Kvinder der ønsker sådan mere løse forhold ?

Kvinder der ønsker sådan mere løse forhold ? knottenefterhånden
Jeg efterlyser albuerum eller et kreativt alternativ til tryghedspakken. Mange er singler idag fordi de egentlig har det godt alene. Hvorfor ikke lade det blomstre ?

Altså hvor man bor hver for sig og ses når man finder tiden til det. Hygger sig sammen med oplevelser og sex/nærhed men ikke absolut skal giftes, flytte sammen, have børn og familie.

Jeg har et liv jeg er glad for men savner da en at dele med på den måde. Der er trodsalt ting der er sjovest sammen med en anden.

Jeg oplever jeg bliver opfattet som useriøs eller kun ude på en ting men det er sku da ikke rigtigt. Man bliver også dømt fordi børn ikke lige står øverst så må der være noget galt med en ik ? ... men for fanden at snakke børn inden man er kærester er fuldstændigt latterligt i mine øjne. Hvorfor dog i himlens navn sætte sådanne krav ? det er sku da at indsnævre sit liv.

Jeg går ikke så meget i byen, keder mig aldrig, har mange projekter igang og har en ok omgangskreds. Jeg har ikke problemer med at snakke med mennesker men har brug for tid alene også.

Så hva siger I (jer omkring de 30) ... skal I have hele pakken ?

I så Fald - hvorfor ?

Intet eller ingen er perfekt eller tager jeg bare fuldstændigt fejl ? Som jeg ser det så er livet jo en række oplevelser og hvorfor ikke tage et skridt af gangen ? lade tingene udvikle sig, ske eller ikke ske. Måske er det i dette felt en stor del af lykke ligger .. hvorfor dog ikke omfavne den istedet for at skyde det bort ?

Måske går du glip af noget interessant imens du søger utopi. Hvorfor ikke bare tage tingene lidt mindre højtideligt og se hvad det fører med sig ?

Er dit liv så tomt at kun det perfekte er noget værd ? skal der så meget til for at have det sjovt ? slappe af ?

Måske skulle man bare sige lejligheden og jobbet op ... få sine ting opbevaret tage et lån og rejse ud. Syntes sku det her er for tåbeligt efterhånden for snævert ... trygtheds ævl ... sindsyg gentagelses mønster i et væk .. åndslammelse ... snæversynhed ... one way street ... GAB ! ..ZZZZzzzzzz

hold da op kvindemin
Er det mig eller er der noget der har pisset på din sukkermad, altså af kvinder :-)

er godt nok 40 nu anonym K
Men kan vel godt give mit besyv med.
jeg har ikke selv børn, og det er selv valgt. Jeg er i dag i forhold hvor vi bor sammen og det er fint nok.
Men for at komme tilbage til dit problem så er det sådan at de fleste "normale" kvinder ønsker sig en familie med børn, mand og hele baduljen. De ved at hvis de kører sådan et forhold som det du ønsker, så vil det være forsent for de fleste af dem når det så måske en dag er noget du så vil. Og chancen for at du så skifter dem ud er jo ret stor, mænd kan som sagt "lave" børn hele deres liv hvor kvinder har en begrænset periode, og dem mellem 30 og 40 der ved at de ønsker børn, har ikke "tid" til sådan et forhold du tilbyder. Og det er meget egoistisk af dig at forvente det af dem.
Hvis du kun ønsker et sådan forhold, så søg det direkte og måske sku du så søge enten e´n der har fået de børn hun vil have, eller også søge e´n der er lidt ældre altså en der er forbi den tid.

Trådstarter er kvinde? ingalil
Det ser ud som om, du opfatter trådstarteren som mand, hvor jeg opfatter hende som kvinde. Hvad er rigtigt?

Men ellers har du ret med hensyn til "børneproblematikken". Kvinder skal måske tænke sig mere om, inden de vælger et ultimativt singleliv.

Glemte lige ... ingalil
at nævne, at jeg var 46, da jeg fik mit første barn (på 5 år!). Så heldig kan man være, men det er nok ikke noget, man skal regne med kan lade sig gøre i alle tilfælde.

Kvinder har naturligvis ret til at vælge et liv uden børn og mand og resten af baduljen.

Jeg kan godt følge ingalil's tanker ernst_kolding
om at trådstarter er en kvinde for ingen andre end kvinder kan være så vægelsindende [:D]

"Jeg vil ha det hele men jeg vil ikke betale prisen"

Men ok, god start på en tråd, der skal nok være nogle som skruer sig op i en spiral.

Egoistisk aha knottenefterhånden
Men det du skriver er ikke ?

Altså du skriver at de fleste normale kvinder ønsker hele pakken.

Det lyder så let "at søge det" men jeg oplever jo at hvis jeg gør det så er det forgæves.

At jeg skulle skifte dem ud ... hvorfor er det ret sansynligt ?

Er livet virkeligt så planlagt for kvinder skal de kende hele vejen ?

jeg er mand knottenefterhånden
...

Livet er knottenefterhånden
sku en stor gang pis på min sukkermad hvis virkeligheden er at kvinder kun har en facet på livet.

hej Knottenefterhånden kvindemin
Ja jeg er kvinde 28 :-)

Jeg kan self kun svare for mig selv. men... :-) self. vil man da gerne have børn, hvilken kvinde vil ikke det.

jeg har et i forvejen, og HVIS jeg skal have flere bliver det kun med den jeg falder dybt forelsket i,og det er gensidigt, men samtidig kan se muligheder for børn med den person.

Finder jeg en, som jeg stadig er dybt forelsket i og det er gensidigt, men han dog ikke ønsker børn i hans kommende fremtid, er det et emne man kan tage op. dvs. vi elsker hinadnen men ikke får børn sammen. det kan man sagtens, man skal nok bare begge være indstillet på dette.

