Kvinder vil ha' en Alfa-han!

Kvinder vil ha' en Alfa-han! Natasha
Vi mennesker anser os selv som civiliserede, men i realiteten er vi stadig dyr med millioner af års instinkter programmeret ind i os. Instinkter som de sidste titusinde år af civilisation ikke kan lægge en dæmper på. Instinkter som skal gøre, at racen kan overleve.

Når man observerer en dyreflok, er der typisk en alfa-han, den dominerende. Det er ham, der nedlægger hunnerne på stribe, så hans gener kan gå videre til næste generation. Det er ham som alle i flokken ser op til. Er vi som homo sapiens så meget anderledes?

Hvad kvinder ønsker, og hvad de har behov for er to vidt forskellige ting. I et civiliseret samfund ønsker kvinden en rar familieorienteret mand. Men de har samtidig behov for en stærk dominerende han, for at sikre afkommet. Sandheden er, at de dyriske instinkter til hver en tid vil være mere dominerende end den civiliserede opførsel, og det er derfor, at macho-hannen har så stor en tiltrækningseffekt.

Det er skam ikke bevidst, at kvinder leder efter denne slags alfa-han, men for at tilfredsstille deres genetisk programmerede parringsinstinkter, føler de sig alligevel tiltrukket af den opførsel, som disse hanner udviser.

I dag er idealet blevet en kombination af den stærke og den bløde mand, der både magter at være styrende, rå og maskulin samtidigt med, at han har styr på Pampers, østrogen og kvindens g-punkt.

Men hvem er han så, denne “kombination”?

Tre typer af mænd:

For det første er der den store procentdel, der kendetegnes som den bløde mand. Han er ingen udfordring overhovedet og kan for det meste læses som en åben bog. Han prøver altid at behage, er for åben og sårbar og ofte hjernevasket med politisk korrekthed. Han kan ikke finde ud af at sige ”nej”, og gør endda tjenester for sin eks-kæreste.

Problemet med denne fyr er, at han hurtigt bliver forudsigelig og kedelig. Spændingen og mystikken for kvinden aftager, fordi hun har, hvad hun vil have og ikke behøver at yde noget. På et eller andet tidspunkt, efter måneder eller endda år, begynder hun at miste interessen (hendes interesseniveau falder i faser), og oddsene for at forholdet holder distancen, vil derfor være lige så små som at kunne klare den over autobahnen på krykker.

Så er der den ego-centrerede macho, som er egoistisk, kompromisløs og kun siger “ja”, når det passer ham. Man kan ikke stole på ham, hans hjerte er lukket, og han er for uforudsigelig. Men mange kvinder finder ham tiltrækkende, fordi han ikke kan kontrolleres, og fordi at han er alt andet end kedelig. Han er stærk, dominerende og ikke til at tæmme, derfor fremstår han som den ultimative negative udfordring.

Den tredje type er så kombinationen, den positive udfordring:

Den positive udfordring tager hvad han vil have uden at spørge om lov, samtidig med at han udviser den korrekte mandlige opførsel (som beskrevet i Kvinden afmystificeret). Han kan finde ud af at sige “nej”, når det er passende, er omsorgsfuld, romantisk og fuld af overraskelser. Han har rygrad og kan ligeledes elske en kvinde med et åbent hjerte, efter at hun har bevist, at hun er til at stole på … og ja, han har også styr på Pampers.

Og taberen er…

Da der er relativt få mænd, der er en positiv udfordring, vil kvinden derfor ofte kun have valget imellem den bløde mand og macho-typen. Når hun bliver tvunget ud i dette valg, vil hun oftest vælge macho-fyren. Hvorfor? Fordi hun opfatter macho-fyren som værende stærk, og den bløde mand som værende svag.

Dette er grunden til, at der er så mange mænd, der brokker sig over, at kvinder ikke værdsætter en sød og følsom fyr og årsagen til, at der på engelsk eksisterer udtrykket: ”nice guys finish last”. Kvinder er først og fremmest tiltrukket af styrke. Følsomhed og blødhed er fint nok, hvis det kommer oven i som bonus – som dessert. Men et helt måltid af flødeskum er der ingen kvinder, der foretrækker.

Hmmm tror du selv kldt
på alt det pis ?

