Kvinder rejs jer :o)

Kvinder rejs jer :o) Tissetrold
Man skal da også prøve meget for ligestillingens skyld

http://ekstrabladet.dk/vrangen/article249737.ece

Jeg køber nogle med det samme

Sgu da ikke helt tossett sanessa
ØØØØJ det der er et savnet produkt! Det lover jeg dig....fra 2007 vil hegnet omkring Roskildefstivallen ikke kun af mandepis...men også af kvindepis...og festpladsen er nødt til at blive drænet ekstra pga, mere "mudret jord" i fremtiden.

HA...men ikke dårligt, hvis den fungerer altså. Den er MEGET vigtig til koncerterne! Dem må vi sgu sætte i omløb hurtigst muligt ;o)

'Er toilettet svært at skue, er tisletten nem at bruge' Tissetrold
Med venlig hilsen en tissetrængende kvinde.

P.S.
Den er genial!

kan vi Budha
nu ikke få fred på herretoilettet, og bag træerne?
Husk, kære tissekoner at fjerne den inden i måske vil have sex med en mand, hvis i er til mænd....

Gud bevares!! vanillje-pigen
Det er simpelt hen for lavt. Vulgært. Smagløst.

Jeg vil helst bruge en ble!!!

Normalt bruger jeg et toilet. Min eget, hvor jeg sidder ned. Den andre vulgæriteter, undgår jeg dem bare. Og venter på at finde et ordenligt og anstædig toilet!

Ufatteligt dumt og nogle kvinder er glad for det.(?)
Patriarkalisme er nået meget frem, det må man sige..
VHH
VP

Så helst hold op vanillje-pigen
at drikke så meget.

Er der alkohol indhold i det du drikker?

Hvor ubehaligt oplysning vanillje-pigen
du kommer med!

"ikke kun mænd pis, men plus kvindernes pis".
Tak'ska du ha'!

Godt at jeg går aldrig til sådane festivaler.

VHH
VP

Har du været på Roskildefestival? sanessa
Det er så absolut det mest ulækre og temmeligt frastødende, men ikke desto mindre realle faktum...alle de mandlige festivaldeltagere pisser i hegnet. Efter tre-fire dage i den bagende sommersol STINKER hegnene værre end rævehuler!

Kan du ikke have man snakker om det?

Kan godt være du ikke kan tåle det, men så vil jeg anbefale dig at holde dig væk fra festivaller i det hele taget, for det er bare sådan. Især de festivaller, hvor der drikkes store mængder øl.

Og jeg synes det er fint der bliver snakket om det, for det er fandme ulækkert. Dejligt hvis man kunne finde en LØSNING på det problem!

Jeg har været festivaldeltager i mere end 30 år, alle mulige steder...også i udlandet. Der ER bare ingen forskel, så det må du jo sådan set finde dig er en side, som hører med.

Roskildefstivallen er specielt slem på det område, fordi den åbner for druk, fest og ballade 4 dage FØR musikken går i gang for alvor.

Citat fra artiklen sanessa
Har du slet ikke læst artiklen der henvises til? hvorfor blander du dig så i denne debat?

Du har ikke den store humoristiske sans sanessa
og så har du aldrig været i en situation, hvor det ville være meget belejligt og MEGET mindre vulgært at kunne bruge en sådan tingest end at åbenlyse sine ædlere del for offentlig beskuelse.

Du taler som om det er vulgært at tisse. så er jeg sgu da vulgær 4-6 gange i døgnet! Er du ikke lidt langt ude?

fordi DU aldrig har været på festival eller biograf/teater eller hvad ved jeg, hvor det ville være genialt at have sådan en dims, så mange problemer blev løst på en diskret måde.

Man bliver altså ikke mindre kvinde af at stå op og tisse....Vil nok påstå, at det er andre ting der udgør de væsentlige forskelle, og hvis ikke du kender dem, så har du jo noget til gode ;o)

Og tanken at vanillje-pigen
mange danskere underviser verden, om hvordan skal man være "civiliseret"?

Peger finger på muslime mænd.

Det er rent til at brude i højlyd latter.

Nej, tak jeg skal aldrig til sådan pisset sted.
VHH
VP

tror jeg at du vanillje-pigen
er blind?
De lange tisssekøer på dametoilettet er forbi. Og det er endelig slut med at skulle holde sig til nærmeste rasteplads eller være tvunget til at sidde på hug og vådte skoene bag busken, når vandet trænger sig på. Nu er det nemlig ikke kun et mandligt privilegium at stå op og tisse.

Fik idé på fisketur
- Jeg har tisset foran mange selskaber for at demonstrere min opfindelse. Mændene vil så gerne se det, fordi de tror, at de kan få sig et billigt kig på 'herlighederne', men her bliver de slemt skuffede. Og så er der altså træfsikkerhed hver eneste gang, siger Mette Falkenbrink, opfinderen af 'Tislet', der er navnet på den nye 'kvindepenis'.

I al sin enkelhed består 'ligestillingsrøret', som den også kaldes, af et oliepaprør, som sættes op om urinrørsåbningen, og så er man ellers klar til at lette presset. Stående vel at mærke!

- Det kan godt være, at nogle kvinder ikke finder det særlig feminint at stå op og ligne mændene. Men det er da heller ikke specielt feminint at sidde med bukserne nede om anklerne bag en busk, lyder det fra Mette Falkenbrink, der selv fik idéen på en fisketur, hvor hun var iført store waders.