Jeg tror det problem er svært ernst_kolding
at tage stilling til, for os som har børn.

Vi har jo ikke noget i klemme, har de børn vi gerne vil have og derfor er det vel let at mene, at der ikke er nogen grund til at få børn.

At mennesker vælger børn fra, af den ene eller den anden grund, betyder jo ikke at de mennesker er dårligere end andre, men helt ærlig, de fleste kvinder der vælger børn fra, bliver stemplet som egoister eller følelseskolde, for i vores samfund er det en selvfølge at alle kvinder ønsker sig børn.

Det er vel også naturens orden at kvinder ønsker børn, men vores samfund stiller så mange unaturlige krav til mennesker, at det tit kan være en lettelse at vælge noget fra, som man dog helt selv kan styre.

Jeg ser ikke skævt til mennesker som vælger børn fra, det er deres valg, men jeg må nok indrømme, at det er noget lettere at have en kæreste/elskerinde/partner hvis man vil have børn og bo sammen med moderen og barnet/børnene.

Man kan jo også vælge en "discountløsning" finde en kvinde der har de børn hun vil have og så ellers have hende som sexpartner, men men de hænger ikke ligefrem på træerne, de fleste enlige mødre vil have han skal tage hele "pakken"

Blot min mening

Korrekt Ernst knottenefterhånden
De ønsker hele pakken det er problemet

Ja svært at finde knottenefterhånden
... er min erfaring

....... kvindemin
jeg syntes der er at dømme alle over en kamp :-)¨

jeg tror desværre det er fyre/mænde der TROR at enlige mødre vil have, at den de finder skal have hele pakken...

Det handler altså om at kunne snakke sammen.! [;)]

Skal ikke have hele pakken påtværs
Jeg skal absolut ikke have hele pakken.
Jeg skal ingen børn have og jeg skal ikke have et parcelhus i et parcelhuskvarter.

Jeg er omkring de 30 og har haft det svært med forhold. Jeg oplever ofte at for mange er forhold = begrænsninger og rettelser. De vil selvfølgelig ikke kalde det sådan, men i mine øjne er mange forhold sådan - i hvert fald dem jeg har været i.
Og jeg er bare ikke til begrænsninger og rettelser, jeg er til udvikling og udfoldelse.
MEN, jeg tror da der findes en mand derude der ikke mener at forhold er = begrænsninger og rettelser og som ikke gider børn, men som nok gerne vil bo sammen.
Jeg er ikke interesseret i at have et partner i flere år og så bo hver for sig.
MEN jeg vil heller være alene end skulle producere børn for at få en mand.
Jeg har det også som dig ganske godt alene, men vil da gerne have en at dele livet med.

Ok men så knottenefterhånden
Findes I altså :-D ... kan så fortælle at ja der findes den slags mænd også for er en af dem jo.

Flytte sammen er sådan set ok men bare ikke første uge ... jeg vil gerne se tiden an.

Hmm men knottenefterhånden
idet enlige mødre har et barn så er det vel hele pakken hvis man hun finder sammen med en mand.

Eller skal han ikke indblandes i dit barns opvækst ... opdragelse ? skal han ikke deltage I barnets liv ?

Jeg siger ikke alle er sådan men jeg siger de jeg har mødt er sådan

Mænd og kvinder er ens påtværs
I forholdsmæssig struktur er mænd og kvinder vist meget ens.
Jeg har aldig endnu mødt en mand der ikke vil have børn, men kender en del kvinder og deres mænd der har accepteret at der ikke kommer børn, men egentlig ville deres mænd gerne have børn.
Det samme med at i mænd herinde snakker om at kvinder ændre deres mænd, det har jeg heller aldrig forstået, men har efterhånden kendt en del mænd der gerne vil ændre mig [:/]
Og så det her med at man skal afligge rapport. Jeg synes det er fair nok at min partner ved jeg er hos den og den veninde, det ønsker jeg også af ham, altså at vide hvor han er. Men hvad man laver, det fortæller man hvis man har lyst og ellers er det da ligegyldigt.
Jeg kan egentlig godt lide at fortælle hvad jeg foretager mig, også når jeg har været sammen med veninderne, men når kravet om rapport kommer, så bakker jeg og så får de intet af vide.

Så i bund og grund er mænd og kvinder nok meget ens på forholdsplan [:)]

det kommer jo kvindemin
an på en del ting...

jo hvis man vælger at have et seriøst forhold. og flytter sammen...

nej hvis man vælger ikke at have et seriøst forhold.

Hmm pudsigt knottenefterhånden
jeg har jo den omvendte opfattelse ... vil ikke sige jeg kender mange mænd der ikke vil have børn men bestemt heller ikke mange (eller nogle) kvinder der ikke vil.

Ja det kan godt være det bare er os to der er unormale :-D

Altså jeg opfatter et forhold som dit, mit og vores liv. Så længe man har den rette respekt for hinanden så skal man jo også kunne stole på hinanden. Er der noget man vil fortælle den anden om så er det fint men det behøver ikke være alt

Ok så jeg ER useriøs knottenefterhånden
ja det er jo det jeg siger jeg får af vide konstant .... snævert i mine øjne

Snævert/ikke snævert? påtværs
Altså, jeg er lidt usikker på hvad du mener med hele pakken, hvis du møder en kvinde med barn.

Hvis du mener at du da absolut ikke skal have noget med barnet at gøre eller se det, ja så er du jo nok useriøst, for så kan forholdet jo aldrig blive seriøst.

