Kvinder kan

Kvinder kan lubljana
købes..dette understreger at de fleste kvinder er en flok prosti.......

Indlæg taget fra nyhederne i dag:

"Jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle få tre koner. Nu er drømmen blevet virkelighed, fordi jeg kan få fat i lige så mange penge, jeg ønsker."

Jeg undrer mig over kvinder ikke vil gå til bekendelse og vedgå sig at det ligger i deres natur at gå efter penge..

Åh ja studt
Og skulle man bruge dit sparsomme citat til at konkludere noget om MÆND, må det altså være, at det ligger i mænds natur at gå efter penge, som de bruger til at gå efter op til flere kvinder. Ergo er de fleste mænd en flok luderkunder.

Man kunne selvfølgelig også overveje, om et citat fra én mand kan bruges som fyldestgørende beskrivelse af ALLE kvinder - og mænd. Men det er nok for stor en intellektuel udfordring at give dig.

hehe lune-luna
Det ligger vist til begge køn´s natur............men der er ingen prostitueret der tjener så mange penge på erhvervet som de MANDLIGE alfonser.

Alle uden undtagelse er til salg / fals for penge [:O]

Lune-Luna

Hvem udtaler det jetpost
for det du skriver er 2 modstridende udsagn...link

Så skal du jetpost
i spjældet, for alfonseri er ulovligt

Hmm så må min kæreste have fundet sig den forkerte slankepigen
for jeg sgu ikke penge og bliver heller ikke rig foreløbeligt

SHIT! pengenejtak
Hvis ALLE kvinder har det sådan, er jeg så ikke en kvinde? *Kigger ned under trøjen* altså de er der sq endnu, både babs & nutte.

Hvorfor vil visse mænd ikke gå til bekendelse og indrømme de faktisk er større ludere end nogen kvinde kan blive? Hvem har egentligt brug for 3 koner? Helt ærligt, der må da være noget maschocist i den der har udtalt det.

Jeg har kysset på min mand i over 6 år nu, vi mangler intet, men jeg er så langt fra en forkælet prinsesse som man kan komme, ingen af mine veninder har taget deres mand pga penge.

VIl også gerne se et link?

Hahaha gift kvinde
Ja, jeg vil sgu også gerne se ham manden der påstår han kan klare 3 kvinder, de fleste magter jo ikke engang en[:D][:D]

Forkælet, ja, hvis man er forkælet fordi man får lov til at lave mad og gøre rent og passe unger, ved siden af et fuldtidsjob.
Jo, så er jeg da skide forkælet[:/]

RE:kvinder kan Anonym
Jeg vil sige at nogle kvinder kan købes, men jeg vil ikke gå så vidt som at sige det er i deres natur at gå efter penge.

Kvinder bliver købt hver eneste dag. Nogle direkte med penge for sex, andre lader sig købe af en rig mand. De gifter sig med ham for hans penge ikke hans person, så er de altså blevet købt.

Jeg tror nu nok at det at gå efter pengene ligger ligesåmeget til mandens natur. Magt og penge fylder jo en del i mandens univers, så dit argument holder ikke helt. Men det ligger i kvindes natur at bruge penge og helst hele tiden, men det er jo noget lidt andet......

Hvad er min mand så... Anonym
Hjemme hos os er det mig(kvinden) der tjener de fleste penge, er min mand så en gigolo...

RE:Hvad er min mand Anonym
Det er jo kun hvis han tog dig for pengene at han er en gigolo.

Pengegrisk kvinder...
Jeg tjener væsentlig flere penge, end min kæreste.... Er jeg købt?... Er han købt?

Penge fylder sgu for meget i nogens hoveder... Og ideen om at kvinders natur er at bruge dem. Helt ærligt - at dyrke sex er en grundlæggende drift, og en del af menneskets natur. Det er shopping ikke.

Man kan finde lige så mange mænd, som kvinder, der elsker at shoppe og bruger alt for mange penge. Det køber måske ikke tøj m.v. - men så værktøj eller andet "mandligt"

Jeg elsker min kæreste og han elsker mig... Det er fuldstændig ligegyldigt hvem der tjener hvad. Og når vi engang flytter sammen :-) - så deler vi det hele. Hvad der er mit er hans og omvendt

Godt indlæg kvinde ara
Det virker som om det er totalt urealistisk at der stadig er par der lever sammen på grund af noget så sært og sjældent som kærlighed og følelser.