Kvinde, pas på din dating-profil

Kvinde, pas på din dating-profil Q36
Det kan være svært at lokke mændene til, når du skal skrive din dating-profil på nettet. Hvordan får man lige formuleret det hele, så man ikke virker hverken desperat eller villig, kedelig eller underlig?

Dine ord skal vælges med omhu, for noget tyder på, at det er yderst afgørende for, om mændene bliver interesserede eller i stedet løber skrigende bort.

Den engelske dating-guru Matt Dunn har skrevet bogen 'Ekskærestens håndbog', der beskriver, hvorfor mænd ikke kan lide dyreelskere, og hvorfor selvstændige karriere-kvinder er skræmmende.

Kort sagt, så gå lige din profil efter en ekstra gang, hvis den ikke har givet bonus endnu... Her er ti gode råd til, hvad din dating-profil IKKE skal indholde.

1. 'Dyreven': 'Skal kunne lide katte'. De fleste mænd har meget svært ved at forstå kvinders besættelse af dyr. Hvad værre er, så vil vi mistænke dig for at være ensom. Og har en kvinde været single så længe, at hun har anskaffet sig en lurvet, loppebefængt kat til selskab, så er der nok en årsag til det.

2. 'Søger venskab': Hallo, det her er altså en dating-portal, så lad være med at spilde vores tid. Vi er faktisk nogen, der har betalt for at finde en pige at gå ud med. Har du brug for nye venner, så meld dig ind på en aftenskole i stedet.

3. Mr. Darcy: Hvis det ikke er gået op for dig endnu, så er Mr. Darcy fra Bridget Jones altså en FIKTIV person. Kan I ikke bare fatte, at han ikke eksisterer på nogen som helst datingside eller noget andet sted for den sags skyld. Vi ved godt, vi aldrig når ham til sokkeholderne, og eftersom vi aldrig kommer i nærheden af at blive Mr. Perfect, så har vi droppet anstrengelserne for længe siden.

4. Dit stjernetegn: Det er muligt, at vi mere ligner Mr. Bean end Mr. Perfect, men det mindste ord om horoskoper og det er os, som løber skrigende bort. Vi nægter simpelthen at blive kaseret, bare fordi vores fødselsdag ligger i en forkert måned.

5. 'Selvstændig karriere kvinde': Med det udgangspunkt, hvad fanden skal du så bruge os til? Ok, det er lidt gammeldags, men fyre vil stadigvæk gerne have bukserne på i et forhold - eller i det mindste tro, at vi har det. Hallo, vi er jo allerede bekymrede over vores præstation i soveværelset, så det sidste vi ønsker er ikke at være tilstrækkelige på kontoret.

6. 'Buttet af bygning': De fleste mænd foretrækker kvinder med former. Men vi er ikke dummere end som så. Vi har lagt mærke til den kvindelige tendens for at underdrive, når det kommer til tøjstørrelse. Beskriver du dig selv som buttet, så er vi straks overbeviste om, at du køber tøj det samme sted som Amin Jensen.

7. 'Salsadanser': Kære kvinder. Hvis vi var i stand til at imponere på et dansegulv, så ville vi slet ikke have en datingprofil. Det sidste vi ønsker er at blive slæbt ud på et dansegulv for at udstille, hvor ukoordinerede vi er, imens du får øje på en spansk latino-postej i stedet. Der findes kun én form for salsa, som vi er interesserede i, og det er den, vi kan dyppe vores nachos i.

8. Intet foto: Mænd er simple skabninger. Og kald os bare mistroiske, men en ting er 100 procent sikker. Det første vi kigger efter er et billede: Ville vi købe dig en drink, hvis vi mødte dig på en bar? Dét er altafgørende, og har du ikke noget billede i din profil, hvordan skulle vi så nå frem til den afgørende dom?

9. 'Party girl': De fleste fyre kan godt lide tanken om at eje en Ferrari, men i virkeligheden så ved vi godt, at vi ikke har råd til at holde den. Desuden er vores diskoteksdage efterhånden forbi - det er jo derfor, at vi offentliggør vores 'liv' på nettet. Men med den titel vil vi simpelthen være alt for bekymrede over ikke at have råd til at beholde dig.

10. Gifteklar: Et hvert ord om bryllup og ægteskab er bandlyst. Selvfølgelig vil vi gerne giftes - Engang! Men vi er altså mænd og derfor traditionelt fobiske overfor ethvert forhold, så drop det der med at stoppe det i hovedet på os fra første dag.

Kilde: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article236043.ece

Hm! Nå... ja, nu er det så en engelsk dating-guru, der kommer med disse vise ord :-) Men passer det?

Jeg har selv 2 katte - er jeg så dømt til et sølle single-liv resten af mine dage? ;-)

Nu har jeg ikke nogen dating-side på nettet, har overvejet det, men foreløbig er det blevet ved det...