Magen til ævl skal man da lede meget længe efter

lyder jake the muss
somom du er den heldige vinder af 1 stk blød mand *LOL*

Flot gået silverbacken
Natasha, og jeg tror du et stykke hen ad vejen har ret. Jeg tror også at de fleste mænd ved det, men har svært ved at acceptere, at det er sådan. Nu er vi i mange år blevet punket og forsøgt rettet ind til højre. Tillod vi os blot forsigtigt at hævde vores maskuline jeg, blev vi udråbt til tyraner. Det er vigtigt at vi mænd vedkender os retten til at være mænd, men i respekt for kvinden.

Jeg er en alfa-han.... ripeazy
...men jeg har sgu' aldrig haft succes med kvinder.... mærkeligt :-/

Det er noget om det... TwW_Raistlin
Jeg selv er nemlig af typen "Nice-guys" og har længe haft store problemer med at finde en kæreste....dog tror jeg ikke helt på, at der ikke er nogen som ikke kan holde mig ud i længden. På et tidspunkt havde jeg en kæreste, som var meget splittet mellem mig og en anden...en meget temperamentsfuld og opfarende fyr.
Hun havde tidligere været sammen med ham men slog op fordi han ikke behandlede hende ordentligt...og alligevel valgte hun til sidst at gå tilbage til ham i stedet for at beholde mig...sagde jeg var en flink fyr.... alt for flink.
Havde det samme resultat med de næste 2 kærester, men har nu fundet en som ser min personlighed som en god ting, en sød og pålidelig og romantisk pige.
Jeg kender andre af mine venner med samme problem, de bliver vraget af pigerne fordi de er for flinke....ikke alle, men dog de fleste...

Beta-hanner og omega-hanner master-of-domestics
Er det så ikke lidt underligt, at der stadig findes masser af beta-hanner og omega-hanner blandt os mænd? Og de lever i bedste velgående.

Ifølge din evolutionsteori, så skulle kvinders selektionsevne for millioner af år tid siden have udryddet disse beta- og omega-gener hos alle mennesker.

Nogle mennesker er firkantet typer Bimme ILP
Andre er runde typer. De kan både være hensynsfulde, og temperamentsfulde og
opfarende, hvis de bliver tråd på af en
psykopat. Så psykopaterne skal passe
meget på, hvis de møder en rund type!

ø hhh kldt
jeg er ikke vinder af noget af det ævl .... men hvis kvinder har brug for at dele verden sådan der for at forstå det så værsgo ...

Jeg troede blot kvinder var mere nuanceret og knap så primitive ..... hvad kan vi bruge den der "teori" til ?

Til at lukke op og skide i ... det er ikke andet end ord

Det svare til "der findes to kvinder - luderen og madonnanen ...."

og ?

Ta dog ansvar kldt
for dit eget liv ...

Kvinder behandler mænd som de gerne vil behandles.
Dert gælder iøvrigt også omvendt

Det er kun fordi nogle ikke selv kan sige fra og føre an ...

Hvis kvinder behandler dig dårligt så giv dem fingeren (og ikke der nej .. *S*)

Andet er der ikke at gøre ... grib dagen

Meget interessant... jessebel
...indlæg!

Personligt har jeg haft "fornøjelsen" af, at have haft både den alt for bløde og den egocentristiske i mit liv og ingen af dem har holdt!

MEN - Jeg er ret overbevist om, vi kvinder kan være formiddable til, at pille det maskuline ud af en mand!

Vi ser/hører det tit, når kvinder beklager sig over, at hendes mand gør eller siger ditten/datten (som ikke lige falder i hendes smag), og så gør hun den ultimative fejl....Hun begynder at omforme ham! Ændre på hans personlighed, for at "få den perfekte mand" og når hun så er færdig med processen, så er han pludselig ikke ham hun i sin tid forelskede sig i, fordi hun nu har formået at ændre ham så markant meget, at han ikke længere er alfahannen.

Derudover tror jeg også på, at alfahunner tiltrækkes af alfahanner!

Jeg har svært ved at forestille mig, at en alfahun vil kunne fungere optimalt med en betahan! Tilgengæld tror jeg, at en betahun og en alfahan vil kunne få det rigtig sammen.

Uanset hvordan vi vender og drejer det, så er der de sidste 30 år (og ISÆR de sidste 10-15 år) gået alt for meget rødstrømpe i kvindekampen! Efter min mening.

Jeg er klart tilhænger af lige løn for lige arb., at man deles om de huslige kedelige pligter osv. osv., men der ER bare områder som er MANDENS og områder der bare ER KVINDENS, og jeg tror ikke det er sundt, at vi som kvinder forsøger at gøre/udføre mandens "job" og omvendt.