Eks:
Min søster er gift med en mand der har 2 børn. De kommer hver anden weekend, min søster kan ikke noget specielt med de børn at gøre, og hvis de bare skal ud og spille fodbold ect. så er hun aldrig med, men skal de ud og gå en tur i dyrehaven med hunden, ja så er alle da med både min søster og børnene. Min søster og hendes mand har heller ikke fælles økonomi hvad gælder udgifter til børnene, da det er hans og ikke hendes.
Det er for mig et meget normalt forhold, når man møder en med børn.

Men er det fordi du møder kvinder der vil ha du skal møde deres børn efter 2 måneder og ellers opføre dig som far for barnet? Så er det da kvinderne der er bløde i bolden. Det samme hvis det er den anden vej rundt, og manden mener at kæresten skal være mor for hans barn. Barnet har en mor og far, de skal ikke have flere. Du skal jo aldrig være andet end mors kæreste eller mand, du skal jo ikke være reservefar eller noget andet.

Men hvad for et niveau er du på?

Så er det lettere for os at sige om du er useriøs eller ej.

Hmmm altså knottenefterhånden
nu har jeg ikke støt på en med et barn. Mit problem handler om kvinder der vil have børn og flytte sammen før fanden for sko på.

Hele pakken er:

- At udgangspunktet med et forhold er at få børn/familie/fællesbolig. Derfor sætter de en masse krav op på den baggrund. Det skal være perfekt/ideelt før det er værd at gå ind i.

Jeg ville sådan set ikke have et problem med at bo sammen med en på sigt ... heller ikke hvis denne havde et barn. Jeg ville så også føle jeg skulle/havde ret til at blande mig i dette barns liv/opdragelse osv.

Men mit udgangspunkt er et møde med et andet menneske. Jeg aner ikke hvad der kommer ud af det eller hvad det skal ende med i den sidste ende. Jeg vil tillade mig at kalde det at være åben måske går det den ene vej eller måske den anden. Derfor er det ret belastende at dem jeg møder har det der opskruede udgangspunkt.

sv knottenefterhånden Kvindemin
Jeg forstår udemærket godt det med at flytte sammen og få børn før fanden får sko på... det skal først komme når begge parter VIL dette. der har du min fulde enighed...

-Og hvis man finder en med barn. ( kan kun snakke af egen erfaring ) så er man nødt til inden det udvikler sig for meget, at få på plads hvad man gerne vil med det forhold.
Hvis du møder en og ikke føler parart til "famile med børn" så er jeg sikker på at denne kvinde vil give dig den tid DU gerne vil ha for at finde ud af det.

Man kommer helt sikkert længere med at få afklaret hvad man vil, når der er børn/barn tilstæde..

Forkert oplæg påtværs
Jeg synes dit oplæg er lidt forkert.
Jeg kan læse fra de andre, at jeg ikke er den eneste der har forstået det modsat af hvad du nu giver udtryk for.

Jeg forstod dit indlæg som at du IKKE ville have børn eller bo sammen. Og nu kommer det så frem at det bare ikke skal gå for hurtigt, men at du måske gerne vil det alligevel.
Der er nogen der har super travlt, både mænd og kvinder og hvis man ikke selv er det, men møder sådan en, kan det virke meget skræmmende - snakker af erfaring [:|]

Men fat dog mod, og søg måske efter kvinder der er +32 år, jeg kender ingen kvinder i den alder der har travlt - tværtimod, men derimod er de fleste af de kvinder jeg kender mellem 25 og 30 år fuldstændig forskruet omkring børn og hjem og der er intet af det der kan gå hurtigt nok. Samfundets indflydelse.

Og måske er en allerede mor et godt valg, da det ofte går langsommere hos dem, fordi barnet lige præcis jo ikke skal møde bare en kæreste, men gerne kun moderens nye livspartner, så der går som oftest en del længere tid før du møder barn ect.

Ok men altså knottenefterhånden
jeg aner ikke om jeg ønsker barn eller fællesbolig .. jeg afviser det ik men kan heller ikke sige det er meningen med livet for mig.

Men ofte skal jeg tage stilling til det inden jeg nærmest er blevet kæreste med personen. Som en skriver tidligere forventes det at det meldes ud. Da jeg ikke kan melde ud så bliver jeg opfattet som useriøs.

Jeg oplever ikke 30 er skillelinje -- faktisk er mange mellem 30-40 mere opsatte på det med børn fordi deres tid er ved at rende ud.

Mht. enlige mødre .. hmm ja måske var det en mulighed syntes blot det er en mundfuld da jeg skal sige ja til mere end en kæreste så.

Det er muligt knottenefterhånden
men omkring enlige mødre så føler jeg lidt jeg skal sige ja til mere end en kæreste så har ikke søgt deriblandt. Jeg opfatter ikke kvinder som særlig tålmodige såhh er ikke sikke på ... "at denne kvinde vil give dig den tid DU gerne vil ha for at finde ud af det" ....

Tja... påtværs
Jeg oplever at mange kvinder der har passeret de 30 år og ikke har børn er sådan lidt ligeglade med om de får børn eller ej. Jeg har rigtig mange single veninder, men kun én der VIL have barn.
Vi plejer at sige det er derfor vi er single, for der er ingen af os der har mødt en mand +30 der IKKE vil have børn.
Så umiddelbart kan jeg kun sige, at du da må være populær blandt kvinder i 30-40 års alderen, dog nok ikke hvis du tvivler og giver udtryk for du nok aldrig vil bo med en.
Jeg ser det som positivt at en mand ikke har boet sammen med nogen, men hvis han melder ud ret tidligt, at han nok heller aldrig vil, så ville jeg nok gå min vej.
Vi er jo ikke 14 år mere, og bliver ikke forelsket efter 1 eller 2 dates, der går normalt mange dates og måske 1-2 måneder, så derfor skal du nok heller ikke svinge den ud med det samme, at du måske ikke vil bo med nogen.

ok men det er det knottenefterhånden
jeg mener ... krav !

