kvinder

kvinder ´´2112´´
Hejsa

Jeg er en ung mand på 28år der har svært ved at forstå de signaler kvinderne sender til mig.

Hvor meget skal jeg lægge i et smil?

Synes altså at kvinder er mærkelige g svære at blive klog på, f.eks så er der enpige på mit kollegie som jeg tit møder på vej over til vaskeriet, før i tiden søgte jeg øjenkontakt med hende, og hun ignorerede mig....så fik hun kæreste og så smiiiilede hun til mig,både med og uden kæresten ved sin side....???, der har også været flere andre situationer hvor jeg ikke har kunne finde ud af hvad jeg skulle gøre!

Findes der slet ikke nogen bøger om kvinder, for mænd??...

Men jeg gider altså ikke at smile så meget,- og ofte til en pige der har kæreste...

Og et noget andet, hvorfor foretrækker piger/kvinderne for det meste muskuløse, mere eller mindre skaldede, tatoverede og solariemænd!

Jeg ta´r ikke solariesol selv, men det gør de fleste jo....og kvinderne med, og de vil jo nok foretrække en mander selv er solarietypen...


Jeg tror at jeg ville havde klaret mig noget bedre hvis jeg havde været ung i 70´erne, for dengang var mænd almindelig slanke, og ikke muskelpumpede, og så var det meget almindeligt at have overskæg.

Mine kropsmål er 175/62, og føler bestemt ikke at jeg har tiden med mig!

Ofte når jeg prøver at komme i kontakt med en kvinde, så kan jeg bare tydeligt mærke at hun ikke er interesseret i snakke sammen!- jeg har dog meget få gange været ude for at de gerne ville i kontakt med mig...jeg kan ikke forstå hvorfor, men det er nok fordi de (kvinderne) foretrækker en af de der ´´bad boy´´ agtige macho typer, kvinder tænder vist ikke på en ung mand som jeg der er sød og rar, omsorgsfuld, og som de kan stole på...nej, de vil meget hellere de andre, for dem tænder de mere på!, men de er også dem de bliver bedraget af...

Det er derfor... Mig..
at de fleste forhold ikke holder særlig længe...

De piger som vælger de virkelige "bad boys" kommer på arbejde med sig selv for det kræver at de er lige sådanne....

Og jeg siger dig det er ikke nemt at være sammen med sådan en for deres dårlige sider er virkelige dårlige og de gode sider er ligesom mange andres..

Men der er mange piger der "tænder" på disse typer men de bliver mange gange snydt for nogle af dem leger bare "wanna-bee" og hvor sjovt er det lige at være sammen med en "bums" ..

Fat mod, der skal nok komme en til dig også..

Venligst

Mig..

Det er lidt sjovt... Dominic Radulescu
Hejsa

Jeg har en meget god veninde. Faktisk SÅ god en veninde at hun har løftet lidt af pigers små hemmeligheder.

Når hende du bor på kollegie med blev en anden i det øjeblik hun fik kæreste på, så kan det umiddelbart virke underligt. Helt enig. Som om hun blev mere imødekommende?

Lidt af hemmeligheden kan ligge i at hun nu er "i sikker havn". Hun har sit på det tørre. Og nu behøver hun ikke "passe så meget på" overfor andre fyre, for ingen forventer mere af hende end et smil?

Den fortalte min veninde mig, og det virker også på hende grotesk. For egentlig burde en fri kvinde vel være mere åben overfor mænd? Men det er vist en af de 1000 ting vi ikke forstår?

Mvh Domi

Du mangler selvtillid Bimmer
Hejsa

Vi mænd forstår kun 50% af hvad en kvinde tænker, og det
samme gælder for kvinderne.

Et smil betyder kun venlighed, så du skal læse hendes kropssprog.
Lån en bog om kropssprog.


De er åbenbart hellere ikke din type, så du skal kigge efter en
anden type kvinder. Jeg tænder hellere ikke på brune og
tatoverede kvinder, for de har ikke ret meget at byde på.

Jeg tror du savner selvtillid, og derfor har svært ved at tiltrække
kvinderne. Kvinderne vælger selv deres partner, så du kan tage
tilbuddet eller lade være med det.

Hvis en kvinde er interesseret, så kan du se det på kropssproget.
Eller de stiller sig tæt op ad dig og smiler, og nogle gange kommer
med et dumt spørgsmål.