Vi får pillet det maskuline ud af mændende og det feminine ud af os selv!

En god ven til mig, sagde engang: Noget af det smukkeste ved en kvinde, er hendes femininitet - noget vi mænd aldrig kan få fra naturens side af!
Og bruger du det rigtigt overfor din mand, så har du ham for livet - piller du hans maskulinitet ud af ham, så søger han andre græsgange!

Teori jessebel
Det er ikke bare "teori", det er hård fakta bygget på adskillige undersøgelser og studier af mennesket igennem mange århundrede!!!

Men du er lige præcis den type menneske, som aldrig vil kunne forholde dig til andre personers følelser og behov, endsige forstå og/eller acceptere folks holdninger og forskelligheder.

Sørgeligt - meget sørgeligt.
Jeg kan kun have ondt af dig.

ok slap af kldt
KLICHE ... ved du hvad det betyder ?

Det er ikke en skid videnskabeligt søde ... alt det fis med at skulle proppe mennesker i kasser for at kunne forstå det er spild af tid

Mennesker er forskellige og jeg gider ikke bruge tid på sådane en popsmart ideologi .... hvis det er videnskab i dine øjne siger det vist mere om dig end om hvor ligegyldig jeg er som person.

Giv dog mennesker en chance for at vise hvem de er fremfor latterlig teori om menneskets urinstinkt og primitivitet

Vi lever i 2006 så find dog på noget nyt ... det der er for brugt og fordummene ...

desuden kldt
hvor fede kvinder var det lige de var dem der var vilde med Lundin ?

øhhh .. jeg ville hellere dø ensom end være sammen med sådan en kvinde

Du skulle mandreas
nok prøve at finde lidt på nettet om dette emne.

så er jeg forvirrede kldt
det du skriver denne gang er sku da mere fornuft. Hvorfor var det ikke det du skrev længere oppe ?

Hej Jazzy79
Hej Natascha

Jeg kan se du har studeret doc og jeg vil meget gerne høre fra dig, da det er godt at møde en kvinde som indser sandheden.

Skriv til mig på: jesperlarsen79@gmail.com hvis du ser den her mail.

Jesper

O_o Lego
Hvis man skal finde ud af om en mand er en alfahan skal man blandt andet se på hans fysik. En alfahans træk er muskoløse kroppe, brede kæber og en dyb stemme. Jo mere af dette desto mere testoron = bedre gener!
En alfahan vil ikke gå efter store muskuløse kvinder, men derimod små kvinder som han kan sørge for og beskytte mens hun føder børnene.


Andrew Bryniarski, er efter mit bud en typisk alfahan.

En typisk alfahun ville være Jenna Jameson.

Der findes kun få alfahanner og hunner. Langt de fleste ligger midt imellem, det vil sige almindelige.

Sikke noget svar Alfahannens kone..
Hvad er det for noget pis med "teori"? Det er hårde facts som nogen ikke kan klare... Min kæreste er da rå alfahan og han er glad for det. Dem som siger det bare er "teori" er dem der stikker af med halen mellem benene ...

Hvad vil mænd ha? The real man
Det lyder som om, og det er desværre nok også rigtigt, at kvinder bare kan vælge og vrage og mændende bare står i kø. Men sådan er det nok i et moderne samfund uden udrensende krige.

Kvinderne må sgu snart oppe sig lidt, vi gider ikke have maskuline kvinder, rigtige mænd vil have kvinder, ikke semi-mænd.

Hvad med sidste type kvinder
Den type der passer sig selv? hvordan ser kvinderne på ham?

Spørgsmål til trådstarter. t-falktoft
Natasja. Det lyder ikke helt usandsynligt det du skriver. Tror ihvertfald langt hen af vejen på der er noget om det.

Men hvad er din baggrund for at skrive denne artikel. Jeg går ud fra at du har en phd eller en kanditat grad i human biologi. ?

Så vil jeg gerne lige kritisere folk herinde og sige. Det var da en yders primitiv tone som bliver brugt her.

$$$ G Clooney
Ham ser de som det han er...en nørd!

