Kvinde overfaldet

Kvinde overfaldet Anonym
Da en kvinde sammen med en veninde passerede Nørrebrogade i København, blev hun overfaldet af en gruppe fremmede af mellemøstlig herkomst. De fremmede prøvede at hive tøjet af kvinden. Udlændingeloven bør skærpes. De kriminelle fremmede må sendes ud af landet efter overstået straf.

er god ide Allan H L
Det er fornuftigt at få sendt de kriminelle fremmede ud af landet hurtigst muligt. Det vil forbedre de danske borgeres sikkerhed særdeles meget.

fra stater anker j.
det vil også være en god ide at få opmuntret de mange fremmede, der ikke er selvførsørgende, til at rejse ud af landet så hurtigt det er muligt. det store flertal af de udgiftstunge fremmede er fra lande i middelalderøsten og nordafrika.

Hvad har det med udlændinge loven at gøre Anonym
Går du ind for kollektiv straf?

ville være debattør
Derudover ville det være økonomisk fornuftigt, hvis staten sørgede for at stimulere de mange fremmede der er på overførselsindkomst, til at rejse ud af landet hurtigst muligt.

er fra en borger
Flere undersøgelser viser, at flertallet af de kriminelle fremmede kommer fra muhamedanske stater i mellemøsten, vestasien og nordafrika.

på ferie En vælger
De mange "flygtninge"(det er bl.a. "flygtninge" fra irak, iran, libanon, somalia og tyrkiet), der ofte rejser på på lange besøg i det land, de er flygtet fra bør have annulleret deres danske opholdstilladelse. Herefter repatrieres fupflygtningene.

først når anker j.
De politiske flygtninge bør også hjemsendes, dog først når forholdene i flygtningenes hjemland er blevet forbedret. De hjemsendte flygtninge kan være med til at opbygge deres land.

Fupflygtninge? rodvad
Søren Kamp flygtede fra Danmark i 1945, blev efterlyst over Interpol Besøgte/ferierede mange ganger Danmark i de efterfølgende år. De danske betjente var ubestikkelig, ligevel kunne han komme og gå som han ville. Og så mener du at de korrupte grænsebetjente skulle fange nogle flygtninge på udenlandske/danske papirer?
Hvor naiv kan man blive?