Kvinder mest hævngerrige?

Kvinder mest hævngerrige? simon-says
Jeg har ofte undret mig over kvinders hævntørst når skilsmissen er et faktum. Er der børn mellem de involverede parter, så kæmpes der med skarpe negle i retning af at faderens ikke må se barnet mere end allerhøjest nødvendigt.
Der er så sandelig også eksempler hvor kvinder i galskab, og med fråde om munden kan finde på at anmelde faderen for incest. Indtil det modsatte kan bevises, så er der efterhånden gået så lang tid at forholdet far/barn er ”fremmed” ergo to tabere er resultatet, ~…barnet og faderen!

- Hvorfor er kvinder mest hævngerrige, er det afmagt eller direkte had?

*FedeBritt*

jeg kan kun nikke susanne.larsen
genkende til det du beskriver - jeg kender også et par stykker der falder ind under den katagori, men ikke alle kvinder er sådan - Jeg kæmpede f.eks for at mit barn skulle se sin far mere, desværre var interessen ikke tilsted fra fadrens side.

Der findes naturligvis fornuftige kvinder simon-says
i den slags sager.

Har dog ofte undret mig over kvinders hævntørst, det er lige før de render rundt og skriger "HAN SKAL FANME DØ!!!"

*FB*

kvinder vil gerne gnaek
være uundværlige, og et langt stykke henad vejen, tror vi også at vi er det. Når det så viser sig, at det er vi ikke, så føler vi os forsmåede og det skal manden så straffes for ;-) -og midt i mellem sidder der et lille barn eller flere, som bliver taberen i spillet.

Men jeg giver kontormusen ret, det er altså langt fra alle, der falder under den kategori. Og jeg håber så sandelig kun det er et få-tal der kan finde på, at komme med beskyldninger om incest... for det er ligegodt det laveste og indbegrebet af ondskab!!

Uundværlige hæfter jeg mig ved simon-says
Eller også så er det tanken om "pludselig alene" og finder jeg nogensinde en kæreste, for jeg er blevet for "gammel" osv.

*FB* - der naturligvis ikke mener samtlige kvinder er hævntørstige

måske burde der gnaek
være et internet dating-bureau for bitre forsmåede kvinder... det må der da være et marked for. Nåh ja, mændene kan jo også være med :o)

Min lillebror x-kone vil ikke ha han skal se deres Moderation og moderatorer
søn. Statsamtet er inde i sagen men det er mange måneder siden han har set ham :(

Hvis jeg skal sætte procent på Jens Rohde
Så vil jeg tro det drejer sig om ca. halvdelen, og er det omvendt hvor det er mændene der er hævntørstige tror jeg det ligger på 10-15%
Godt indlæg FB rart du er her igen :o)

Helt enig for kvinder er nogle svin i den henseende bare mig
Der er mange mænd der bliver rippet for hver en klink.

at en forsmået kvinde er en dårlig ting susanne.larsen
er ganske vist.

Men der findes ingen kvinde der kan rippe en mand for ALT - der er heldigvis lovgivning omkring skilsmisser, børnebidrag etc - og ligedan samvær.

lovgivning og min bare røv. torpedo hans.
konturmusen har ikke ret, desværre, mange mænd er blevet snydt og bedraget af det såkaldte svage køn.

for ca 30 år siden arbejdede jeg sammen med 5 andre fyre fra samme arbejdsplads, på den sorte engel, et minebrud i marmorilik nord for umanaq i grønland.

vi arbejdede 18 timer i døgnet hver dag, og dengang kunne man blive fritaget for at betale skat til danmark, hvis man var væk i 2 år for gifte, og 3 år for ugifte.

vi havde naturligvis hverken TV eller telefon, og vi boede 2 mand på hvert kammer på ca. 6 kvm, og 108 mand i hver barrak.

jeg havde fået et brev fra konen om at hun havde skiftet bank, men ellers ikke andet.