Jeg gør... Jaqueline
For mig er min Beta min Alfa! [l] *lol*
min kæreste er bestemt en meget sensitiv type,det er kun i nærheden af alkohol han kan blive ubehagelig,men nej,han er min engel!elsker ham over alt på jorden-gider ikke en primitiv ulv,der vil styre mit liv,og koste rundt,det er livet sgu for kort til,og jeg har fundet den rette,at leve,og dø med!i hans arme.....

http://www.youtube.com/watch?v=IrKpGE10gC4

Første krav til en mand!RESPEKT,eller skrid..........
Jeg fandt selv min skat!
Samt tog intiativ!Kemien passede*S*

[quote="Natasha" post=784088]Vi mennesker anser os selv som civiliserede, men i realiteten er vi stadig dyr med millioner af års instinkter programmeret ind i os. Instinkter som de sidste titusinde år af civilisation ikke kan lægge en dæmper på. Instinkter som skal gøre, at racen kan overleve.

Når man observerer en dyreflok, er der typisk en alfa-han, den dominerende. Det er ham, der nedlægger hunnerne på stribe, så hans gener kan gå videre til næste generation. Det er ham som alle i flokken ser op til. Er vi som homo sapiens så meget anderledes?

Hvad kvinder ønsker, og hvad de har behov for er to vidt forskellige ting. I et civiliseret samfund ønsker kvinden en rar familieorienteret mand. Men de har samtidig behov for en stærk dominerende han, for at sikre afkommet. Sandheden er, at de dyriske instinkter til hver en tid vil være mere dominerende end den civiliserede opførsel, og det er derfor, at macho-hannen har så stor en tiltrækningseffekt.

Det er skam ikke bevidst, at kvinder leder efter denne slags alfa-han, men for at tilfredsstille deres genetisk programmerede parringsinstinkter, føler de sig alligevel tiltrukket af den opførsel, som disse hanner udviser.

I dag er idealet blevet en kombination af den stærke og den bløde mand, der både magter at være styrende, rå og maskulin samtidigt med, at han har styr på Pampers, østrogen og kvindens g-punkt.

Men hvem er han så, denne “kombination”?

Tre typer af mænd:

For det første er der den store procentdel, der kendetegnes som den bløde mand. Han er ingen udfordring overhovedet og kan for det meste læses som en åben bog. Han prøver altid at behage, er for åben og sårbar og ofte hjernevasket med politisk korrekthed. Han kan ikke finde ud af at sige ”nej”, og gør endda tjenester for sin eks-kæreste.

Problemet med denne fyr er, at han hurtigt bliver forudsigelig og kedelig. Spændingen og mystikken for kvinden aftager, fordi hun har, hvad hun vil have og ikke behøver at yde noget. På et eller andet tidspunkt, efter måneder eller endda år, begynder hun at miste interessen (hendes interesseniveau falder i faser), og oddsene for at forholdet holder distancen, vil derfor være lige så små som at kunne klare den over autobahnen på krykker.

Så er der den ego-centrerede macho, som er egoistisk, kompromisløs og kun siger “ja”, når det passer ham. Man kan ikke stole på ham, hans hjerte er lukket, og han er for uforudsigelig. Men mange kvinder finder ham tiltrækkende, fordi han ikke kan kontrolleres, og fordi at han er alt andet end kedelig. Han er stærk, dominerende og ikke til at tæmme, derfor fremstår han som den ultimative negative udfordring.

Den tredje type er så kombinationen, den positive udfordring:

Den positive udfordring tager hvad han vil have uden at spørge om lov, samtidig med at han udviser den korrekte mandlige opførsel (som beskrevet i Kvinden afmystificeret). Han kan finde ud af at sige “nej”, når det er passende, er omsorgsfuld, romantisk og fuld af overraskelser. Han har rygrad og kan ligeledes elske en kvinde med et åbent hjerte, efter at hun har bevist, at hun er til at stole på … og ja, han har også styr på Pampers.

Og taberen er…

Da der er relativt få mænd, der er en positiv udfordring, vil kvinden derfor ofte kun have valget imellem den bløde mand og macho-typen. Når hun bliver tvunget ud i dette valg, vil hun oftest vælge macho-fyren. Hvorfor? Fordi hun opfatter macho-fyren som værende stærk, og den bløde mand som værende svag.

Dette er grunden til, at der er så mange mænd, der brokker sig over, at kvinder ikke værdsætter en sød og følsom fyr og årsagen til, at der på engelsk eksisterer udtrykket: ”nice guys finish last”. Kvinder er først og fremmest tiltrukket af styrke. Følsomhed og blødhed er fint nok, hvis det kommer oven i som bonus – som dessert. Men et helt måltid af flødeskum er der ingen kvinder, der foretrækker.[/quote]

Jeg gør... Tigermanden
Misbrug af alkohol er bestemt ikke et særligt godt grundlag for sådan et forhold, som det du der beskriver. Der bør være flere og dybere ting, der holder jer sammen. Det kan være så smukt, men det kan så sandelig også være ubehageligt, når det hele går op i misbrug. Vi mennesker er sensitive størrelser - og dem med de største overarme kan også være dem, der er blidest inden i. Omvendt kan "beta"-hannerne have en ubehagelig hang til stimulanser, fordi de skal opveje deres svage position. Pas nu på med den slags. Det kan desværre alt for let blive en ubehagelig glidebane.

