Kvinders bizarre fantasier om magt

Kvinders bizarre fantasier om magt ripeazy
En ting jeg er ved at være rigtig, rigtig træt af af at høre på fra kvinders side, er al den snak om hvordan et parforhold handler om magt. Som mand har jeg aldrig opfattet parforhold som en magtkamp imellem de to køn, så jeg undrer mig over at kvinder er så besatte af at tale om alle de sindrige måder de kan 'styre' mænd på og hvordan de kan undgå at blive kontrolleret of mænd. De fleste moderne mænd er overhovedet ikke interesserede i at dominere kvinder, det er som om vi skal have skudt nogle motiver i skoene som vi ikke har. Jeg ved ikke om det er et slags biprodukt af kvindefrigørelsen i halvfjerdserne eller hvad det er.

Måske er det i virkeligheden et slags urinstinkt? Da vi boede i huler for titusindvis af år siden var det en brutal virkelighed vi måtte forholde os til. Mænd var voldelige dengang som nu og den eneste måde en kvinde kunne opnå beskyttelse var at 'alliere' sig med en mand i et slags parforhold (ja, jeg mener faktisk vi er monogame) for at opnå sikkerhed for hende selv og hendes afkom. Det var ganske farligt da kvinder jo ikke har den samme muskelmasse som mænd og nårsomhelst kunne få tæv eller det der var værre. Så for at opnå en form for kontrol med situationen udviklede kvindekønnet en lang række psykologiske metoder til at kontrollere mændende. Den mest effektive var den metode man kalder for kærlighed.

Jeg mener ikke det er naturligt for en mand at elske. Jeg har ikke selv været forelsket siden teenage-årene og idag henfører jeg mine teenage forelskelser til min uerfarenhed og min tro på den myte om kærligheden som var blevet mig påduttet af mine omgivelser. Idag elsker jeg ingen, men jeg er naturligvis tiltrukket af kvinder alligevel. Efter min mening skal en mand "behandle kvinder pænt, men ALDRIG elske dem og ALDRIG stole på dem".

Man skal naturligvis være god mod sine medmennesker, men også realistisk. Kærlighed er et begreb som kvinder har opfundet i løbet af evolutionshistorien for at kunne opnå sikkerhed for dem selv og er med tiden blevet til en form for magtinstrument - ja, det forestiller de sig. Det fremgår tydeligt af mange af de kommentarer jeg hører fra kvinders side at de i virkeligheden har en form for foragt overfor mænd samtidig med at de, ganske ironisk må man sige, har en misforstået opfattelse af hvordan mænd tænker og som sådan i virkeligheden ikke ved hvad det er de foragter. Både morsomt og tragisk på samme tid.

Mænd har en abstraktionsevne som kvinder ikke forstår. En kvinde kan aldrig nå ind til den dybeste afkrog af en mands sind og det frustrerer hende, fordi så er der noget der er uden for hendes kontrol - den kontrol som hun sætter så højt. Jeg har læst en detaljeret undersøgelse af den amerikanske forsker Thomas Hodges, bedre kendt som 'Doc Love' i USA. Han har over 30 år interviewet i tusindvis af kvinder og samlet et stort materiale som han har brugt til at udvikle et dating system specielt for mænd. Det som er interessant er at han giver mændende et indblik i de psykologiske kontrolmetoder som kvinder anvender og hvordan mænd kan undgå at falde i de små fælder som kvinder hele tiden udlægger for dem. Meget anbefalelsesværdigt for enhver mand (men vel egentlig også for kvinder)

http://www.doclove.com/

SÅDAN SGU Kvinder stinker
Fandme godt indlæg.

Ja fuck de magliderlige kvinder. De tænker sgu ikke på andet end hvordan de kan rage mest muligt magt til sig.

Og gang på gang er de villige til at prostituere sig selv hvis det kan gavne deres sociale status.

Klamme kællinger! Hvad fanden skal vi bruge dem til.

Det værste er sgu Volmer
at mange danske kvinder ikke længere gider at mestre de kvindelige dyder. Hvad skal man så med dem ?

