Kvindelig kollega forelket

Kvindelig kollega forelket power-prinsesse
Jeg har en kvindelig kollega der er forelsket i mig. Hun kommer med komplimenter hele tiden og siddr somme tider og stirrer forelsket på mig over computeren når hun tror jeg ikke ser det. Hun har flere gange inviteret mig hjem til hende alene. Hun sender frække emails til mig på¨jobbet hvori hun beskriver hvad hun har lyst til at gøre ved mig. Hun holder lange "salgstaler" om hvor meget bedre sex mellem ti kvinder er bedre en mellem en mand og en kvinde. Det skal lige siges jeg er forlovet med en mand.

Hun læner sig ind over bordet til mig og er få mm fra min mund og kigger intenst mig i øjnene hvorefter jeg blir nød til at flytte mig da hun ellers ville kysse mig. Hun kommenterer min røv og siger jeg er smuk og fræk og lign hele tiden.

Min kæreste synes det er enormt morsomt og i hans hoved ser han jo kun sex mellem to kvinder er noget lækkert ;)

Jeg ved godt det ikk er anderledes end hvis det var en mand der var forelsket i mig men ved simpelthen ikk hvordan jeg skal få forklaret hende at jeg ikke er interesseret i hend uden hun tror jeg er homoseksualitet-hader. For det er det sidste jeg er.

Nogle forslag?

hallo blondie Anonym
Du er forlovet... mere behøver du jo ikke sige...

Gør hvad du ville overfor andre (mænd) der opførte sig sådan g-l
Hvis ikke hun kan forstå, at du ikke vil hende og at det er fordi du er optaget (jeg tror det er den du ska bruge, og så overhøre hendes bemærknnger om forhold mellem kvinder), så er det hende der har et problem.

Hun må før have været ude for at blive afslået - også blandt ligesindede. Hun MÅ OG SKAL stoppe med sine plagerier, da det kan ende med at det bliver uudholdeligt at gå på arbejde.

Hvis ikke hun forstår det på den pæne måde, så må du gå til "grovheder" og til sidst måske et personalemøde hvor du spørger til problemet generelt uden at nævne navn.

Held og lykke med det!

Har lige kigget på din profil g-l
og det her hænger ikke helt sammen med hvad du skriver der.

Gå til hende og sig det som det er: Du er optaget! Finito!

I know power-prinsesse
Mht det du skriver med at det ikke passer med min profil så plejer jeg heller ikke være bleg for at sige min mening men åbenbart ikke lige i dette tilfælde. Synes det er synd for hende for hun er helt betaget af mig (har hun fortalt de andre kolleger) Hun ved godt jeg er forlovet men kan jo åbentbart blive ved med at sige det til hende igen og igen ;)

nej det.... doda
gør det nemmelig ikke....
Hvis man bare 1 time ikke kan holde sig fra emnet sex.... så skriger man da på seksuel opmærksomhed konstant!!

Ikke helt rigtig ... Pitt_2
Hej,
Jeg tror en del af problemet er at din kollega ikke er helt psykisk normal. Hun har meget ringe empati og ringe situationsfornemmelse.

Du kunne ikke forklare hende, at du synes at det er dejligt for lesbiske kvinder, at sex er så dejligt for mænd, - men du tænker nu helt sikekrt at holde dig til din fyr?

Og snakker du Læser
så sex i timevis på arbejde, så tager du det nok som modsatrettede signaler. Der er vist ikke meget rapkæftethed i dig.

Akavet situation... Løvemor
jeg mener hun har et problem. Sig til hende ligeud at du ikke bryder dig om hendes tilnærmelser og de skal stoppe for du er ganske enkelt ikke interesseret!

Held og lykke

Løvemor