jeg ville have et lille husmandsanlæg, så jeg kunne høre musik, nogle havde medtaget musikbånd, så jeg skrev til banken, og bad dem om at sende mig nogle penge, men det kunne de ikke, de skulle have min kones underskrift, så jeg skrev naturligvis til hende og spurgte hvorfor.
hun skrev at hun betalte regningerne, så det var bedst på den måde, og jeg havde ikke overskud til at tænke nærmere over det.

efter 8 måneder kom jeg på ferie, og vi købte et hus, og alt var bare skønt, troede jeg, jeg tænkte ikke så meget på det med pengesagerne.

jeg var hjemme i 28 dage, og kom hjem igen 18 måneder senere, da havde hun taget kørekort, købt bil, og var flyttet sammen med en anden fyr, og sat huset til salg.

jeg kom hjem en novemberaften kl ca 23, og jeg havde ingen nøgle, så jeg kunne ikke komme ind, lidt senere kom der en bil ind i gården, så jeg troede det var hende, men nej det var ejendomsmægleren, så han ringede åbenbart til min kone, for ½ time efter kom min bror og hentede mig.
næste dag fik vi fat i en nøgle, og alt var fjernet, selv min hund var aflivet, da jeg kom tilbage til grønland fik jeg en regning fra dyrlægen.

vi kører til den første bank, og bestyreren fortæller mig, at han havde sagt til min kone, at hun brugte for mange penge, så hun blev sur og flyttede til en anden bank, men desværre i hendes eget navn.
konen havde en datter fra et forhold, og da jeg havde betalt konfirmationen, flyttede hun til den anden mand.
jeg kunne naturligvis ikke bruge domstolene, jeg var kun hjemme i 28 dage, og jeg var så træt så jeg sov det meste af tiden.

et par år senere smed fyren hende ud, og hun skrev til mig at hun manglede penge, vi havde en søn på 1½ år da jeg rejste hjemmefra første gang, men jeg betalte jo 150 % i børnepenge, så jeg ville ikke hjælpe hende.

i et af hendes breve skrev hun, at hun ikke engang havde penge til salt til et æg, så jeg klistrede en lille pose salt på en konvolut, og skrev, her har du saltet.

det er en meget lang og frygtelig historie, pigen blev gravid inden konfirmationen, og det stod også i sagsagterne at jeg muligvis var far.

en ældre dame blev myrdet, og hun ringede til politiet, som besøgte mine forældre, da havde jeg været på thulebasen i 14 måneder.

jeg var jo heller ikke hjemme inden konfirmationen, men en kvinde kan åbenbart få en advokat til at skrive alt, så mange frygtelige grundløse beskyldninger, men det viser bare hvor ondskabsfulde nogle kvinder er.

Kvinder kan være nogle satans udyr der bliver besat af ondskab Flip
Man ser deres værste sider som Gnaeko beskriver, når kvinden føler sig forsmået, så skal det hævnes.

Jeg har set de mest vanvittige uhyrer blandt kvinder, i tilfældet når deres parforhold ryger. Her bliver manden så udsat for vanvidsforfølgelse fra kvindens side. Typisk ved, at kvinden begår et karaktermord på manden, der ellers er kendt for, at være et blidt venligt og varmt imødekommende menneske, fremstilles så som en psykopattype, der nød i det skjulte, at begå ydmygelser af kvinden som han tyranniserede.

Men de værste af kvinderne stopper aldrig deres forfølgelse, og det er dem der faktisk har reelle psykopattræk. De formår så, at projicere deres psykose over på manden, som de så finder på, at politianmelde for f.eks. indtrængende hos kvinden i et forsøg på voldtægt etc. Politiet har dog fået en vis rutine i, at afsløre disse kvinders sygelighed under afhøringerne af kvinderne, så går anmeldelserne i papirkurven.

Jeg har set andre tilfælde hvor kvinden i skilsmissen plantede falske incest beskyldninger på manden, for derved, at afskære samkvemmet der var pådømt kvinden. Manden blev dog reddet af, at hans broder var psykolog og kom i besiddelse af kvindens psykiatrirapport, her viste det sig, at hun havde begået samme falske incestanklager på den foregående mand.