De værste er squ... Hmmm
at mændene ikke gider mestre de mandlige dyder. Hvad skal man så med dem???

Hilsen Q

du skriver Oldemor
som en af dem som ikke har fundet din kvinde.
Du vil vide det.

Nu vil jeg ikke skrive for hele mit køn, men den kærlighed som kommer mellem 2 er der ingen magtspil, men vi har "magten" er der til at give hinanden glæde også uden at forvente noget til gengæld.
Du vil ikke spørge hvorfor gør jeg dette og hvad kan jeg få ud af det.
Du gør det fordi du har et ønske som kommer fra dit inderste om at glæde, og din kvinde vil give det samme retur, når der er gensidge følelser mellem jer.
Der vil komme op og ned turer, men er der dette som nogen kalder for kærlighed tilstede, så vil det klarer alle skær.

Jeg håber for dig at du møde den kvinde.

Godt min dreng!! carl mar
Så har du da lært lidt på mine "kurser".

Ud med alle kvinder, de er kun til besvær! Og tænk hvis man kom til at elske dem!!! Føj for den lede.

Nej du... Hop ud i mudderet og slå dig på brystet... og slå den første kvinde der kommer forbi med din kølle.

Kærlighed eller ej Mon dog?
Det med magten i et forhold den går længere tilbage end 70'erne. Den kommer af at den version af kristendom som har været med forme vores samfund. Der er kvinden under manden. Hun er derfor nød til at bruge de midler hun har for hånden.
Manden tjente jo pengene, hun gik hjemme. Skulle han gå hen og dø, så måtte hun gifte sig med anden, hvis økonomien ikke var til at hun kunne klare sig selv. Eller i værste fald måtte hun med børnene på fattiggården. En kvinde var heller ikke noget uden en mand i følge de normer der var og som vi kan stadig opleve lidt eller mere af alt efter hvor i verden man nu er født... Jeg selv er tak nemmelig for at bo her og ikke i muslimsk præget land. Her har jeg ret til mine egen penge fra min egen løn. Jeg er ikke stavnsbundet til en mand.

Det er ikke mere end 30-40 år siden at skulle kvinden noget på kommunen. Skulle de bruge mandens cpr-nummer.
Jeg kan huske min mor fortalte om det da det blev lavet om så hun nu kunne bruge sit eget.

Jeg kan ikke genkende "magtkampen" fra mit forhold. Hverken min første kærste jeg mødte som teen ager. Vi var begge indstillet på at det skulle være os. Men efter 5 år var det ikke det og vi skiltes. Ikke lyserøde skyer og alt det der. Men i nogenlunde fordraglighed.
Her efter adskillige år som single,har jeg mødt en mand som jeg bare ikke vidste jeg kunne elske sådan. Og skjuler han at han ikke elsker mig. Så er der gået et par Oscar tabt der...

Hvor du lige får det fra at manden var voldlig mod sin egen familie dengang i hulerne. Den tror jeg ikke helt på. For var et menneske voldlig mod sin familie var det sandsynligvis også mod resten af klanen. Det er ikke ligefrem grobund for en stabil klan. Den ville falde fra hinanden. Hvem ville gå på jagt i flere uger med en som med sandsynligvis ville sætte ens liv på spil.
Sådan som jeg har lært det, tog urmennesket på ugelange jagte. For at der var mad nok til vinteren.
Det er lidt af det jeg lærte i skolen og ved at læse mig frem til det.
Livet var hårdt, det tror jeg og andre klaner ville måske dem til livs. Men desideret voldlig. Nok ikke mer end i dag.

Næ, så hellere spørge hvor faen er faren når han nu har sat et barn i verden. Sjovt nok vil de ikke det der med børn. Men stoler nok på hende til at hun har "beskyttelsen" i orden.

Mand jer dog op og vis i er nogen mandfolk.
Ps oldemor har ret. :)

mænds bizare fantasier om magt Anonym
http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=463684/

Hmm .. jeg kan se nogle træk kiiik
i de ting du skriver. Jeg tror ikke tingene forholder sig som du skriver men jeg vedkender at der er problemer både for mænd og kvinder.

