Kvinder falder for de forkerte!

Kvinder falder for de forkerte! Jack
Jeg er en ung fyr med en uddannelse og et godt job, hvor jeg tjener mange penge. Jeg er mørkhåret, charmerende, køn, muskuløs, drikker ikke, og går pænt klædt. Nok det nogle vil kalde en prettyboy. Jeg har bare svært ved at finde en kæreste når jeg er går i byen og er på discotek. Der er ingen der henvender sig. Jeg har været så smart at oprette en profil på nogle datingsider og der har jeg fået masser af breve, så det er jeg da rigtig glad for. Skal også snart ud på nogle dates. Er bare træt af, at jeg ikke kan finde mig en i byen. Pigerne vil åbenbart hellere have drukkenboltene med ølmaver som ikke kan komme med andet end dumsmarte bemærkninger og høje brøl. Det er det jeg ser når jeg er i byen. Hvorfor falder i for den slags typer?

Det har jeg undret mig meget over...

Det gør de, fordi.... Drukkenbolt med ølmave
Det gør kvinder, fordi vi er søde ;-D

Og fordi vi ikke praler med gode uddannelser, gode jobs, mange penge, et kønt udseende, god tøjstil og masser af muskler. Vi praler kun med en STOR tissemand, og det ved kvinder godt er løgn ;-D

Ja nemlig ja... ronnie.starwars
Ja nemlig ja... Det er sq ikke helt løgn...

Ikke noget nyt.... Jens
sådan har det altid været...

Ikke alle da! devil_tiger
Mange sys åbenbart det er sødt når mændene er halvfulde og kommer med komplimenter hele tiden som de alligevel ikke mener når det kommer til stykket. Det falder de mere for en en sød almindelig fyr der bare sidder og stener, eller bare snakker med vennerne og ikke drikker overhovedet. Kvinder vil da gerne ha en der kan drikke lidt og ikke er en kedlig spade til fester. (ikke ment til dig bare rolig)
Jeg falder ikke for de der drukkenbolte der bare tror de er seje og flirter med alle de ser. Selv har jeg en kæreste der er helt nede på jorden, nogen vil nok betegne ham som en nørd, fordi han bruger meget tid foran sin computer, men er han langt fra i mine øjne! Han elsker da også at feste og drikke lidt en gang i mellem. Men han er ikke en af de der drukkenbolte der drikker sig stang bacardi hver weekend. Er glad for at ha en fornuftig kæreste, og tror jeg faktisk der er mange kvinder d er gerne vil ha. Dem du ser på diskoteker er primært dem der bare gerne vil i kontakt med en mand og tager hvem som helst. Ikke alle selvf. Men mange. Der er nu altså mange kvinder der foretrækker en fornuftig ung mand, som du lyder til at være, men det skader ikke at ville feste igennem og drikke lidt en gang i mellem, det ska der ozz til jo :-D

V.H Devil_tiger

Smartass Anonnym
Derer ikke noget mere grimt end en mand/ung fyr der er blevet for fuld, for at skulle have dem med hjem er jo som at spille pool med et reb, det dur ikke. Men en mand må heller ikke være en smartass, det er næsten endnu mere grimt, sådan en der tror han ejer det hele og kun er ude efter en bestemt type pige, ikke at du er sådan, det vides jo ikke, men Jack du skal finde ´den gyldne middelvej´hvis du forstår. Og pigen, hende finder du en dag, sikkert hvor du mindst venter det. Lad være med at være for desperart (det kan iøvrigt også mærkes) du skal nok finde hende.

Held og lykke med dine dates.