Venlig hilsen

B

At kommunikere med kvinder Dilbert
At kommunikere med kvinder er en af de største udfordinger for os mænd.
For kommunikation mænd/mænd i mellem er meget anderledes end kvinder/kvinder imellem.
John gray har skrevet en bog der hedder "kvinder er fra venus, mænd er fra mars" - den er tung at læse og noget så amerikansk.
Men prøv at læse bare en del af den - det vil give dit et nyt syn på dit problem.
Jeg har selv haft oplevelsen - at hvis en kvinde er optaget, eller hun ved at du er optaget, så slapper hun mere af i dit selvskab, for så behøver hun ikke tyde dine signaler så grundigt, som hvis du kunne have en grund til at gøre kur.

I øvrigt er det meget vigtigt at være socialt anlagt og ikke spare på sine smil - husk på at hvis man først kommer i tale med en kvinde, så er man længere end bare ved hendes tolkning af ens udseende.
Det kunne jo også være at hun fortalte sine veninder om ham den rare smilende - og de er måske ikke optaget!

mvh dilbert

en bog der hedder tidsling
Der er skrevet en bog der hedder: mænd er fra mars og kvinder er fra venus.
Jeg havde haft den stående derhjemme i lang tid før jeg begyndte at kigge i den. Jeg er en pige/dame og jeg forstår ikke altid mænd, så jeg prøvede at læse lidt i bogen. Jeg læste forordet og så måtte jeg lægge bogen væk for at tænke over hvad jeg havde læst.
jeg var ikke klar over at der var så stor forskel.
Men nu er jeg blevet for nysgerrig og prøver stadig at lære mere om forskellen.
Prøv bogen, det kan være at du også kan finde ud af nogle forskelle.

vil gerne uddybe nn1
din teori der.

jeg er selv som pigen på kollegiet en som, når jeg har været single undgik øjenkontakt med de fleste mænd (medmindre det var en jeg var interesseret i).

Grunden er den, at jeg synes det er pisse irriterende at man som pige skal ses som sexobjekt og at hvis man smiler etc. bliver opfattet som "interesseret" - derfor denne ekstreme handling and kigge væk. det betyder: IKKE INTERESSERET!

og ja, når jeg nu har en kæreste og kan smile og kigge op til hvem som helst, så ja, er det fordi jeg ikke længere behøver at bekymre mig om, om hvilke signaler jeg sender ud da jeg er optaget - og derfor altså stadig IKKE INTERESSERET!

mht. solarie fyrene: så nej tak! vi er altså stadig en del piger som ikke bryder os om pumpede fyre med orange hud - nej, tak. som du selv siger naturlig slank med en god portion humor - det er noget der kan slå igennem. (synes iøvrigt heller ikke at unaturligt brune piger er særligt attraktive - de ser sgu for falsk ud!)

det er ikke så svært ! gammel kone
Her lidt fra en "gammel kone".

Pigen på kollegiet er ikke interesseret i dig som kæreste. Men du er hende heller ikke ligegyldig. Hun var ikke interesseret før, hun fandt en kæreste, og hun slog sit blik ned, når i mødtes. Hvis hun var interesseret havde hun kikket dig i øjnene og smilet. Og hun er heller ikke interesseret nu. Men nu smiler hun til dig, for du ved jo, at hun har en kæreste. Men nu føler hun sikkert, at hun kan vise dig, at du er ok. For du ved jo, at hun har en kæreste og derfor ikke længere er en "kærestemulighed".

Kvinder er faktisk ikke så svære at forstå. Du skal tro på de signaler de sender. Som regl er det også det de mener.

At kvinder nogle gange falder for "tomhjerner" er ikke anderledes end at mænd falder for store bryser. Det handler om sex ganske enkelt. Men tror mig, det er ikke "tomhjernerne" vi vil stifte familie med. De er de søde, interessante, omsorgsfuld fyre.

Pludselig er den rigtige der bare. Bare vent !!!

kunne ikke nn1
have sagt det bedre selv!

det er ikke for ingenting du kan kalde dig en gammel kone;-)

Stereotyp Dominic Radulescu
Hejsa

Jeg vil gerne udrydde en stereotyp omkring pumpede mænd/storbarmede kvinder. Jeg er så afgjort ikke enig i at øverste etage er tom, fordi det er flyttet en etage ned. Langtfra. Jeg kender storbarmede kvinder som i høj grad har en funktionsdygtig øverste etage.

Jeg tror ikke det er så heldigt at udbrede disse fordomme. Så skulle alle "strygebrætter" jo være lutter Albertine Einsteiner?

Domi

år 2005 the_greek
Hej der.

Ja der er lige et par ting jeg vil sige dig.

Og det er venlig ment.

Du skriver at du føler at du ville gøre dig bedre i 70érne, men min gode mand, vi lever altså i 2005 :)

Mode og smag ændre sig med tiden og det gælder også for pigers smag for hvordan en mand skal være.

