Kvindelig læge og undersøgelse "dernede"

Kvindelig læge og undersøgelse "dernede" manden2
Hej på forummet.

Jeg er en ung mand på 25 med lidt af et dilemma..

Jeg har for nyligt lagt mærke til at min testikel er vokset lidt, dog ved jeg faktisk ikke om det har været lidt større hele tiden, men større er den i hvert fald..

Jeg har selv forsøgt at mærke efter om der sad noget som ikke skulle være der, men alt virker normalt..
Jeg vil dog for en sikkerheds skyld, gerne have min læge til at tjekke efter, hvilket vel også er det bedste at gøre i sådan en situation..

P problemet består så i at min læge, som jeg er tryg ved og som jeg føler at meget kompetent, er en kvinde. Det har ikke før været noget problem, men nu er jeg lidt nervøs for at bede hende om en sådan undersøgelse, nuvel, alle læger er da proffessionelle, men jeg føler mig dog alligevel forlegen ved at bede om den undersøgelse..

Jeg er meget tryg ved min læge, og jeg har såmænd intet imod at hun undersøger mig, men er mere nervøs for hvad hun mon tænker… Der er kun hende i klinikken, og ikke nogle ,andlige læger der.. Men vil dog egentlig også helst have hende til at udføre undersøgelsen..

Spørgsmålet er om jeg kan tillade mig at spørge om sådan en undersøgelse af en kvindelig læge? Nogen læger her som kan svare på det? Eller nogen med lignende erfaringer.

Vil jo gerne have at al min læge gang sker hos den samme læge.

Hilsen

Manden.

Din læge... Krusty
...har med garanti set pillere og testikler der både var større og mindre, længere og kortere, grimmere og smukkere osv. end din. Så lad du være med at tænke så meget over den slags og kom afsted.

pas på den ikke falder af jacob.lykke
seriøst mester, hvad vil du helst: at din diller falder af eller spørge din læge om hun vil tage et par engangshandsker på og lige tage en gang om dine kugler for at se om der er noget unormalt dernede...

pludselig er det ikke så svært det valg vel?

mh Jacob

Se at komme afsted til lægen Anonym
Jeg er lægesekretær og arbejder på urologisk afd., så se at komme afsted til lægen, evt. skadestuen selvom det ikke er en skade i den forstand. Hvor gammel er du forresten?

Det modsatte kan ske onkelanton
En rejsning uden lige, der ikke vil lægge sig.

Jamen nname
kvinder bliver jo også undersøgt af mandlige læger! Det er jo et arbejde lægen udfører - ikke en seksuel ydelse vel? Bare afsted med dig ;o)

Har du prøvet det Rejsning
i din høje alder???

okay jacob.lykke
og hvad skulle der præcis ske ved det?!

igen kan jeg kun spørge om han foretrækker at den falder af, eller at lægen, som har gjort det mange gange før, se en rejsning. formentlig igen!

mh Jacob

Ikke usædvanligt Fnidder
Det betyder formentligt ikke noget, men få det undersøgt alligevel.

Har prøvet det. minihaj
Hej.
Jeg har selv prøvet en lign. undersøgelse, dog på sygehuset.
Havde det selv meget underligt med det til først men hun var virkelig prof. og der var ingen kommentarer eller noget.
Var dog kun 16-17 år men har det egentlig fint nok med det i dag

du kan icarus
vel altid tillade dig at gå til de professionelle hvis der er noget der kræver læge chek?

men havde det lidt på samme måde da jeg skulle undersøges, er intimt og ikke det sjoveste at smække op i hovedet af en læge.

og både da jeg skulle føde og da jeg skulle undersøges havde jeg det bedst med at have en kvindelig læge (der var dog ikke en læge tilstede ved min datters fødsel).

så forstår udemærket du måske nok ville foretrække en mand, men ja stoler man 100% på lægen burde der intet være i vejen for at vælge en af andet køn, slet ikke hvis det nu engang er hende du har.
som sagt, du har nok intet hun ikke har set før ;)

Det skal du ikke bekymre dig om Bimmer ILP
Hvis du kommer på hospitalet, så kan du
ikke vælge læge efter køn. Desuden har
din læge set mange tissemænd før, og din
er ikke ret meget anderledes.

tak for de gode svar mand2
Tak for de gode indlæg, det hjælper virkeligt at høre jeres menning også.

Ja, jeg er nervøs for om det er flovt hvis der "sker" noget, men mest om hvad hun tænker og om jeg evt. vil få besked på at finde en anden læge.

Der var en der spurgte om min alder. Jeg er 25