Perfekt til festivalgængere
Nu er Tisletten blevet sat i produktion og allerede et populært produkt både blandt ældre, som har problemer med at sætte sig på lave toiletter, som festivalgængere, der er trætte af køer, og kvinder, der skal på safaritur i Østen. 4000 stykker er allerede blevet solgt, og nu er både supermarkederne og apotekerne begyndt at efterspørge den spøjse tissetrold.

- Det er et sjovt og seriøst produkt. Danmark har i hvert fald grinet meget af det. Men som vi siger, 'Er toilettet svært at skue, er tisletten nem at bruge', lyder det nye motto fra Tislettens moder, der mener, at den simpelthen burde være fast inventar i enhver dametaske.

Med i Tislet-pakken, som koster den nette sum af syv kroner, er selvfølgelig også en vådserviet, så man lige kan rense hænderne efter brug."

Det skal man ikke have stort intellekt til det.

Ja, hvis man drikker ikke så meget væske, kommer man at tisse mindre.

Så svært kan det vel ikke, være at forstå+

Omj hvorfor deltager jeg i debatten? For at give min mening om den diller. Og samtidig kommenterede jeg til nogle deltagere, deres "bidrag".

VHH
VP
Ja, her:

Omvent, vores morfologi vanillje-pigen
er ikke vulgær!!

Hvis man skulle tisse i skoven, og man er en kvinde, det er totalt logisk, at man tager truserne ned og bøjer knæ, og prøver at har så længe som muligt tilabge den bagdel og lidt fremad det hoved for at holde balancen, og sprede benene. Og sådan har vi kvinder lært at tisse, siden vi var ca. 2-3 år?? Og grunden er at vores urinrør sider mellem benene. Lige i centrum, du. Og den er en hul. Hvis du finder vulgær din urinapparat, intet kan gøres ved det, undtaget, at du planterer dig fast en tisselet.


Nej1 jeg taler ikke som om det er vulgært at tisse.

At have sådan diller i et biograf/teater eller hvad ved jeg,og mange problemer bliver løst på en diskret måde? Tænker du at tisse bare i en skraldspand!??! DU ER LANG UDE.

Jo. Det bliver man bliver mindre rationalt menneske af at stå op og tisse som en mand....Eller skal I nu opfinde en sådan en til at skide? Unskyld, men det vil jeg tro.

Skal vi nu spytte vores host ude af vinduet eller på fortorvet? For at komme af med den "hæs"?

Hvad sker der for dig? sanessa
Du lægger alle dine aggressioner over på mig, ved hjælp af ord og tanker, jeg end ikke har tænkt. Det kan jeg ikke respondere fornuftigt på...

Hvor fik du fra, at jeg ville tisse i en skraldespand?
Hvordan kom du til at jeg ville opfinde et rør til at skide i?
Hvor fik du fra at DU skulle bruge sådan en tingest?
Hvad er det egentlig du vil formidle til mig? Er du vred over at jeg synes, det er en sjov opfindelse, og at jeg kan se, den godt kan være nyttig i nogle tilfælde?

Vil du oversætte denne sætning?: sanessa
"Skal vi nu spytte vores host ude af vinduet eller på fortorvet? For at komme af med den "hæs"?"

Jeg forstår ikke hvad der står.

det er ikke noget galt.. vanillje-pigen
Hvor fik du fra, at jeg ville tisse i en skraldespand? Hvis man skal til et biograf/teater, og du sagde at den dims kan være meget brugbar og "diskret"..Jeg kom til at forestille mig, at du ville undgå at stå i kø, ved at tage ud din dims, ind i urinrør og direkt til et sted, hvor du kunne lade dig. Og det mest logisk er en skraldspand eller en plantepotte?

Hvordan kom du til at jeg ville opfinde et rør til at skide i? Jeg sagde ikke nødvendigvis at DU skulle opfinde den, men en af jer der holder af sådan opfindelser, fordi I gider ikke at gøre det som "kvindes morfologi" bestemmer ud i skoven.. Ja.. en spidse skal være en "rør", men den anden ende skal være lidt bredere..

Hvor fik du fra at DU skulle bruge sådan en tingest? Er blevet forklaret ovenpå.

Hvad er det egentlig du vil formidle til mig? Er du vred over at jeg synes, det er en sjov opfindelse, og at jeg kan se, den godt kan være nyttig i nogle tilfælde? Ja.

Men hvordan..dansk-dansk? vanillje-pigen
Ja, hvis nu vi skal spytte som mænd gør, ude ad vinduet eller på fortorvet? Og hvis vi skal spytte, når vi har noget i halsen..for at komme af med den? Som mange mænd gør?

For at ligne dem på et prik.

læste forkert en.. vanillje-pigen
nej, jeg skal ALDRIG brug sådan en!!

Fik at vide..indirekt,pga., begejstring for artiklen peger på, at resten af kvinderne skal også være lige så begejstret, men så jeg klappede hesten.

Ok tak for oversættelsen sanessa
men det har jeg nu heller ikke nævnt noget om var en idé. Synes ærlig talt mange mænd opfører sig ulækkert. Hvordan kommer du dog til at jeg har sådanne tanker?

Men det er altsammen i dine tanker sanessa
noget du forestiller dig, og det er det du skælder mig ud over.

Det gør du bare.

hav en god aften.