Altså oplever at jeg er ret alene med min tilgang. Jeg vil hverken sige ja eller nej til fællesbolig eller barn. Det eneste jeg kan sige er at det ikke er ret vigtigt for mig.

Børn er ikke noget jeg i hjertet ønsker syntes egentlig mest de er til besvær. Ikke at jeg ikke kan lide børn men det er ligesom med så meget andet .. det forpligter.

Det jeg holder af ved livet er forandringer ... ikke at blive bundet på hænder og føder.

Det betyder ikke at jeg er utro eller sådan men at jeg kræver stor frihed. Fællesbolig er igen endnu et bånd. Men hvis det var vigtigt for hende så ville jeg da ikke afvise det men ikke med det samme .. og det er ikke vigtigt for mig hvis du forstår.

Krav??? påtværs
Tværtimod synes jeg da det er dig der stiller krav.
At de ønsker at du skal være åben overfor at flytte sammen er da ikke et krav, det er da dig der sætter krav når du siger du ikke vil bo sammen og skal finde en kvinde der er lige så eller en der ikke ønsker børn.

Og der er intet galt i at sætte krav, krav sættes jo for egen vindings skyld og for at man skal blive mest lykkelig. Jeg synes bare du sætter ligeså mange krav, som dem der vil det modsatte af dig.

Jeg sætter da også et krav, når jeg siger jeg ikke gider børn. Og det er da også et større krav end dem der siger de vil børn, da det trods alt er mest almindeligt.

Vi sætter for håbelig alle krav. Du sætter også et stort krav: Du vil have meget frihed og ikke bindes på fødder og hænder. Det er et rigtigt stort krav.

Nej nu må du lige knottenefterhånden
høre ... syntes du misforstår eller fejltolker.

Altså jeg stiller ikke andet krav end at hun går ind i det med åbenhed.

Det jeg oplever er at de kvinder har krav om ... børn .. fællesbolig ... familie osv.

Jeg hverken siger ja eller nej til det men kræves svar på det fra kvinderne.

Er iøvrigt ikke enig i at krav er specielt godt. Kan godt se din pointe med at det er egen lykke der skal indfries. Men som udgangspunkt er lykke noget andet for mig. Min lykke er frihed, udvikling og forandring.

Så er det jeg efterlyser et mere kreativt alternativ til den form for tryghedsnarkomani .... den form for trommerum ... den form for ensretning .. den form for planlæggelse ... manglende frihed ... ja find selv på flere [:)]

Fordi vi er mange singler ... vil de fleste hele pakken eller bare turde se hvad der sker ?

Det er essensen i mit indlæg. Oplever min påstand er sand hvilket det også virker til her [:)]

Problemet, knottenefterhånden ara
er, at for kvinder er der altså et biologisk ur, der tæller og vi kan ikke vente i 20 år på at sådan en som dig ikke kan tage et ansvar. Iøvrigt er det noget sludder det med det perfekte - man kan sagtens have en masse oplevelser og tage tingene uhøjtideligt - få en masse unikke oplevelser sammen - selvom man har familie med børn. Man har bare nogle flere at dele oplevelserne med og det finder jeg er en stor fordel. Det andet virker på mig som et stort egotrip og ansvarsforflygtigelse.

Du taler jo udfra dit eget udgangspunkt knottenefterhånden
Biologisk ur mig i røven ... hva med dem der ikke kan få børn ? der findes jo altså nogen hvor det at vælge børn fra ikke er et valg. Der findes jo altså også kvinder der ikke ønsker at få børn. DET er jo mystisk hvis et eller andet biologisk ur findes.

Jeg ved godt det er jeres argument ofte men sorry ikke virkeligheden. Det er simpelthen sådan at nogle kvinder (og mænd) ønsker børn og ser det som meningen med livet. Andre har det på en anden måde.

Så glem det ... det er da fint du har den drøm om børn osv men du må jo acceptere at andre er anderledes (som jeg).

Din opfattelse af livet med børn som fantastisk kan jeg ikke købe .. det er din drøm !

Ansvar kan du ikke udtale dig om .. for det er jo tydeligt at ansvar = at opfylde din drøm/dine mål. Jeg har andre så lad vær med at komme med sådan en moralsk plabren.

Jeg efterlyser stadig singler der vil nuancere deres tilværelse anderledes end far, mor og børn.

Det er da fint at det giver dit liv mening men sådan har jeg det ikke. Det har intet med ansvar eller egoisme at gøre mere end dit. Udgangspunktet er blot et andet.

er nødt til ar blande mig her :-) kvindemin
hej igen..

Nu der er meget debat om krav pt. i det her indlæg.

Som skrevet før er jeg selv enlig mor, og ikke forventer at hvis jeg skulle møde en mand, at han derefter flytter ind og bosætter sig, samt opdrager mit barn.! ( der skal altså gå tid med det.)
Børn til enlige har somregel også en mor eller far ude i verden som der er med til denne opdragelse. (nogle da)
Er man dermed heldig at finde en man fungere så godt med at man vælger at blive kærester, så er det jo egentlig heller ikke nogen ensbetydning med at man sammen opdrager barn/børn. er man uening i noget syntes jeg da bestemt godt man kan sige det alligevel.

Jeg kan kun snakke for mig selv jo, men der er forskel på kærsteri eller samlever. især når der er børn involveret.

:-)

Ja du har taget dit valg ara
men lad være med at have så travlt med at hakke på os, der har valgt et familieliv. Du udtaler dig om de kvinder, der ikke kan få børn - der bevæger du dig ud på et felt du ikke ved noget som helst om - du har tydeligvis ikke nogen anelse om, hvor ondt det gør psykisk.