Who let the pack in ? Woof woof woof! ieet
Hej,

[i]"det er kun i nærheden af alkohol han kan blive ubehagelig"[/i]
Vent hvad? Jeg ville holde mig fra sådanne fyre. Hvis de ikke kan styre sig, når der er alkohol indblandet, er det bare et spørgsmål om tid inden det også sker i ædru mode over andre ting.

Jeg ville ikke vælge en kæreste der blev ubehagelig.

I øvrigt, er det ikke evnen til at være ubehagelig som gør en person til Alfa. En god leder inspirerer andre til at gå med ham imens han går den retning han vil - en Beta som vil virke Alfa råber op, og prøver at skræmme andre til at gå den vej han siger de skal. Eller prøver at virke højere i hierarkiet ved at holde andre nede.

En god Alfa viser respekt, omsorg og forståelse.

Med venlig hilsen
Ieet[quote="Jaqueline" post=2791404]For mig er min Beta min Alfa! [l] *lol*
min kæreste er bestemt en meget sensitiv type,det er kun i nærheden af alkohol han kan blive ubehagelig,men nej,han er min engel!elsker ham over alt på jorden-gider ikke en primitiv ulv,der vil styre mit liv,og koste rundt,det er livet sgu for kort til,og jeg har fundet den rette,at leve,og dø med!i hans arme.....

http://www.youtube.com/watch?v=IrKpGE10gC4

Første krav til en mand!RESPEKT,eller skrid..........
Jeg fandt selv min skat!
Samt tog intiativ!Kemien passede*S*[/quote]

Kvinder vil ha' en Alfa-han! anniehall
Det kommer altsammen an på HVORNÅR PÅ MÅNEDEN du udfordrer kvindens feromon niveau.

Rigtigt at hun 4 dage om måneden kan minde om en syg hunkat hun hun sniffer en alfa han men når det kommer til at hygge, købe hus, passe børn, diskuterer bøger, dele massage, rejse, ha sex i mere end 1/2 time.....vælger hun ham den anden med hjernen [:DD] [:DD] [:DD] !

Who let the pack in ? Woof woof woof! Tigermanden
Det er rigtigt. Det der kæmpe misbrug af alkohol som hun beskriver er altså ikke værd at bygge et forhold på, med mindre man da ligefrem ønsker sådan en utryg tilværelse. [:S]

Who let the pack in ? Woof woof woof! debatsvinet
Du [b]elsker[/b] bare de tussegamle tråde, hvad tigermand ?? ... [:DD]

Who let the pack in ? Woof woof woof! Tigermanden
Det indlæg jeg svarede på, er fire timer gammelt, såeee... [;)]

Hilsen fra sandland- debatsvinet
Sikkert ... Sandsynligvis ville du svare på indlæg der var omkring 1400 år gamle og kom fra en sindssyg Profet midt i ørkenen ... [:DD]

Kvinder vil ha' en Alfa-han ! torbear
Jeg tror gerne, at kvinder vil have en Alfa-han, men de vil stadigvæk bestemme alt. Forholdet bliver let en lang kamp, hvor kvinden gør alt for at ændre ham til en blød og eftergivende mand og når han så endelig er blevet blød, så mister hun interessen [:DD] og så starter det hele forfra med en anden.

Så har jeg mere respekt for dominerende kvinder, der melder klart ud til at begynde med at de bestemmer, iklæder sig domina outfit og svinger pisken og kræver manden ned på alle fire. Hun bestemmer i soveværelset (eller S/M rummet om man vil) og til hverdag får han lov til at lege Alfa-han. Det er vel WIN-WIN [:DD]

Meen det stiller nok lidt større krav til hans mandighed, da han skal have en rimelig høj smertetærskel [:D].

Hilsen fra sandland- Tigermanden
Dengang fandtes Sol.dk vist ikke, karl smart [;)]

Hmmm tror du selv dandegn
jo men det er jo også et faktum som kvinder benægter - fakta som benægtes bliver ikke sand !!