Min forlovede griner hendes r.. i laser, når hun en gang i mellem finder noget af min 80ér tøj nederst i en papkasse. Det morer hende umådeligt.

Min piont er den, at du ikke behover at blive sindsyg brun og flå i vægte 12 gange om dagen, for at piger skal syntes at du er pæn, men du kunne overveje at "miste" dit overskæg. tror de fleste unge piger på din alder, syntes det er 80ér, med sådan en.

Altså, jeg siger ikke at du skal blive et mode dyr, men bare at du skal følge en smule med.

Jeg selv er 33, og jeg prøver da at følge lidt med i hvad der forgår, uden at springe på de sindsyge nye ting som kommer på mode.

Min forløvede er jo 10 år ungre end mig, så jeg kan ikke tillade migselv at "blive gammel" ;)

Så istedet for at blive en chocoladebrun mode dyr, så kunne du overveje at blive en lidt brun 28 årig men smart tøj :)

Mange hilsener, The_greek

klø på... Dater34
Da jeg var 28 stod jeg vel lidt i samme situation som dig og gør det vel stadigvæk, dog en del erfaringer rigere....

At hun smiler mere til dig efter hun har fået en kæreste kan nok læses som at singlepiger prøver at undgå at smile til fyre de ikke ser som potentielle kærester for at han ikke skal bage på dem. Nu har hun en kæreste, så nu er hun ikke nervøs mere for at være flink..

Altså jeg gik i gang med internettet da jeg var 28 og har mødt en hel del piger der. Var lidt i chock efter et voldsomt brud fire år før, men kom i tanke om at jeg nok aldrig mødte nogen piger, hvis jeg ikke lærte at snakke med dem igen. Dengang kunne jeg ikke sige til en pige at hun var sød uden at brække mig, i dag kører det meget mere gelinde...


Man kvajer sig måske i starten, men med tiden bliver man jo bedre og bedre til at tackle mødet med pigerne.. Det gælder bare om at møde nogen som er på ens eget niveau.

Det der med at pigerne foretrækker de slemme drenge fremfor de søde, tror jeg mange (selvoplevede) søde mænd oplever...

Som jeg selv tror det er, så skyldes det at vi er opdraget i dag til at kvinder er ih så ligestillingsorienterede og at vi skal respektere dem ih så meget, men det skal du ikke.

RIGTIG mange kvinder vil bare tages og synes at manden skal tage kontrollen og der er problemet at det er vi ikke opdraget til at gøre...

Hvis du læser kontaktannoncer på dating.dk, så kan du se at mange skriver de søger efter en 'rigtig mand' og med en rigtig mand, så mener de, tror jeg, en mand som de kan læne sig op ad i svære tider.

Det er ikke omvendt, du skal sgu ikke begynde at græde eller vise du ikke kan klare presset, for hun har jo patent på rollen som offer og har en forventing om at du skal være der for hende i den svære stund...

Med andre ord, vores kønsrollemønster er fucked up. Vi skal ikke tilbage til at kvinderne går hjemme, men vi står i vadestedet mellem fuld ligestilling og de gamle kønsrollemønstre.

Som mand betyder det at du både skal være klogere, stærkere og mere initiativrig end hende, i særdeleshed når forholdet skal indledes, men samtidigt skal du tage din barselsorlov og bakke op om hendes karriere. Med andre ord, et loose-loose scenario, hvor du både skal være 'kriger' og babysitter på samme tid. Det gør det hele lidt sværere end for vores bedsteforældre..


Disse kvinder ender så op med de slemme drenge, fordi de fyre tager initiativ og ikke behandler pigerne som kvinder der skal respekteres.

Personligt kan jeg ikke lade være med at behandle kvinder ordentligt stadigvæk, men så ender det jo også med at de synes det er noget mærkeligt noget, fordi de kvinder jeg møder, gerne vil styres mere og ofte har svært ved helt at håndtere den frihed som den moderne kvindefrigørelse har givet hende.

Desuden så hænger de gode kærester ikke på træerne, det er måske kun en ud af 500 eller endnu mindre i din aldersgruppe, som du faktisk kan få det rigtig godt med.