Af psykiatrirapporten fremgik det, at kvinden er psykotisk, og lider af indbildthed om, at hendes mænd har begået incest på deres fællesbørn, og at hun var besat af, at få eneretten til børnene uden mandens ret til fællessamvær. Kvinden blev også omtalt som farlig, og ville måske ikke vige tilbage for drab for, at hindre børnene i samkvem med deres fædre.

Statsamtet frakendte begge mændene samkvemsretten, da børnene var blevet truet med at blive myrdet, den yngste barn blev beskudt i faderens bil af kvindens nye samlever, der var tvunget til denne beskydning af den gale kvinde. Statsamtet fratog fædrene samkvemmet ud fra den betragtning, at børnene formentligt ville blive myrdet af kvinden, hvis ikke de blev helt afskåret fra samkvemmet.

det er da susanne.larsen
klart at du er så vred og skuffet og ikke har tillid til lovgivningen efter den omgang. Min egen lillebror er ude i noget af det samme - og jeg tror at "systemet" har utroligt svært ved at forholde sig til at nogle mennesker har alt andet end et 8-16 job.
Men fakta er at der er helt klare retningslinier for hvor meget der skal betales i bidrag.

Du er da rødstrøpe så det basker Nummernick
Lovgivningen burde du sandelig sætte dig ind i for i dette land har mænd ingen ret overhovedet. Jo på papiret men i praksis??? NO!!!!

rødstrumpe - mig ? *LOL* susanne.larsen
i min verden er en rødstrømpe en der ser ned på mænd og som mener at mænd er mindre værd end kvinder - og da intet af det passer på mig så er jeg ikke rødstrømpe.

Men du er måske en af de mænd som føler sig uretfærdigt behandlet? som ikke har gidet gøre noget selv, men vil have det hele serveret på et sølvfad? DEr er så absolut intet der hindre nogen at kæmpe for deres ret, men det kræver at man letter rumpetten.

Den af parterne........ rosalilje
..som føler størst afmagt er mest hadsk - i mit tilfælde var det ikke hunkønnet :)

Vh Rosalilje

Jo tak Støjer
Min eks er fandme skør. Hun går og fortæller alle i byen, at hun kan få mig smadret af et tæskehold, hvis hun vil. Jeg har ikke gjort andet end at droppe hende. Jeg var hverken utro, voldelig eller værre endnu. Jeg fik bare nok af hendes smålighed og selvoptagethed i hverdagen. Det kunen hun ikke sluge, så nu skal jeg høre på at folk vil tæve mig, selvom det bare er hendes lattelige rygte.

Men hvis kvinder er hævngerrige, er mænd så ikke også for dumme ikke at sikre sig juridisk?

Jeg gifter mig sgu kun, hvis jeg er forsikret mod en psyko-eks' værste tricks. Al erfaring viser mig, at kvinder er virkelig svære for mig at bo sammen med. Jeg fatter ikke deres behov for at "dele". Hvergang kvinder vil have et elelr andt af mig, så hiver de "dele" ind i samtalen. Jeg hader det trick.

I SKAL ANMELDE ALLE DISSE sent.......
satanist gang-medlemmer til politiet hvis de starter at ødelægge jeres liv...

for mig e r det for sent-...

du har da vist været uheldig susanne.larsen
med de kvinder du har ladet ind i dit liv.. på de ubehagelige af mit køns vegne undskylder jeg. Ikke alle er sådan - jeg er ikke, og jeg regner migselv som værende helt almindelig.

Som et andet råd siger: første gang man udsættes for sådanne trusler så skal det anmeldes. Det tror jeg så kvinder er hurtigere til (og det er med fare for at generalisere - SORRY) men det er nok fordi vi måske er lidt svagere hvis det kommer til vold. (og det sker jo at eks-mænd truer deres koner/eks-koner)

Tak søde Støjer
Det varmer. Jeg vil jo gerne have en sød pige.

Angående truslerne, så er jeg ikke bange. Men det er da irriterende, at rygterne siger "der er nogen ude efter dig", når det bare er en forsmået kvinde, som ikke gider tage ansvar for sig selv og sine kampe, der spreder rygtet.

