser er overhovedet ikke på sin plads her...det gør det SKRÆKKELIG skyldbetynget at færdes mellem hinanden. Og en eller anden tåbelig TØJTVANG ville sgu da smadre forholdet mellem os allesammen. Hvem har dog glæde af det Tarzine? Synes det lyder ærlig talt mere som om du har et personligt problem?

Lad nu bare mændene have deres fantasier i fred og kvinderne gå med det tøj, de nu finder mest behageligt og klædeligt.

Yeah right! sanessa
http://www.trazar.dk/images/optbg/illusion-024.jpg

Kort sagt Rollo
Skal der opnåes noget så vis patter...

Det har kvinder vist i flere tusinde år.

Patter så det batter.

Du kan heller ikke læse! sanessa
Ved du hvad? Det er muligt, at nogen kan opnå noget ved at vise patter, som du så smukt udtrykker dig. Men det er ikke historien her.

Jeg havde ikke en intention om at opnå noget som helst andet end at købe en pakke støvsugerposer, og jeg viste ikke "patter". Så hvordan kan det være, at du drager den konklusion, når det ikke er det der står?

Er det fordi du selv har de tanker, og så lægger du din fortolkning ned over denne her historie, som et filter? du KAN faktisk ikke se at kvinder KAN gøre andet end det du TROR de gør. Din fortolkning skygger altså for dit udsyn?

Jeg havde en intention om at købe nogle støvsugerposer, og ekspedienten havde en intention om at sælge dem til mig. Men så skete der noget på et andet plan imellem os.

Prøv for dig selv at finde ud af, hvad det var. Spørg også dig selv, om det er så vigtigt i den forbiondelse at placere et ansvar/ bekyldning/ anklage. Prøv at tænke på situationen UDEN at evaluere den. Er du overhovedet i stand til at se den situation som den er?

Hvis man skal afkode andres intentioner, skal man i det mindste kunne se andet end sine egne fordomme.

Hørt Rasmussen
Danske kvinder er blevet for maskuline

Patter ad libitum Rollo
Det er det historien handler om.

Vis et par lækre patter frem og verden ligger for dine fødder.

Sådan har det været siden hulemandens tid.

Ja, let det er det Anonym
Og man behøver såmænd ikke vise ret meget af dem, så danser manden allerede som en hanhund omkring en hunhund i løbetid.

Det var dog den værste gang ævl! Svend-Viggo den 4.
Du savner måske de gode gamle dage, hvor kvinder skulle have kjole på, uanset hvad, og det var mændene der bestemte? Tiden ændres altså konstant, og du kan da ved gud ikke forvente, at alt ser ud i dag, som i 40erne. Hvis du vil se en i kjole, så tag selv en på!
Hvad mener du med at kvinder har glemt deres køn? Det eneste, der gør en kvinde til en kvinde, er måske tøjet? Hvis du mener det med, at de intet har at skulle sige, og at de skal rette sig efter mændene, ja så har de glemt deres køn! Du er dog ualmindeligt dum at høre på!
Ja men nu hvor du synes kvinderne opfører sig som mænd, så må du hellere se at få en kjole på, og noget sminke i en fart, så du kan overtage rollen, for vi andre gider altså ikke!
Det er trist at høre sådan en tvær gammel mand, der brokker sig, op og ned ad døre og stolper, over at tingene ikke er som i gamle dage, men hvis du ikke har nogen kone eller kæreste, så er det da vist kun din egen skyld!