Jeg ved godt, at der er kvinder (og mænd) der har valgt et normalt familieliv fra og det kan der være mange årsager til - nogen egner sig ikke til at leve i faste rammer, andre er ganske enkelt bare egoistiske, andre igen har arbejde hvor man rejser konstant - mulighederne er mange og jeg kender ikke dem alle men i bund og grund har det vel noget med modenhed at gøre eller mangel på samme. Og jeg kan love dig for en ting - en dag vil du finde ud af, at din livsform er meget meget tom og ensom for du har ikke nogen at dele dine oplevelser med.

Men jeg bliver - for at sige det rent ud - pisse sur, når du udtaler dig om de mennesker, der vælger familien til - man kan sagtens være spontan alligevel og rejse ud i verden. Livet er ikke mere kedeligt end man selv gør det til.

Misforstår??? påtværs
Måske misforstår jeg.
Men jeg har det jo næsten på samme måde som dig. Men jeg vil påstå at du sætter krav som alle vi andre sætter krav, for hvis du ingen krav sætter er du jo ligeglad.
Jeg opfatter din frihed som et krav, ellers kunne du jo indgå i et forhold hvor hele din frihed blev taget fra dig.

Du skriver at sætter krav, men du har jo langt fra mødt alle kvinder og du har aldrig kendt en single mor - så der kan du slet slet ikke udtale dig om hvordan de er.

Jeg kan følge dig, og for 3 år siden mente jeg som dig, ikke at jeg satte krav. Men jeg har lært at vi alle sætter krav, men fordi det er normalt for dig med stor frihed, er det svært at sætte sig ind i at det er et krav til et andet menneske.
Det bedste for dig er at indse, at du sætter lige så mange krav som de kvinder du snakker om, og du bare skal møde en der sætter de samme krav som dig og ikke det modsatte.
De kvinder du har været på date med, som du synes har sat mange krav, synes det samme om dig. Fordi I begge har sat krav, men til dem som matcher jer der føles det ikke som krav, kun til modsætninger.

Nu kender jeg knottenefterhånden
en der ikke kan få børn. For hende var der ikke noget valg aligevel skal hun høre på de der med deres biologiske ur om hvor hårdt de har det. Eller hvor evigt vigtigt det er at få børn. Så jeg ved en hel del til det faktisk så det er dig med din opfattelse der sårer kvinder der ikke kan få børn. Igen spar mig for moralen.

Jeg kan ikke forstå du ikke læser hvad jeg skriver .. nemlig at jeg er da syntes det er fint at du (og andre) gerne vil have børn. Jeg kan ikke forstå at jeg skal forsvare mig imod at jeg er egoist ufølsom og iøvrigt får et dårligt ensomt liv .. hvem fanden er det der dømmer her ?

Jeg blive pisse sur over så manglende empati fra mennesker der kun tror deres er det evige saliggørende.

Så rend mig

ok men jeg knottenefterhånden
skriver da også at hvis jeg fandt en enlig mor ville det være naturligt for mig at skulle "blande mig" i hendes barns liv og opdragelse. Altså på sigt men har jo ikke erfaring med dette (altså enlige mødre)

Jeg siger bare at jeg ikke ved hvad et forhold fører til som udgangspunkt. Derfor syntes jeg det er urimeligt at skulle tage stilling til børn, fællesbolig og familie så hurtigt. Jeg udelukker ikke det kunne ske men det er dårligt som udgangspunkt for et forhold at man skal krydsforhøres og opfylde sådanne krav.

Jeg syntes det er snævert og ødelæggende for mit engagement i forholdet.

Jamen det er så knottenefterhånden
ok ...

Jamen ligeglad for jeg jo ikke mulighed for at være da jeg skal tage stilling til de nævnte ting inden jeg opfatter det som et forhold. Hvis frihed er et krav så er det rigtigt.

Det er det jo da det er alfa omega for mig men det er jo også derfor jeg skriver mit indlæg. Jeg oplever jo min tilgang som sjælden.

Jeg syntes bare at det er det forkerte grundlag at vurdere mennesker på ... eller protientelle kærester. Det er jo ikke min person der så er vigtig men om jeg er klar til at give mit sæd til hende. Jeg syntes det er forfejlet at have det fokus på andre.

Jeg vil mene det bør være omvendt og ikke... "vil du have børn kan jeg lide dig".

Jeg syntes det bør være .. "jeg kan lide dig vil du have børn ?"

Jeg oplever det som om det er hende der har eneret til at dømme mig som kæreste udfra et eller andet ego ønske.

til knottenefterhånden kvindemin
jamen jeg forstår et eller andet sted godt hvad det er du mener.

Og nej man skal ikke tage stilling til, inden man overhoved er i et forhold om man skal flytte sammen eller få børn.