Med andre ord, prøv at tænk det sådan at du skal altså ud og snakke med rigtig mange piger før du finder en som er noget for dig og vice versa. Jeg vil anbefale dating.dk og ofir.dk som startsteder...

godt the_greek
Det var et godt indlæg :)

don´t worry Rotte
Jeg er kvinde, jeg forstår dem heller ikke.
Jeg flirter i vildskab, bare for at skabe lidt anderledes og spændende kommunikation. Ligegyldigt om jeg har kæreste eller ej

åh ja Rotte
Det med det dumme spørgsmål det kender jeg godt fra mig selv. Og man ved det godt, men man gør det alligevel. Og så begynder man også at snalle som vandfald om alle mulige underlige ting. TAG DIG I AGT....ha ha :-)
Derfor går jeg aldrig på date. Jeg snakker nemlig ekstra meget, så med mindre fyren kender mig nogenlunde godt og kan sige fra, så ville jeg snakke ham ihjel, fordi jeg ikke kan finde ud af det med dates. Hvor sølle

rettelse Rotte
snalle = snakke. Ved ikke hvor de l´er kom fra

ja og nej Rotte
bortset fra det med bogen vil jeg give dig ret. Vi snakker nemlig om ham den smilende rare fyr. Og jeg prøver tit at parre mine veninder sammen med en sød fyr jeg møder.

Men den der bog synes jeg slet ikke er god. Man skal ihvertfald tage den med et gran salt. Forfatteren går MEGET i selvsving i det han skriver. Man blir helt træt................

enig! nn1
synes også det var et super indlæg!

som kvinde er jeg helt enig i dater's observering. selvom jeg vil ha' ligestilling på arbejdet og i hjemmet, betyder det ikke at jeg vil ha' en mand der opfører sig som en kvinde:

han skal være stærk, initiativrig, respektfuld og kærlig og ikke mindst handledygtig (ikke det der vattede passivitet) - altså en RIGTIG mand!

til nn1 og 2112 Rotte
Du vil ikke have en pige der går efter sådan en fyr alligevel. Hun går efter nogle forkerte værdier, synes jeg personligt. Jeg er overhovedet heller ikke til den slags mænd. Jeg synes det er frastødende at mænd er pumpede.....vil hellere bare have dem naturligt bygget og alm trænet, bare sådan så de holder sig selv i form. Han skal ikke være doven, det tænder jeg heller ikke på

tak for svarene! ´´2112´´
Jeg må lige nævne at jeg ikke har overskæg, det var blot et eksempel!....he he..

Mht mit udseende, så er jeg sådan type mand der ser sådan lidt sød og uskyldig ud, en man kan stole på...det er ihvertfald det jeg får at vide,- også fra dem som jeg knap nok kender!

Og moden?....altså jeg er ikke den der hopper på en ny mode, bare fordi en lille dille kommer frem, men følger da med!....jeg ligner da ikke en der er bagude, hvad det angår!


mvh

2112

Tak til Dater34 2112
Hej

Det var et meget godt svar på mit indlæg!

- Og dem er der mange af!...o;o)

super :) the_greek
jamen så bare slappe af og nyd livet.

jeg har lagt mærke til at kvinder har en indbygget radar, som kan opfange om man er søgene, og så viger de bort, som katte fra et vandfald :)

Men hvis man bare lever sit liv og slapper af, så kommer der ligepludslig en og magien starter. Eller var det mareridtet? kan ikke helt huske det :)

Skærer du ikke lige lovligt... HvadSagdeDuDer?!
alle kvinder for meget over en kam der?

Jeg har sgu aldrig tændt på en stor skaldet mand med tatoveringer i hele nakken. Beklager at måtte skuffe dig, men det kender jeg i hvert fald ingen kvinder der gør.. Jo 1, men hun er også lige blevet skilt fra sin mand og forsøger at udleve sin fortabte ungdom som 54 årig.

Jeg er selv i tyverne og min kæreste og mændende i mine veninders omgangskreds er hverken skaldede eller tatoverede... Nogler er måske lidt tyndhårede og nogle måske lidt mere muskuløse end andre, men fred med det, vi er alle forskellige. De er ganske almindelige unge danske mænd, der både er omsorgsfulde, søde og rare og dejlige at være sammen med.

Det er såre simpelt... du møder de forkerte.

Til : the greek ´´2112´´
Jeg læste i din profil at blandt dine hobbyer interessere du dig for samlesæt, hvilke slags samlesæt er det??

Jeg har nemlig også noget hobby- modelbygning kørende!

Undskyld at det ikke har det store med mit indlæg at gøre....he he...

mest the_greek
anden verdenkrig kampvogne i 1:48. hvad med dig?

Hej greek! ´´2112´´
Jeg bygger modeller af DSB diesellokomotiver i str 1:45 lige nu er det en My det gælder,- meget stor udfordring, da jeg bygger alt selv!, men det værste er overstået,- nemlig snuderne!

respekt the_greek
det lyder sku svært