Nu er det jo mænd du snakker om og det er derfor jeg svarer. Jeg tror du har ret i nogle antagelser omkring problematikken. Kvinder har nogle helt andre mønstre i dag end tidligere og nogle muligheder der besværliggøre mange ting (for os). Jeg tror bare ikke at det er så meget lettere at være kvinde end det er at være mand. Men de har nok i stor grad skoene på i basale sammenhænge. Det kan godt være at mænd har fordele også men de fordele er mere af materiel art. Jeg kan jo ikke udtale mig om hvordan det er at være kvinde men hvis man ser på hvilke problematikker der opstår i disse forums så tegner der sig et mønster mener jeg.

Kvinder skriver meget om deres fustration omkring deres mænd. Mange mænd skriver om deres fustrationer omkring det at de er alene og ikke kan finde en kvinde. Med de fustrationer det medføre. Kvinders fordel er nok at de altid kan finde en mand hvis de vil (udfra de kritere vi mænd har men de er ikke nødvendigvis de samme kvinder har og derfor ikke nødvendigvis en løsning på deres problemer).

Deres fustrationer er måske mere hvordan de lever med mænd og det er jo ikke nødvendigvis en lettere opgave at løse. Men set fra en mands perspektiv er det skide let at være kvinde når det handler om dette store problem som mange mænd tilsyneladende har. Men hvad hjælper det at kunne får fat i den ene mand efter den anden hvis han er ligså stort en røvhul som de tidligere ?

Jeg syntes som mand at kvinder har en magt som er stor fustration for mænd. De har deres ydre som en magtfaktor og på datingsider eller i byen får de mange henvendelser på dette. Det betyder at mænd skal have en ret god selvtillid hvis han overhovedet skal gøre sig forhåbninger om at få fat i kvinden. Han skal se i øjnene at han skal tage afvisninger mange gange og samtidig ikke lade sig det gå på. Men det er en opgave som kræver meget og jeg tror de fleste mænd har oplevet at tingene ikke rigtig fungere. Han bruger derfor meget energi på at finde de vise sten der gør at han kan få den kontakt med kvinden og opnå de mål han har. Nå man så finder en skal man jo leve sammen og her ved han at hvis ikke falder til patten så vil hun altid kunne finde en erstatning på en time (i byen eller på nettet) det er en magt som betyder at de fleste mænd falder til patten. Så sker der nogle gang det at kvinden så bliver træt af den mand hun har fået til at gøre som hun vil. Det er jo også en frustration for manden og betyder igen at han skal besidde selvtillid. mange kvinder eftersøger mænd med selvtillid men det er sku ikke mange mænd der skriver sådan noget i deres profiler på nettet (får det vil betyde at de tre der måske var interesseret og håbede på at han skrev ikke længere er en mulighed)

I virkeligheden har kvinder (i følge dem selv i debatter osv) et lavt selvværd generelt og føler sig utilstrækkelig. Så selvom de egentlig ikke burde have det sådan (set med vores øjne) så betyder det at en kvinde ville ryge på den lukkede hvis hun skulle leve som mand.

Det eneste jeg kan sige er at mænd skal tag styring over dem selv. De skal droppe den tro på at de kan få den sex de behøver (medmindre de betaler for det). Derudover skal de droppe at tage kontakt med kvinden hvis ikke de er på toppen og de skal også skyde en hvid pil efter at hun tager kontakt. Først når alt dette er på plads kan mænd få ro.

Dette er en umulig opgave så jeg kan godt forstå at du søger alternativer i den filosofi du henviser til men kvinder skal ikke elskes (sådan rigtig) du skal hele tiden lade som om og bilde dem en masse halløj ind. derved undgår du at føle dig kastereret og kan scorer alle de kvinder du vil. Mænd skal bare ikke falde i får så er hun skredet. Af en eller anden mærkelig grund skal man leve på en slags løgn for ikke at blive den tøffelhelt hun på et tidspunkt kassere.

Hvis du så en dag finder en skal du prise dig evig lykkelig eller også skal du vælge at leve alene ...

Jeg har valgt det sidste for kærligheden er for komplex men spørgsmålet er hvad du vælger ?

Held og lykke