Enten har du været uheldig hvad det angår eller også jaaaa :-)starter man i et forhold, er det vel selve forholdet man har interesse i, man er nyforelsket og ens opmærksomhed er 100% hos den anden. og jo så kan mange piger/kvinder eller mænd for den sags skyld godt have dewn der tanke ihhhh dig vil jeg have børn med, dette er nok ikke ens betydning med at man med det samme vil have børn. :-)

Finder man derimod en enlig... ja så er snakket højt sansynlig en anden. der er et barn indblandet, dette barn begynder også lige som moren eller faren, at få følelserne med i spillet ( det skal man altså ikke glemme) og så er det nok at manden/kvinden event. kunne begynde at snakke om samlever status.
og der kan man måske nok godt begynde inden forholdet måske er startet komme ind på disse emner, det er der mange der nok bliver skræmt af, (forståeligt nok vel) men den her enlige tænker jo nok bare på barnet også. og der er man nok nødt til inden forholdet helt er igang forklare overfor den her person hvordan landet ligger. hvad han/hun gerne vil i livet osv :-)

hilsne kvindemin

hvor Er du da et smukt ara
og følsomt menneske - jeg begynder efterhånden at forstå, hvorfor du hellere vil leve alene uden at binde dig til nogen - det er nok også det bedste for alle parter.
Jeg har nok mødt en hel del flere PAR der ikke kunne/kan få børn og for dem, er det et meget smertefuldt sår at bære så spar mig for dit følelseskolde pis Knotten - for du har ingen anelse om, hvad du taler om. DU har aldrig været på en fertilitetsklinik eller på et hospital, der skal hjælpe de par - vel?

Jeg kender selv et par knottenefterhånden
men du kan jo ikke læse så ... tror bare vi skal opgive det her. Du er så tykpandet og fuld af foredom

Du har kun dit eget udgangspunkt og ved ikke en skid om mig så jeg opgiver.

Du bør arbejde med dig selv

ok rart :-) knottenefterhånden
Vi er jo enig så langt.

Måske har jeg været uheldig ja. Mener jo også forholdet må stå først.

Jamen det er klart at enlige mødre har et andet ansvar end dem uden denne status. Jeg mener selv jeg har meget at byde på som menneske. Det da er trist at jeg er endt med at blive kasseret på den baggrund at jeg ikke kunne sige de rigtige ting.

Jeg mener at ligegyldig om man har børn eller ej såh er man nød til at skilde tingene ad. Altså forholdet indbyrdes og forholdets mulige fremtid (bolig, børn osv.). Hvis det hele blandes sammen ja så skræmmes den ene måske eller bliver kasseret af den anden.

Samarbejde og kommunikation er vigtigt ligegyldig hvilke mål og hvilke drømme om fremtiden man hver især har. Ærlighed er vigtig men man skal passe på med ultimatum'er ... har oplevet kvinder der har brugt kravet/ønsket om børn som trussel. Altså fx "jeg skal have børn hvis ikke du vil det så er jeg ikke interesseret i dig". Sådan udtalelser får mig til at føle mig som et nul uden værdi som partner.

Jeg kender også et par kvinde der brugte det at få flere børn som eneste grund til at skulle fortsætte deres forhold. Ikke mod mig altså men hvis jueg oplede det så ville jeg føle det som ovenfor nævnt .. et nul !

Alle har kvindemin
Noget at byde på, på enten den ene eller anden måde. man er unik af ens helt egen personlighed ( ok måske lidt for sukkersød at høre på) men alle har noget, et eller andet sted! :-)

Men jeg kan sagtens følge dig, og syntes det her indlæg er fantastisk godt at følge med i, (for mit vedkomne) jeg havde da også en partner, jeg vild gerne ville have børn med, og troede det også var gensidigt, efter hvad udtrykket var. men som du selv siger ærlighed, sig det som det er. der kan ikke ske andet end, hvis man virkelig elsker hinanden, finder man en løsning på emnet børn/bo sammen.

Vi lever i en verden i dag hvor man faktisk er rimelig selvstændig og alle vil gerne ha så meget frihed at det ( undskyld) er til at brække sig over. men frihed er også godt hvis det er sådan man vil have det.

Jeg tror bare ikke jeg ville kunne leve med i længden at bo alene, ville da føle mig ensom, men er respekten,tilliden og den gensidig kærlighed der. kan man sagtens have et forhold, hvor man "bor" sammen men alligevel føler man har den frihed til at hygge med venner. overnatte weekender hos andre. men det kræver seriøst man stoler på hinanden, og viser den tillid. hvis du forstår :-)

og vice versa min dreng - vice versa. ara
Et par - du kender et par. Fantastisk og så kender du alt til det at være barnløs. Jeg kender flere par hvis største drøm er at få et barn men som ikke kan.
Bliv voksen og glem drengerøvsmentaliteten.

Ja men det er ikke pointen i mit indlæg knottenefterhånden
så læs det nu i stedet ....

Ja det er da rigtig knottenefterhånden
at alle har det ...

Bo alene .. hmm altså ensomhed er for mig ikke at have nogen. Det er ikke det samme som ikke at have nogen boende. Man kan jo stadig have et godt forhold ses og ja lave ting sammen.

Ikke den store forskel på det bortset fra at ens eget bliver begges hvis man bor sammen ... det er jeg blot betænkelig ved. Jeg holder af mit hjem og vil egentlig gerne have det sted at bestemme over. Man hører tit at mænd ikke har interesse i deres hjem sådan er jeg ikke. Det er vel mest det. Derudover vil at bo sammen for mig let blive for trommerum .... svært at forklare.

Jeg tror godt kvindemin
Jeg forstår hvad der er du mener.

Der er mange ligheder mellem dig og min eks kæreste på det punkt. tror bare kunsten er at, sige til den man har forhold med, eller gøre det klart hvad man helst vil, så kam man vel ikke komme galt i byen :-)

Simpelt påtværs
Du kan jo så bare finde en der ikke er interesseret i hjemmet, så kan du få lov at styre der ;-)
Sex mindst én gang om dagen er da fedt, det er jo lidt svært hvis I ikke bor sammen...

hej knotten ara
Jeg har læst det og jeg ved også godt hvad du mener - ikke at jeg er enig med dig men jeg var vist lidt halvsur, for nu at sige det pænt, da jeg skrev mine indlæg. Beklager tonen. [:)]

no hard feelings knottenefterhånden
Jeg ved godt at der findes par der brændende ønsker sig et barn. Jeg kender som sagt selv et par der var hele møllen igennem. Det lykkedes endelig for dem til sidst og det er da rart at se hvor meget det betød for dem. Specielt kvinden er virkelig glad nu og barnet betyder alt [:)]

Jeg kan ikke sige hvorfor jeg (og andre) ikke nærer det brændende ønske. Jeg tror bare vi som mennesker er forkellige på det punkt men jeg tror også der er flest der vil have børn.

