kylling de la creme

kylling de la creme sunshine1
Nem kylling/ kalkunret..også til hverdag

til 4 personer

4 stk kyllingbrystfilet / kalkunbryst eller
andet lækkert kyllingekød
300 bacon i tern
3-4 porrer, skivet i tynde ringe
2 dcl god hvidvin
4 dcl fløde el creme fine
revet ost, salt og peber

Tænd ovnen på 200 gr.

Svits bacon på en tør pande, svits de rensede porrer med til de er bløde.
hæld fløde og vin i blandingen og lad det koge til en cremet masse, smag til med salt og peber.
Hæld det i et smurt ildfast fad ,...
Brun kødet på alle sider og læg det i blandingen og dreys revet ost over..så ind i ovnen ca 25-30 min alt afhængig af kødtykkelsen,

server ris og evt flute til.

velbekomme

Man kan også lykkelige_mette
bruge eddike i stedet for hvidvin, det giver en dejlig "spicy" smag :-)

Vineddike eller lagereddike? dulkis
retten lyder ellers som et godt "hurtig-mad" forslag. Det skal da prøves - tak for inspirationen.

tilbehøret iwannahaveyourbabies
I stedet for at servere ris til, så tror jeg det kunne være lækkert med frisk, hjemmelavet båndpasta til i stedet for.. Mums