Kvinder klart bedst

Kvinder klart bedst simon-says
Dobbelt så mange mænd som kvinder starter egen virksomhed, men lige så mange kvinder og mænd ”overlever” efter fire år.

- Kvinder er klart bedst, da de mandlige iværksættere ofte sætter sig urealistiske mål.

Hvorfor er der så ikke flere kvindelige topchefer, er det fordi mænd er bange for kvindelige bosser, og finder det pinligt at en kvinde bestemmer over dem i deres daglige arbejde?

Men du har måske et andet syn eller mening om dette?

*FedeBritt*

Lidt ulogisk lagermann
Mojn der do :o)

Ét er at være en god iværksætter. Noget andet er at det så skulle føre til en topchef stilling? Når en kvinde etablerer sig med en glaspuster forretning, skulle det så gøre hende egnet til at blive administrerende direktør i Danfoss?

Mvh Lagermann

glaspuster puha airimorten
manden er ikke bange,vi har bare harft magten for længe og ja vi er sgu nok lidt bange,men klø på de damer for det er jo realistiskt set jer der altid i sidste ende har kørt det menneskelige forløb,børn,føde børn,passe hjem. i kan gøre alt, jeg håber at den næste u.s president bliver en fru president,så er jeg overbevist om at ser en topledelse der kan bringe mere fred på vore jord end manden noglesinde har gjordt

??????? Taenksomq (unplogged)
Måske handler det om kvinders selvtillid. En chefpost af de store kræver et menneske, der kan skære igennem og sætte sig i respekt, og det kræver en stor portion selvtillid. Man skal stole på sine egne evner og kæmpe for sine idéer.

Mange kvinder går stadigvæk for meget i flinkeskolen, hvor de lærer at lade andre komme til. Desuden vil hammeren nok også falde hårdere for en kvinde, hvis hun begår en fejl i et fag/en stilling, hvor det traditionelt plejer at være en mand.

Eksemplet med iværksætterne afspejler kvinders større forsigtighed. I kampen om chefposter i et større firma er forsigtigheden ikke så stort et aktiv, som den er i iværksætterkulturen. Her kan forsigtigheden gøre, at man bliver overhalet indenom, eller at man ikke forsøger at tage kampen op.

Endelig kunne det tænkes, at der slet ikke er så mange kvindelige kandidater til chefposterne, fordi kvinder traditionelt prioriterer anderledes. Eller måske har kvinder det bare bedre med at starte noget op selv fremfor at kæmpe sig til tops imellem en masse jakkesæt.

Kvinder som selvstændige Felix
Der er mange kvinder der er selvstændige, en del har købt en symaskine og har en enmandssystue, andre kvinder køber en gulvmoppe og en spand og starter en hjemmeservice. Disse aktive kvinder tæller godt med i statistikken.

Men kvinder som topledere skaber ikke de gode resultater på bundlinien, det viser statistikkerne også. Men der er gode kvindelige erhvervsledere på topplan, kvinderne lader andre gennemføre deres ideer og er typisk en holdspiller kaptajn, der lader de andre om, at udføre alt det kvinden ikke selv føler sig sikker i. Dette giver en mere jævn resultat uden de store udsving.

Kvinderne føler sig ikke hjemme i de hårde fagdiscipliner, og vælger dem fra. Kvinderne skal have skræddersyede fagområder med tilstrækkeligt bløde fag, før de går ind på et område der traditionelt er mandsdomineret, som f.eks. matematik, fysik og kemi.

Hvem der er bedst må i de enkelte tilfælde bero på hvilket område fagdisciplinen er på.

Du er sg ik for kvik i pæren i aften Mojn
Der skrives om to forskellige emner og så blander du dem sammen.

Mojn Slesvig

Ingen kvinder i toppen jens261
skyldes ret ofte, at de vil ret ofte hellere ha', mand og børn.
Og gudskelov for det, for ellers var der jo ikke nogen til at betale når vi gamle trak os tilbage fra arbejdsmarkedet.
Og så er der også lige det, at jeg tror ikke at kvinder kan klare at ha' magt, det jeg har set, så misbruger de den, mænd er nemmere at komme omme ved. ( her får jeg jo nok på puklen ) men så er der ikke noget at gøre ved det.

Jo der er kvinder i toppen også men Felix
De kom der først efter børnene er fløje fra reden.

Trygforsikring har Stine Bosse, en glimrende direktør på topplan.

Men det er korrekt, at kvinderne vælger jobs hvor de kan slappe af og gå tidligt for, at hente børnene, da familien betyde meget.

Derfor ser man sjælden kvindelige advokater, de opsiger deres stillinger efter 2-4 år, da jobbet er uforeneligt med børn og hjemmets aktiviteter. Sådanne kvinder er med til, at sikre deres eget afkom en god tryg opvækst og dermed, at børnene arver den positive sociale arv.

Hvad med Bodil Nyboe Andersen? simon-says
Besidder da en post, der kræver det hele.

*FB*

Måske den gode Lagermann simon-says
ikke har sovet så godt?

*FB*

Skal man ikke lære at kravle, FØR man kan gå? simon-says
Du tilkendegiver jo at kvinder faktisk er klogere, og mere forsigtige ved at de netop starter i det små, og vokser sig store.

*FB*

Hvis kvinder traditionelt prioriterer anderledes simon-says
Hvor er det så lige de prioriterer anderledes, er det privatlivet?

*FB*