Nej det er rigtig knottenefterhånden
og jeg vil jo heller ikke afvise det at bo sammen på sigt ...

Hm,, findes de ? knottenefterhånden
kvinder der ikke blander sig i hjemmets indretning.

Sex engang om dagen .. måske har aldrig prøvet det. Jeg syntes det er i starten af forholdet man vil sexe mest :-D og hun må jo gerne være her på miniferie ... hvis det ikke er nok så kan jeg jo tage en miniferie hos hende.

Men afviser jo altså heller ikke at bo sammen på sigt.

Tak Knotten ara
Og jo du har ret - selvfølgelig er vi forskellige. Jeg ved også, at man ændrer sig med tiden - bare se på Karen Jespersen [:D] [:D][:D]
(det var ikke en opfordring til en politisk diskussion)[:)]

Heller ikke her kapen
skal ikke have hele pakken.

Livet er vel som man gør det til og man kan vel godt udvikle det selvom man får børn. Jeg er heller ikke specielt opsat på det med børn men måske kommer det engang.

Jeg kan følge dig i at have mange interesser og gerne vil bestemme i sit eget hjem. Jeg har mange musikinstrumenter som fylder en hel del. Men skulle jeg en dag flytte sammen med en vil jeg da have et rum til dem. Der går jeg ikke på kompromis [:)] det samme gælder det at spille ... jeg ville dø uden og hvor er vi så henne ?

Men hvis du har et ønske om at komme ud og opleve verden så go for it .... kvinder kan jo vente :-D eller måske møder du en i udlandet. En Spansk ville jeg personligt ikke have noget imod at møde eller hva med en fransk ! ...

Jeg er da også enig i at man skal dæmpe krav og forventninger til sin partner. Man skulle gerne holde af det man finder og ikke lave om på personen i et eller andet utopisk billede.

Jeg går heller ikke meget i byen .. vil give dig ret i at de fleste mennesker nok ønsker familie og børn.

Ja... påtværs
Der er flere af mine veninder der bor, så jeg er ved at falde bagover. Og jeg interessere mig heller ikke specielt for hjemmet.

Men sagen hvilket kvinder er du på udkig efter? Det er som oftest udseendet der blænder først. Har du overvejet at gå efter de kvinder der ikke lige går i sidste mode og måske er lidt mere sportslige klædt?
Bare et bud.
For de sportslige kvinder der interesse sig mere for politik og sport end tøj og make-up har som regel også en anden indstilling til livet og børn og familiepakken [;)]

Aaarrrrrrh kvindemin
Den må du altså længere med ud på ødemarken, påtværs :-D

Det er ikke helt rigtigt.. Men du kan nok godt have ret i han skal nok gå efter andet end det han normalt gør, kan være han bliver overrasket :-) men som kvinde selv, tror jeg nu altså ikke på den teori :-) Jeg kan både godt gå op i mode, og makeup, og samtidig interessere mig for sport og jah piltik. men det gør mig altså ikke til jeg ( den mode type) at jeg vil bo sammen have børn her og nu eller den (sports og politiske type)at jeg hellere vil leve et mere afslappet liv med vi tager det meget langsom :-)

( hvis jeg har misforstået dit indlæg, så sig det endelig)

Men.. jeg tror altså bare at det er måden man måske møder hinanden på, og hvad man især vil. tror bare at når man finder en, så kommer det stille og roligt, at man kan snakke med den person om hvad man igrunden gerne vil med "forholdet".

Nå men... der er jo landskamp i aften, så drenge ha en super lørdag og weekend. Jeg skal se bold :-D ( den sportslige side af mig :-D )

Måske.... påtværs
Jeg synes bare det er det billed jeg ser hos du kvinder jeg møder, men igen det er jo ikke sagt at alle er sådan.
Blandt dem jeg kender tegner der sig bare det billed.

Med det sportslige mener jeg så ikke at glo på, men at dyrke det [;)] Og i følge sådan en sportstosse som mig så helst flere timer hver dag, og så er der jo lige præcis ikke tid til børn hos os sportsmennesker - hvis vi altså også skal arbejde, hvilket vi jo helst skal.

Nyd din fodbold [:)] Og jeg håber også du nød de timer sport du har dyrket idag - det gjorde jeg [:)]

Påtværs - en sportstosse og arbejdshest[:D]

Delvis enig Mand 40 år
Jeg har prøvet at være single, været i parforhold i over 10 år og nu single igen.

Jeg mener da saftens man kan have et forhold uden at man skal bo sammen, have hus bil og en lille vovse.

Der findes jo også en del single kvinder derude, men det er lige det med at finde dem og så er problemet jo om hvad det er de vil.

Har haft et forhold hvor hun kom og besøgte mig i wekenden eller jeg besøgte hende. Vi havde nogle gode oplevelser, men det endte med et brud fordi det var ikke nok for hende at vi kun så hinanden i weekenden. Så jeg tror at det bliver svært at finde en kvinde som ikke vil mere end et halv løst forhold.

Du spørger om vi ønsker hele pakken. Og da jeg har haft hele pakken er mit svar helt klart nej, adrig igen. At bo sammen med et andet menneske kan være en vidunderlig ting, men når det bliver hverdag er det ikke andet end skænderier over penge, hvem der skal hente børn og der er hele tiden problemer, eller sådan var det ihvertfald for mig.

