Kylling uhmmm...!!!

Kylling uhmmm...!!! Dyreven
Afspil videoen lige under billedet af Pamela Anderson.
http://www.kentuckyfriedcruelty.com/anderson-vid.asp

Jeg tror jeg er færdig med at spise der.

Vores egne kyllinger behandles ikke meget bedre. Slut med discount kyllinger.

Føj adv badvr.

Den eneste måde man kan ramme dem på er ved at lade være at købe deres produkter. De skal straffes af forbrugerne ellers sker der intet.

Rigtigt Kyllingeavler
Desværre er der mange der focuserer på priserne og desværre er der mange avlere der har moral og samvittighed til at behandle dyr på den måde.
Jeg har selv en mindre produkktion af kyllinger, ænder og gæs og mine dyr har et liv der kommer så tæt på deres naturlige liv som muligt.
De går frit udendørs på græsarealer og får ikke nogen form for penicilin eller ander medicin eller vækstfremmer. Når de skal slagtes bliver de indfanget på en rolig og human måde ligesom slagtningen foregår på en så human måde som sådan noget nu kan foregå.
Der er så den hage ved det, at en kylling der er opdrættet og behandlet på denne måde vil koste op mod en hundredkrone i detailsalg og det er jo ikke alle der vil give den pris.
Men jeg tror, at har man først smagt sådan en fritlevende kylling, så vil man ikke have andet. Kvaliteten og smagen er usammenlignelig.

Et helt andet produkt Dyreven
En kylling der er opdrættet på en måde hvor de kan røre sig, skrabe i jorden, få søvn om natten, en god luftkvalitet, rent underlag og masser af grønt er noget helt andet end det elendige produkt mange forbinder med kylling.

Jeg ved det fordi mine forældre har høns i haven.

At sammenligne en sådan kylling med en discountkylling er som at sammenligne champagne med en billig pap-hvidvin der har været en tur igennem en sodavandsmaskine.

Jeg synes det er skammeligt at danskerne ikke gider bruge penge på ordentlig mad. Det er lige som om at det er kvantitet over kvalitet. Vi bruger elendige og underlødige råvarer i køkkenet fordi når det kommer til det vi propper i munden så må det endelig ikke koste noget.

Ej hvor skrækkeligt ! elway
Det var jeg godt nok ikke klar over !! Føj, hvor har jeg en dårlig smag i munden !!
Jeg kunne ikke engang se den hele... :-/ Puha, det er grimt !

Det jo ikke nok at man bare ikke køber kylling ! Man må kunne gøre et eller andet !?