Men kan I mænd genkende ovennævnte turn-offs - ell. evt. supplere med nogle andre... det er jo meget rart at vide, hvis jeg skulle få lyst til at oprette en dating-profil :-)

Lady-i-red du overrasker mig Q36
copy+paste til en afveksling:)

øøøøh?? undrende fyr
Q36, fortæl mig, hvorfor jeg er forvirret??

er den første Q36 lady-in-ed og du er den "rigtige" Q36?

Er der tale om en copy-paste andetsteds fra?

Ellers er jeg meget enig i mange af de 10 gyldne regler, specielt den første, da jeg lider af svær katteallergi *GG*

Med ærlighed kommer man længst lala
Hvad nytter det at undgå at skrive at man elsker dyr, og har to katte derhjemme, hvis så fyren viser sig at være kattehader?
Eller hvad nytter det at undlade at skrive hvis man er buttet, og så når fyren dukker op på første date, smutter med det samme med en bemærkning om at han kun vil slanke piger?
Dette er bare et par eksempler, men uanset hvad, så kommer man længst ved at være ærlig, for så får man med det samme sorteret dem fra som ikke passer til en alligevel.
Jeg kan give ret i at den der med giftefærdig er temmeligt uheldig, og vidner om en meget desperat person.
Så er der også dem med en lang tjekliste over mere eller mindre umulige krav til en ny partner, til dem vil jeg bare sige "grov up", hjertet går sine egne veje.
Men hvad så med at kalde sig for Partygirl, hvad skulle der være galt med det, for en pige der elsker fest og farver har ikke brug for en der kun vil sidde derhjemme med remoten i hånden.
Jeg har prøvet at have profil på dating sider, også uden billede og en hudløst ærlig profil, og helt ærligt, det har altså ikke været noget problem.
Har man en profil sådan et sted med en "tuttenuttet" tekst som tydeligt viser at her er en der vil tækkes mændene, så vil dem med noget mellem ørerne da blive skræmt væk.
Har man så et foto på og ser godt ud, ja så overdænges man med post fra alle mulige og umulige desperadoer.
Så jo, man skal tænke sig om hvis man laver sådan en profil, men man skal ikke lave om på sig selv i den, for så bliver man valgt for noget man ikke er, og det har ingen da brug for.

Jeg kan godt forstå... Q36*
hvis du er forvirret! Det er mig, der er tråd-starter.

Den anden Q36 er bare en uintelligent knold, som synes det er morsomt at sabotere en debat.

Og nu får jeg sikkert at vide, at jeg bare kan reg. mit nick ;-)

Sansynligvis. Mjølner.
L.I.R, er trængt op i en krog som en rotte og opfører sig som samme dyr....... og har fået den forbandede vane at skrive indlæg i andres navne!..... måske er det hendes narcisisme der kræver evig opmærksomhed.

Nemlig Bob Bob
Jeg er helt enig i de 10 statements.
Andre turn-of er når pigen skriver at hun har enormt mange venner, ogte går i byen og fester igennem, altid har fulld gang i den etc. etc. Så spørger man sig selv - met et så aktivt og udadvendt liv - hvorfor så en dating profil. Ser en pige ganske godt ud - og er på dating bør der lyse en del røde lamper hos fyrene. En køn pige vil altid blive kontaktet af fyre (modsat kønne fyre - der er pigerne totalt passive). Dating fungerer ikke fordi de kønne piger får et hav af henvendelser, hvilket medfører at det hele bliver totalt overfladisk - hvorledes skal man kunne administrere 20-30 henvendelser i sin mailbox/dag. DATING PORTALER VIRKER BARE IKKE. Mange undersøgelser viser, at succesraten er MEGET lille. Har faktisk diskureret emnet med en del piger på dating - og de er meget enige. Ærgeligt - for ideen med pc dating er genial - bare ikke i praksis. Dette ikke ment som et surt opstød - men noget jeg er ret overbivist om.

enig undrende fyr
Nu skriver jeg her som fyr med tidligere erfaringer fra dating på internettet.

Det er helt klart at man skal være sig selv og ikke lyve. Hvis man som Q36 har 2 katte som er hendes ét og alt, så skal hun vedstå det, istedetfor at skjule det. Det minder mig om en kikset date jeg havde, da jeg havde en date med en pige/kvinde hjemme hos hende, hvor hun så ikke bare har 2 kæmpekatte men også et par hamstre og sad og røg og drak kaffe, hvilket blot resulterede i at jeg havde totalt røde øjne og en konstant løbende næse og sad og nøs hele tiden. Intet under at hun skrottede mig, men jeg havde nu også skrottet hende, da min allergi alligevel ikke ville have kunnet holde til det i længden *g*

Jeg mener at mange piger/kvinder kan gøre væsentlig mere ud af deres datingprofil. Jeg tænder på intelligente kvinder - derfor ser jeg langt oftere i profiltekster end diverse billeder - et billede alene kan ikke gøre det for mig - om hun så tilsyneladende så både smuk og intelligent ud, alene bedømt på hendes ansigt. Teksten skulle så gerne understøtte denne intelligens - det har ikke noget at gøre med at krænge hele sit privatliv ud, men lidt filosofisk må man jo godt være. Desuden handler sådan en profil jo også om at sælge sig selv, det kommer man ikke udenom - men klart man skal ikke gøre det for at tækkes os mænd, for korrekt så løber vi også lige så skrigende væk, som de kvinder, der løber væk fra desperadoer.

