kvindners rettigheder i JV

kvindners rettigheder i JV sveland
er jo ret sløje, manden skal bestemme det hele, dog kan kvinden op nå ting, med smir, men hun skal kende hindes plads, ikke sært, at så mange unge piger forlader Jehovas vidner.

uddrag af vagttårnet
Jamen Jehovas vidner er da meget positive over for kvinder. De mener da også ,at de er mennesker. Se selv her:

23 En kvindelig psykolog skrev engang: „Stort set kan man sige at kvinder føler mens mænd tænker." Den ene egenskab er ikke bedre end den anden; de er blot forskellige. Vi bryder os ikke om mennesker der er ufølsomme; men vi synes heller ikke om dem der er tankeløse. Det er klart at kvinder både er i stand til at føle og at tænke, og det samme gælder mænd. Men i almindelighed viser kvinden tydeligere sine følelser, mens manden som regel er mere tilbøjelig til at prøve at undertrykke sine følelser og gribe tingene mere forstandsmæssigt an. Selv om der naturligvis også her kan peges på undtagelser, er dette endnu en af de forskelle der gør at manden og kvinden passer sammen og supplerer hinanden. På grund af sin mere følelsesmæssige natur og sin stærke interesse for andre mennesker, er kvinden ofte tilbøjelig til at tale mere end manden. Og hun har brug for én at tale med. Her er det mange ægtemænd kommer til kort

(Familiebogen 1993 kapitel 4)

Og så skal man huske at kvinderne hos JV har store forrettigheder. De kan få lov til at gøre rigssalene rene. Godt nok må de ikke belære mændene eller menighedsforsamlingen, men så kan de da spørge manden når de kommer hjem.

Ja piger, kom ikke ind i Jehovas vidner, der er ingen lykke i at være slave, og slet ikke i al evighed!

Også indenfor dyreverdenen ka'du ik'se?
er der forskel på hanner og hunder. At se en schæfertæve passe på sine hvalpe varmer en om hjertet. En han har ikke sådanne følelser.
http://www.dyregalleri.dk/hunde/html/gal_visbil.asp?ID=8363

Kvinderne i j.v. laver ofte mændenes foredrag naturelsker
og hvem får æren. det øgr mændene. For det er jo ikke så velset at kvuínderne gør såddan noget. Men jeg kender til flere mænd, inden for j.v der fik deres koner til og lave de foredrag som de skal fremlægge om søndagen i deres rigsal.

Kvinderne Får "lov" til og holde små oplæg på to til tre minutter, ved deres møder.
De får lov til og "lov" til svare og "deltage" om søndagen, når vagtårnet gennemgåes.

Kvinderne får ikke lov til og bede til og bede bønnen til mødrene, for der påstås at det er mændenes opgave.

Og sådan kunne jeg blive ved med og remse op, men jeg tror at poiten er fanget af den fornuftige læser.

Kvinder regnes ikke for noget inden for j.v.

hvor uretfærdigt. sveland
men det kommer ikke bag på mig, Piger er jo ikke så dumme igen :)

Rettigheder Mahmoud
Kvineden har netop fået sine rettigheder i Islam... Det som folk kalder for frihed i dag, er egentlig undertrykkelse. Kvinder bliver brugt som objekter for salgsreklamer og andet, islam forbyder akt dette.

skal vi ikke lade kviner bestemme selv? sveland
Nok har du din opfattelse af tingene. men jeg syndes nu at kvinder selv, skal bestemme hvor de har lyst til at være og gøre, hvis kvinder ikke kan lide at være i reklamer, finder de bare et andet arbejde :)

så muhammed, var ikke så bange på deres vejne, der er ikke noget sut i at være i reklamer, man får ikke stjålet ens sjæl af at få taget et billede af en.
hvilket jeg håber du har fundet ud af, resten af dine fordomme, kan du bare smide ind her, så skal vi nok tage dem op :)