Kys uden for parforholdet?

Kys uden for parforholdet? Nysgerig
Jeg har været sammen med min kæreste i 3 år, og må tilstå jeg en gang har fået kysset en anden en min mand. Det stoppede dog der og jeg havde det frygteligt.
Kender andre hvor det sker jævnligt.
-Er der nogle der kan sige sig helt fri fra at have kysset eller blot været tiltrukket af andre end partneren?

Har i oblevet noget ellr nogle meninger?

Tungen langt ind SÅ FAT DET DOG!!!! Brian BumBum
_________

Græsset er altid grønnere.... Ette
Og det vil den jo for det meste altid være.. men vi går jo ikke ind til naboen for at slikke sol vel?? men man kan altid beundrene over hækken. men så heller ikke mere.. Det er uretfærdigt.. hvis man føler at man mere og mere gerne vil være "fri" igen, så er der ikke andet for, synes jeg, end at slå op også besøge den anden side af hækken.. det er ikke fair for nogen i et forhold at man kysser med andre.. med mindre at man har et åbent forhold om det..

Man kan vel... LilleBlomst27
...tillade sig at gøre det man også mener er okay for den anden at gøre...

Hvordan ville du ha' det med at din partner kyssede med en anden??... Det er sådan jeg sætter mine grænser...og jeg mener helt klart at et kys er at overskride grænsen!!...

Knus

Enig! Patricia
Enig med dig..!

og til dig der har lavet debatten..
Jeg syntes at du skule vende det om.. hvordan ville du selv have det hvis din kæreste kyssede med for.eks naboens pige eller sin arbejds kollega? jeg ved ikke med dig, men jeg ville da havdet blevet vildt ked af det og jaloux! Hvis du kysser med andre, betyder det at jeres forhold og føelser til hinanden er ved at gå i stykker, tror jeg. Fordi jeg ville da aldrig i livet kysse en anden fyr hvis jeg havdede en kæreste som jeg elsker..?!

//Patricia.