Og efter den svada dulkis
hvad vil du så mene, man kan bruge en dating-profil til?

Nåh ja, du kan jo lade være med at skrive du har de to katte, hvis du så synes du "sælger bedre" - eller hvad er det lige du vil?

Mit råd: Gå ud i virkeligheden.

hehehe icarus
ja hvorfor ikke :)

den med kattene synes jeg vi skal droppe, dem har jeg haft en del af ....den sidste røg godt nok da jeg fandt min nuværende fyr :s

hmm ja hvad skriver man??
hvad man føler for...tror ikke du skal leve efter de regler der... ;)

Ikke helt ramt forbi nimbuto
Dog er punkterne indviduelle. Mit indtryk er at det passer godt generelt, jeg kunne nikke til 8 af de 10 punkter.

Da jeg var yngre vendte jeg mig om og gik min vej engang da en kvinde spurgte om mit stjernetegn.

Endnu et råd nimbuto
Kvinde skriv selv. Mænd er vant til at blive afvist eller ikke få svar, så mange af os gider ikke længere at søge kontakten via dating portalerne.

Og 10 år gamle billeder dulkis
bliver så også anvendt - eller i hvert fald 10 kg lettere.... Thii hiii

Du er en ynkelig parodi på en mandslíng dulkis
*GGG*

Altså hvis jeg ikke... miss-mee
...må være mig selv, hvem skal jeg så være??

1. 'Dyreven': Det er jeg jo og jeg ville ALDRIG kunne acceptere en mand der fx sparker efter mine dyr (og jo, de findes!)

5. 'Selvstændig kvinde': Jeg tror ikke, at det er karrieren der alene skræmmer mænd. Men jo jeg kan klare mig selv. Jeg skal ikke have en mand, fordi jeg er hjælpeløs, men fordi jeg mener, at vi har noget (større end arbejdskraft og penge) at tilbyde hinanden.

6. 'Buttet af bygning': Jeg er buttet - jeg kan sq ikke gøre for at de fede lyver og hvis jeg skriver at jeg er fed, er der nok også nogen der bliver skuffet...

7. 'Salsaspiser': Jeg elsker salsa - det smager mums*ss*

Jeg tror, at det vigtigste må være at være ærlig UDEN at udlevere sig selv og det er uanset køn. Man må skrive det man er og kan stå indefor IRL og ikke sidde og forgive noget for at være "rigtig" i andres øjne - så ender man jo bare med at være forkert, når det kommer til stykket.

Jeg har ingen datingprofil og har heller ikke planer om at få en. Det er ren teori, selvom jeg er singel...mee

statements Singlemand36
Jeg kan ikke tåle at bo sammen med katte pga. allergi, men det ville passe mig fint hvis hun så beholdt sine katte så er der en grund til ikke at flytte sammen, så man kan godt se nogle positivt i at hun har katte.

Gifteklar...Jeg vil ikke giftes og bo sammen med en kvinde som udgangspunkt. Hvis det skal ende sådan, så skal det ske som en glidende overgang.

Stjernetegn ser jeg som et tegn på at folk ikke tager ansvar for deres eget liv, men i stedet prøver at få afdækket deres store tvivl i livet ved at læse i kaffegrums, så den er også god nok.

Hvis hun er en selvstændig karrierekvinde med meget arbejde eller en pige med gang i den i byen og meget udadvendt eller hellere vil sidde og hygge derhjemme er hip som hap for mig. Vi finder da bare ud af et kompromis, hvis vi kan lide hinanden. Jeg tror ikke at det skræmmer nogen mænd, men kan sagtens være rigtigt at mænd egentlig grundlæggende foretrækker at have bukserne på. Jeg kender mange stærke kvinder, men finder generelt selv kærester der bl.a. har det fællestræk at de er meget indadvendte og har svært ved at sige nej.

Datingprofiler virker, men der skal kysses mange frøer. Tre af mine venner bor i dag sammen med deres datingkærester og har fået det første barn. Jeg har selv datet omkring 30 gennem tiden og været kærester med flere.

Jeg bruger dog ikke rigtig datingsider mere, men går i stedet ind på ofir.dk og chatter mig til en date i stedet, hvis jeg er i stødet til det.

Dansktoppen Hovsa da
Nu er love.dk sørme blevet nr sex :-)på dansktoppen

Go griner Carwi
Haha total go griner..
Folk der ikke kan grine af den tekst her, skulle have et spart i kuglerne af livets ubarmhjertige fodboldstøvle!

Tsk tsk Carwi
Det er ikke forbudt at grine lidt af en åbenlyst alt for griner tekst, som kun er skrevet for sjov! (Har set den i Ekstra Bladet for nogle år siden)

Prøv at forny dit liv med en god portion humor! Det andet er alt for kedeligt!