LOL!!! maia
HAR!!! Hvor er det sjovt! Når jeg læser "prettyboys" indlæg og dit, finder jeg bestemt dig med ølmaven væsentligt mere tiltrækkende, af den simple grund at du har humor, selvironi - og ikke ser dig selv som Guds gave til kvinderne....Dig ka' jeg li'!

no dating Holger
tror desværre at sådan en pæn type som dig, vil få en nedtur, hvis du dater fra dating. Her møder du nemlig UnderDanmark og det er vist ikke liiige dig!
Bare et godt råd

Aha..... rockogrul
.. Så du kalder brugerne af Dating.dk, og vel også de andre lignende sites for "Underdanmark". Hmmmm... Hvordan ved du det ?. Har du selv været der ?. Og er du så også selv en del af "Underdanmark" ?.

Jeg forventer egentlig ingen reaktion på dette fra din side. Du er vel som de fleste andre, der skriver ubegrundede indlæg, og i dette tilfælde fordi du ikke har mødt andet end afvisning.

Kom igen... og tør dig lige bag ørerne først.

En af dem som altid falder for de forkerte ! nynne
Hej

Du har ret - de fleste quinder vælger de småfarlige psykopater. Dem som ikke er i stand til at føle for andre..Og her det så vi dumme hunkønsvæsener træder til. For det er en mission at få gjort et dumt svin - til en rar fyr. Undervejs får man så hjertesorg,depression og andet af den kaliber.
Og bliver man klogere ?
Nej !
Hvorfor det er sådan kan jeg ikke lige svare på. Men jeg er ret sikker på at jeg ikke er alene om at falde for de uopnåelige...
Så hvis du vil møde en sød pige med dette sygeplejerskegen - er du nødt til at spille rollen som sand macho - og så skal du bare se løjer. Du kan nok gøre en kvinde glad - hvis hun ser missionen lykkedes. Det vil det jo gøre med sådan fyr som dig-
Venlige tanker
Nynne

x-12 år batmann
Jaja Det er kun de mennesker som er mindre værd som tror de er mere værd end andre. ALLE er lege meget værd, selv knaldskaller som ...

Macho? Jack
macho?

Hvordan spiller man macho?

Hmm...gider heller ikke gå på disko mere, synes det er røvsygt, men når ens venner inviterer en, kan man jo ikke bare takke nej. Heldigvis skriver jeg allerede med lidt over 20 kvinder på nettet, så jeg er ikke i tvivl om at jeg snart finder den rette. Er bare dybt forundret over hvad i kvinder ser i splejsede eller fedladne fyre, som ingen talenter har overhovedet. Det eneste de er "seje" til, er at bunde og drikke sig hjernelamme hver weekend.

En ting.. katiamai
der kan vaere af stor betydning og er det for mig er at han skal have humor og meget gerne selvironi.
Og saa er "perfekte" maend lidt kedelige.
Jeg synes, at en mand med en lille olmave og som jeg kan gaa ud og blive smaafuld med er meget mere interessant, end en der ikke drikker eller er tynd - hvilket er et fuldstaendig turnoff i min verden.

Maaske skulle du prove at henvende dig til dem og lade vaerre med at komme med en dum scoresaetning som: du er virkelig smuk eller lignende for det er ogsaa et turnoff. Men gor noget selv og tilsaet lidt humor og lad vaere med at sige, at du tjener mange penge, de fleste kvinder er ligeglade med det og det gor at du lyder som om du synes, du er et virkeligt godt stykke "kod".

Held og lykke med det ;-)

Tør vi? ninaholm
Hvis det passer det du skriver, hvilket jeg går ud fra det gør. Så virker du som een af de mange selvsikre typer som mange piger går uden om, fordi de er bange for en afvisning! Du kan ikke bilde dig ind at du kan stille dig i et hjørne og så kommer de og kontakter dig. Du skal selv holde øjnene åbne, se hvem der virker interreseret, måske flirte lidt og så skal DU tage det første skridt. Pigerne som du nok går efter (tror at du har en hvis standard) virker måske selvsikre, men det er langtfra de fleste af dem er det. Du skal selv lege med, i dag får man intet serveret.
Held og lykke.
- Nina