Frustrerende susanne.larsen
det kan jeg godt forstå.

Der er vel ikke meget andet at gøre end at være ekstra OBS på at holde sin sti helt pinlig ren, så hun ikke har noget som helst hendes syge hjerne kan få fordrejet.

Tjoe... Støjer
Jeg gider nu ikke springe for at skåne hendes følelser eller for at dukke mig fra lidt klaps.

Helt ærligt så tager jeg hellere en røvfuld end lader hendes trusler påvirke min frihed.

Min krop heler som regel hurtigere end min stolthed ;)

har jeg sagt noget om SKÅNE??? susanne.larsen
nej det tror jeg ikke - det ville ligne mig dårligt at bede nogen sluge stoltheden.

Det jeg mente var: ikke opsøge "balladen" lad den komme til dig og så håndtere den i en IRRITERENDE stille og rolig facon (så skla du se hende tænde helt af - og du er uskyldsren).

uha... Støjer
Jeg ser et mønster her. Jeg kender faktisk flere enlige mødre, som kyler om sig med ordet "psykopat".

Min mor sagde det også jævnligt om min far, da jeg voksede op. Manden er ikke psykopat. Da jeg blev gammel nok til at påpege det, ændrede hun det til "har flere psykopat-lignende træk". Det er bare for langt ude.

Jeg forestiller mig nogle gange, at alle kvinder har læst den samme dårlige rødstrømpebog fra 1970, som stempler alle eksmænd som psykopater. Det vil forklare, hvorfor ordet i den grad bliver misbrugt af forsmåede enlige mødre. Måske står teksten trykt på en skilsmisse-folder :)

Jeg håber, I kan læse humoren i mit indlæg. Jeg mener ikke noget ondt. Jeg elsker kvinder på godt og ondt. Men ordet psykopat bliver sgu brugt ret lemfældigt.

OK :) Støjer
Men jeg har ikke så meget behov for at pine hende eller hidse hende op eller vinde kampen. Jeg vil bare have fred. Tro mig, jeg opsøger ikke ballade med hende. Den kommer til mig af sig selv :)

Men dit råd er noteret, og hvis jeg står i situationen, vil jeg virkelig gøre mig umage for at følge det. Det lyder fornuftigt for mig.

Jeg tror, at vores dårlige sider rammer os i nakken i den sidste ende. Det vil også ramme min eks en dag, at hun går og taler grimt om andre konstant. Hun er ellers en sød pige. Hun vil bare have alt på sin måde til en grad, hvor det sætter konflikter i gang for ofte.

Hævngerrige kleopatra
kvinder er der mange af. Ved ikke hvad der sker i hovederne på dem med skilsmisse.


De glemmer, at det er børnene, som bliver de store taber ved det spil.


Jeg selv valgte at blive sammen med min x, netop pga han havde sagt, at han IKKE ville ha noget med børnene at gøre, hvis vi blev skilt. Så vi blev først skilt da begge børn var blevet voksne.


Det mest underlige var, at han selv er skilsmissebarn og blev afleveret på et børnhjem, da hans forældre blev skilt. Kom derefter i pleje ved en god familie.


Jeg har set det ved flere par, at den kamp kører. Ved min bedste kammerat, har sønnen på 14 nu valgt at flytte ind til faren, fordi han ikke gider hans mor mere pga ballade.


Andre mænd sidder nu mange år efter og har slet ingen kontakt med deres børn, fordi kvinderne har lavet intriger, ballade og løgne om deres mænd. Ved, at den ene har store sår, som han slet ikke kan komme over. Hver år i december lukker han sig inde og isolere sig helt til efter nytåret.


Så kvinder tænk jer om, det er jeres børn det gælder.


God aften Kleopatra :-)

Kære forsmåede mænd ! Anonym
Tænk jer om det er jeres børn det gælder.
Mænd kan dælme osse blive dumme i hatten, det er ikke noget vi kvinder har eneret på.