Et parforhold handler jo om tryghed. Om at kunne leve sammen med et andet menneske, at kunne give kærlighed og modtage kærlighed. Men det kan man da også sagtens i et forhold som du beskriver hvor man ses nogle gange. Og jeg tror da at der er en del som faktisk lever i forhold hvor de ikke bor sammen idag.

HAHA kvindemin
Ja ok sportstosse kan vi allle vel være, nu jeg ikke den type der hver dag hopper oppe i motionscenter og knokler [:)]men spiller håndbold, så der er rigeligt med sport og træning i det da, men kan godt se det, hvor er tiden til børn med arbejde og træningscenter, hvis det er hverdag da [:)]

nej jeg ville jo bare frem til vi er ikke ens alle, og gudskelov for det da ikke?

Jeg nød kampen og de timer sport jeg fik lavede [;)][:$]

ha en dejlig søndag!

Selvfølgelig påtværs
Er vi alle forskellige...

Det er også derfor jeg forsøger at klarlægge at han måske skal gå efter andre type kvinder.
Der er ikke hverken plads eller lyst til børn. Det er derfor jeg foreslog ham de kvinder, da de ofte er mere orienteret mod arbejde, sport, partner og venner, og ikke så orienteret mod forplantning.

Super[:)]

Tak ilm

Til knottenefterhånden Coolrikke
Som jeg ser det (og ret mig endelig hvis jeg tager fejl) så siger du ikke at du aldrig vil flytte sammen og have villa, vovse og volvo, du vil bare gerne lære en evt kæreste at kende og have det sjovt, og ikke snakke om hvornår i skal flytte sammen og have børn på 2. date. Jeg kan godt følge dig. Jeg har været i et 14 år langt forhold indtil for nylig og fået en datter ud af det, som jeg ikke ville undvære for noget i verden. Men når jeg på et tidspunkt skal ud og finde en ny kæreste, vil jeg da godt lige have chancen for at lære ham at kende inden han flytter ind. Jeg forventer bestemt ikke han skal deltage i min datters opdragelse eller andet end at behandle hende ordentligt, når han engang skulle møde hende. Vil lige tilføje at jeg er 33 og om jeg skal have flere børn, tja det vil tiden vise, Det kommer an på om jeg finder den rette til at få flere med, og det kan jeg sgu ikke vide efter 1 eller 2 dates.

Ok ja det knottenefterhånden
er nok rigtigt jeg skal finde en der har lige så mange interesser eller bruger ligeså meget tid på interesser som jeg gør.

Jeg er ikke selv særlig interesseet i sport må jeg indrømme men en sportsfreak er vel en mulighed [:)]

Men at melde mig ind i en sportsklub for at finde sådan en er nok ikke liiiiige min første indskydelse. Så hvor finder man sådan en ?

oki knottenefterhånden
jamen så er der jo andre som jeg [:)]

Ja villa, volvo og vovse (er faktisk mest til kat) ... er ikke noget jeg tænker på vil jeg sige. Altså jeg fungere godt nok sådan her og kan ikke finde grunden til jeg skulle vælge det umiddelbart .... men vil jo ikke afvise det 1000 procent det kommer an på hvordan den jeg sku møde har det med det mest tror jeg.

Okay det knottenefterhånden
er da rart at jeg ikke er alene med håbet [:)]

Så er det bare hvor man lige støder på dem

Ja det er da en knottenefterhånden
mulighed at rejse ud måske ... opleve verden inden man bliver alt for gammel [:)]

Men tror kun det bliver til ferie. Jeg er jo egentlig glad for at bo i Danmark så jeg vil nok hellere spare op til ferier.

Jeg spiller også musik faktisk [:)]

Hvor møder påtværs
du alle de andre?

De samme steder. Vi skal også spise - og som ofte noget mere end dem der ikke dyrker sport [;)], så vi handler også i Irma, netto ect. Vi kører dog sjældent med det offentlige, da vi bruger cyklen, men vi går også på biblioteker, vi går også på barer... Vi gør det alle andre gør, bortset fra at føde børn og passe dem[;)]

hvis du kvindemin
Åbner dine øjne er hun sikkert ikke langt derfra [:)]

mange unge har det som dig. den irriterede
så tage det bare roligt, du skal nok finde en ligesindet. der er også mange der har en utopi de jagter, men dem skal du bare undgå. du er ikke så slene som du selv tror.

vi fides - men trives alene Fionia
Måske kan det være svært at finde de kvinder, som vil den form for forhold(egentligt synes jeg nu jeg hører om sådanne forhold oftere og oftere) For vi(her er det os tøser jeg mener) leder nok ikke så aktivt. For det går jo som sådan fint. Jeg har mødt mænd - som også vil "hele pakken". Der er altså kvinder, som har det som jer - det er absolut ikke et must - det der med pakken. Tværtimod. Vi findes - men vi skilter nok ikke sådan med det[;)]

Personligt har jeg været i forhold i mange år - og er nu single.... har været det i et par år .... Har i dag et "meget løst forhold" - mødes når vi har lyst til at ses. [:D]

jamen jeg bliver snart 30 sommerfugl_
og vil da gerne ha' 'hele pakken', jeg har bare ikke lige fundet stedet hvor jeg kan 'samle den op' endnu, det sker måske en dag!

ikke blande sig? sommerfugl_
man skal vel blande sig lidt når nu man bor sammen!?

og det what?
ved du så lige alt om... hvad så hvis man som mig tit bliver afvist i byen?? Jeg er nok ikke specielt køn, og mange ser stort på det indre - altså heldigvis ikke alle, måske min prins slet ikke bor i Dannevang!??