Kvinde,nyd din frihed.

Kvinde,nyd din frihed. anonym
Jeg er ungkarle pige/dame,og jeg nyder min frihed.
Har været gift,har børn,børnebørn,men min frihed er det bedste jeg kan have.Jeg har en god uddannelse,akademisk.Det er ikke tilbud jeg mangler fra det modsatte køn,men nej,min frihed vil jeg ikke miste.Jo,jeg har skam venner af begge køn,så det er rigeligt for mig.Min famile ser jeg ikke så meget til,højst 3 gange om året.
Jul,Påske,Pinse,så det er fint sådan.
Jeg tror mange kvinder går glip at den frihed som ligger derude,fordi de er sat fast i Mand,Hus Bil,og ellers matriale goder som de ikke vil undværre,og også fordi ægteskabet er blevet en vane for dem,de er bange for at miste status.
God vind til dem,som tør bryde ud,og vil have deres frihed.-Jeg ville blive kvalt,hvis jeg skulle leve i et forhold,så min frihed er guld værd.

good for you! løveinde
Jeg er alene og dødtræt af det, men jeg er så også kun 31 og vil gerne snart være mor. Har nydt min frihed indtil det sidste par år, hvor jeg pludselig har været den eneste singlepige i vennekredsen.
Men fedt at høre at der er ældre kvinder som nyder deres frihed! Min mor kunne lære noget af dig - mine forældre har snart guldbryllup, og de sidste 20 år har ikke været specielt gode...

Ja din Anno-nym
frihed længe leve sammen med din egoisme

("ser min fam. 3 gange om året")

Hvad er der i vejen med dit tastatur En fri kvinde
er det også akademisk?

Det ka jæ godt si´e dig Gitte Per Højholdt
Mi frihed, den vil jeg ikke undvære.....

Udada aliaas
Min frihed eksisterer sammen med min kæreste :)

Lyder egoistisk Holger
som en der ikke evner parløb.

Fatsvag svar til jer. anonym.
Hvis det kun er dumme svar i kan hoste op med ang min frihed,så skulle i hellere lade være med at svare på mit indlæg.At have sin frihed som jeg har,er godt.Det har ikke noget med ego at gøre.Jeg har selv valgt det,husk det.

nyder også min frihed anonym*
jeg bestemmer selv over min økonomi... Jeg har desværre altid mistet penge, når der var en mand i mit liv.

Eller de har travlt med at holde en nede.... kan åbenbart ikke finde ud af at finde en god mand, som kan indgå i et ligeværdigt forhold...

Derfor... jeg har det bedst alene.


Dejligt at man ikke er stavnsbubdet af en mand :-)

vh anonym*

Klart Galoschen
Hvilken mand gider også ha' sådan et egoistisk kvindemenneske.

Ja, en der ikke vil dele Holger
medgang og modgang med andre