Kvindelig email/messenger penven søges

Kvindelig email/messenger penven søges bb-man
Hejsa derude i det store land.

Nu jeg er på job er jeg ofte på messengeren, men den er så gabende tom at det er til at være trist over. Her så jeg så lige min chance for at finde en af modsat køn at skrive sammen med.
Tanken var at skrive sammen om hvad der nu røre sig i vores liv. Selv er jeg 35år, gift, med børn og papbørn. Som omtalt også arbejde og god uddannelse, derudover går jeg på aftenskole for at lære noget. Emnet er næsten ligegyldigt, bare jeg finder det spændende. Jeg elsker at lytte til musik og se film også.

Skriv endelig en email til mig på golyffen@hotmail.com eller meld mig til din messenger. Jeg er typisk online mellem 8 og 16....

Ikke fra i morgen Din arbejdsgiver
kan du så passe dit arbejde - din slyngel.

hvad er du ude på Anonym
af hvad grund har du brug for at skrive med en af den anden køn
har du ikke nok i din mand eller ?

skam dig din chef
dit perverse svin....

fuck sgu-fanme
hvor er i dumme at høre på, hvis i ikke er interesseret i at snakke med vedkommende, så hold jeres mund, i er sgu da for dumme at høre på. Hvis i endelig skal kommentere indlæget, så sørg da for at begrunde det i stedet for at skrive sådan nogle dum-smarte bemærkninger.

Tak bb-man
Uanset, hvad i synes, så har jeg da fået msn kontakt og det er jeg glad for...

du kan finde venner overalt, absolut.
på yahoo.com messenger, hvis du ikke allerede har en profil, så få en helt gratis, jeg skriver sammen med nogle filipinske piger, tidsforskel, de er 7 timer foran os, skriv aldrig om sex, de fleste piger er jomfruer til de bliver gift, også selvom de er 35 år.
jeg har støttet nogle pigers uddandelse, ved at sende penge fra posthusene, gennem western union, du behøver ikke, at bruge dit eget navn ved indbetalinger, og du får en kode på 10 numre, som pigen skal have, for at hæve beløbet, så hendes navn er vigtig, da hun skal bruge hendes ID kort, for at hæve.
mange har en løn under 500 kr. pr. måned, hvis de har arbejde, jeg kendte enpige som arbejdede på et universitet, hvor hun havde adgang til en PC hver dag, ellers er der kun net cafeer tilbage.
du kan ringe gratis på www.skype.com, hvis hun også har en skype konto, ellers må du indbetale minimum 10 euro, så du kan ringe til alle telefoner, du kan også sende SMS fra skype, men brug et kort skype navn, da ikke alle lande godkender dette. du kan betale med visa kort.
hende jeg skrev med, arbejder nu i grækenland som au pair, efter hun blev færdig med uddandelsen.
du kan også søge på myspace.com, de fleste piger skriver på engelsk, da det er undervisningssproget.

Kan godt forstå dit ønske Anonym
Jeg kan godt forstå dit ønske, dog ikke at det nødvendigvis skal foregå i arbejdstiden.

Jeg kunne også godt tænke mig at have en at chatte/ flirte/ skrive med, som ikke er en del af hverdagen og som man måske kan drøfte nogle af de mere tabu belagte områder med.

Som mand er det naturligt at søge en kvinde at gøre dette med, da det giver en væsentlig bedre dialog, ihvertfald som hetero, også selv om det er en ikke erotisk dialog der er målet.

Det store spørgsmål er om det er at sammenligne med et sidespring, det mener jeg dog ikke, da det netop vil give lidt inspiration og kick i hverdagen, som gerne skulle komme partneren til gode.

Knus til alle