Kjærligst

en Alpha-han [;)]

Mænd vil ikke have en Alfa-Hun m47
Det give dog visse betryggende perspektiver! [;)]


En yderst sjælden gæst
M47

Mænd vil ikke have en Alfa-Hun debatsvinet
[quote="m47" post=2791581]Det give dog visse betryggende perspektiver! [;)]


En yderst sjælden gæst
M47[/quote]


Hunner i det hele taget ... [(:] [(:]

God vind Hr. "47" ... [;)]

Nej.. Jaqueline
Men det er begyndt,at gå bedre efter 3 år,ja,det er hårdt,men jeg har selv valgt,at tage ansvar for ham fordi jeg elsker ham for højt til,at give slip,har prøvet,set hvad,der skete,og det kunne jeg ikke leve med!altid været en person,der elskede,at være alene iøvrigt.....

Jeg giver dig ret i jeg lever i et rimelig sindsygt forhold!

Men der skal virkelig meget til før jeg ville undvære ham i mit liv,og jeg ønsker sådan,at han stopper,men jeg tror ik rigtigt på det?men det er jo,op til mig hvad jeg vil bruge mit liv.....hvis jeg var mere fornuftsorienteret havde jeg valgt,at skride fra det hele,og stå på egne ben!så må jeg svines for mit valg,men jeg elsker den nar! [l]
og han har efterhånden bevist han også elsker mig.........
hvor mystisk,det så end lyder,men vi skal ikke have børn.....


[quote="Tigermanden" post=2791405]Misbrug af alkohol er bestemt ikke et særligt godt grundlag for sådan et forhold, som det du der beskriver. Der bør være flere og dybere ting, der holder jer sammen. Det kan være så smukt, men det kan så sandelig også være ubehageligt, når det hele går op i misbrug. Vi mennesker er sensitive størrelser - og dem med de største overarme kan også være dem, der er blidest inden i. Omvendt kan "beta"-hannerne have en ubehagelig hang til stimulanser, fordi de skal opveje deres svage position. Pas nu på med den slags. Det kan desværre alt for let blive en ubehagelig glidebane.[/quote]

Mænd vil ikke have en Alfa-Hun anniehall
Har alligevel aldrig kunnet finde ud af hvem der ville ha hvem hvorfor hvornår og hvordan og hvad
skal man så spise til iøvrigt...... [:S] - er , i 3 forsøg, lige blevet mor til den dejligste
lille dreng [l] !

[sun] [sun] [sun]

En ny Alfa-Han er på vej m47
Alle Alfa-hanner starter jo i det små! [(:]

Tillykke med ham... [sun]


M47
Beta-Han

Mænd vil ikke have en Alfa-Hun m47
Selv god vind Hr. Debatsvin! [:DD]

Du virker mig nu lidt bekendt! [ide]

Alfa han er nødvendigvis alkoholiker eller tyran flaks
Det gør ikke en mand til en alfa, at han har et alkoholproblem eller at han er en primitiv hund der koster rundt med andre.

Opblæste hanekyllinger,der vil tilbedes..... Jaqueline
Med en udpræget trang til,at dominere andre(det er det jeg ligger i ordet både ang.kvinder/mænd)

Paradise Hotel har en stærk forkærlighed for denne type... [f] [(:]

De er ret populære i skolerne for dem,der ynder,at indordne sig under disse,og agere hof
ak og ve for dem,der ikke ligger sig fladt ned,spiller død,og ruller om på maven for dernæst med beundrende hundeøjne tilse,og følge dem i alt de gør! *lol*
......ja,havde sikkert et par grimme oplevelser,som barn,og de har nok gjort,at jeg har fået et så unuanceret syn på denne Alfa-ting [?]

[f] http://www.youtube.com/watch?v=3ROXTFfkcfo&feature=youtu.be [f]

Bryder mig da heller ikke om folk,der bliver ubehagelige,når de drikker,som min kæreste til tider gør,men det har også taget ham tid,at åbne op omkring sin følsomhed overfor mig,det er en side af sig selv han tidl.har undertrykt,men det er den side jeg holder allermest af ved ham,og han tager heller ikke sig selv,så højtideligt,som han engang gjorde!

Vi har det godt,føler os trygge,og slapper af i hinandens selskab:)[quote="flaks" post=2792366]Det gør ikke en mand til en alfa, at han har et alkoholproblem eller at han er en primitiv hund der koster rundt med andre.[/quote]