Kys i offentlighed

Kys i offentlighed s.jepsen
Er det noget der er ok, eller er det manglende hensyn over for andre?
Hører tit Ismand råbt efter mig og kæresten hjemme ved venner, og efter andre inde i byen.

Hvornår er kys i offentlighed for meget?

Trods alt nyforelskede kan næsten ikke holde fingrene fra hinanden vel ?

(synes i hvertfaldt det er svært)

Hvornår er man egenligt ikke længere nyforelsket?

Et kys naturelsker
Er et udtryk
for et indtryk
der bliver påtrykt
under højtryk
uden den undertrygte
føler sig nedtrykt...

og derfor er et kys svær og styre.. jeg tror egentlig ikke der er regler for kys i offentlighed.
Men der er nogle mennesker der føler sig meget krænket, hvis man kysser for voldsomt og længe..
men nogen gange handler det ikke så meget om foragelse.. men måske misunelse over at vedkommende ikke har nogen og kysse med.

Hvorlænge man er forelsket.. og hvornår det går over. Tja.. efter 5 år er jeg stadig forelsket..

Hav en god tankefyldt dag:)

Der bliver for Anonym
meget når man konstant hænger over hinanden. Det er der ingen mennesker der gider at se på og da slet ikke venner. Jeg kan nok ikke komme i tanke om noget mere irriterende end når man ikke kan komme i kontakt med sin kammerat fordi han konstant sidder med tungen nede i halsen på en eller anden. Men dem der siger, at de slet ikke vil se på folk kysse og at det er ulækkert og jeg ved ikke hvad, de er bare misundelige, fordi de måske ville ønske at det var dem selv, der havde en at gøre sådan noget med.

Med hensyn til hvornår man ikke er nyforelsket længere, så kommer det helt automatisk når man kender personen. Man kan dog blive ved med at være forelsket (men ikke nyforelsket) i lang tid hvis man har et sundt forhold og er gode ved hinanden og bliver ved med at være interessante mennesker.

Gammeldags jessebel
Måske jeg er meget gammeldags på det område, men jeg synes ikke det er i orden, at 2 står og kampsnaver hinanden i fuld offentlighed og slet ikke i de tilfælde, hvor der er børn tilstede.

Jeg har et par gange bedt storkyssende par om, lige at vise lidt hensyn - fordi jeg har haft min datter med!

Ligesom jeg et par gange har måtte bede unge mennesker om, at moderer deres temmelig grove højlydte sprog overfor hinanden - og igen fordi min datter var med!

Ikke at jeg på nogen måde pakker min datter ind i vat og bomuld og har holdninge om, at hun ikke må hører grimt sprog eller se 2 mennesker kysse, jeg har bare den holdning, at grimt sprog mellem 2 eller flere, bør kunne holdes i et niveau så andre ikke er generet af det og kampsnavning hører altså til indenfor hjemmets 4 vægge!

Jeg vil da også føle mig lidt "i vejen" hvis mine venner (kærestepar), sad og kyssede på hinanden mens vi var sammen! Så er man da for alvor bare et 3. hjul!

Og NEJ - det har intet med jalousi at gøre, bare almindelig hensyntagen til sine omgivelser!

dvs s.jepsen
korte kys og at holde i hånden er ok i byen?
Tænker bare meget på dem der bliver fornærmede over et hurtigt kys mellem et par og så skælder ud, Men det er jo nok lidt misundelse, men det er da også trælst at være single og have en af de dage hvor alle bare går og kysser konstant...

Giv den GAS ! elway
Folk kan bare lade være med at kigge, hvis de ikke kan tåle mosten ! :)

sådan kan man også se på det... s.jepsen
Egenligt også rigtigt på en måde....

3 hurtige svar miss-mee
"Hvornår er kys i offentlighed for meget?" Når det er hjemme hos andre mennesker privat og der ikke bliver svaret over fra sofaen med andet en smask.

"Trods alt nyforelskede kan næsten ikke holde fingrene fra hinanden vel"? Næ, det er jo det fede ved at være nyforelsket:-)

"Hvornår er man egenligt ikke længere nyforelsket"? Når folk holder op med at råbe ismand efter en og man ikke gider at børste tænder før man møder kæresten ...mee

kys nannabananna
Personligt synes jeg slet ikke at det er forstyrrende for andre! Måske er der nogen der bliver misundelige, men vedkommende må da selv om om de vil kysse i al offentligheden! De viser vel bare at de kan lide hinanden, og er ligeglad med hvad andre siger om deres forhold; hvis altså at de kysser i offentligheden!

OK til tunge kys Kys Q 49
Hej, jeg har en ganske ung kæreste på kun 25, og vi er begyndt at kysse offentligt (med måde og omtanke selvfølgelig), men jeg elsker når folk kigger og tænker deres. Jeg får mange tilkendegivelser fra medsøstre der nemærker at det må være skønt at være forelsket - fyre er mere nysgerrige pga aldersforskellen man jo bemærker, hvis man kigger godt efter.

Så jeg syntes det er ok med lidenskabelige tunge kys i det offentlige

OK til tunge kys Anonym
Jeg kan kun sige, tag hensyn til andre menneske og deres følelser?

Hvorfor faen skal folk stå og kysse,snave på åben gade, der er menneske som ikke
kan tåle, eller LIDE at se på det,og NEJ,man kan ikke altid nå at kigge væk,og tænk på, nogen har psykiske problemer og bliver
dybt ked af det, bare lige for gøre omærksom på det. :-)

man skal bare have en tilladelse fra kommunen Radikal
så det er miljøcertificeret.