Kyssede en anden, nu vil hun tænke :(

Kyssede en anden, nu vil hun tænke :( RasFjong
Ja, så kom det "endeligt", det første kærlighedsproblem i mit liv - og så er jeg endda 100% selv ude om det...

Jeg fik for lidt over 2 måneder siden, min første egentlige kæreste. Jeg er 22, og før den tid har den mest stået på fest og farver, og pigerne har været "kun for sjov", i få uger ad gangen, en følelse de piger har delt.

Så sker det, jeg ikke havde regnet med, dog håbet på, at jeg render ind i en jeg gerne vil meget mere med, selvom det nok er svært at bedømme med større sikkerhed efter så relativt kort tid(2mdr.). Men vi klinger i hvert fald godt sammen, deler samme personlighed, dog til en grænse, men de forskelligheder ryger i "hak".
Hun er bestemt ikke den "festabe" jeg, på godt og ondt, vist må kaldes.

Den abe kommer så desværre op i mig her for noget tid siden, da jeg er i byen med vennerne, og af uransagelige grunde "kommer jeg til", i et kort øjeblik, at kysse en fuldstændig tilfældig pige, vi har end ikke talt sammen.
Det er overstået på mindre end 2 sekunder, og jeg vælter videre med vennerne ud af baren vi netop er ankommet til - den var for fyldt - uden hverken at kunne huske den tilfældiges ansigt, eller have intentioner om at se hende igen. "Det var kun for sjov".

Jeg mærker dog en følelse jeg ikke har følt før, på den måde, som jeg træder ud af baren, en følelse af skyld.
Jeg har somsagt ikke haft tidligere forhold af alvorlig karakter, og havde simpelthen ikke skænket det en tanke at jeg kunne såre min dejlige skat - det var bare endnu en aften i byen, troede jeg.

Men alt om alt, så "kommer jeg til" at sige det til min kæreste for et par dage siden, kunne ikke holde ud at gemme på det. Hun reagerer som man nu gør på den slags, og da hun tidligere har haft et dårligt forhold, og lovet sig selv ikke at starte på et sådan igen, bliver hun virkeligt følelsesladet - jeg kan se hun er såret, og jeg finder det svært at holde mine egne tårer tilbage - min skat skal ikke være ked af det, og slet ikke pga. mig.

Hun er på ingen måde fuldstændig afvisende, og jeg får da også lov at lave hende en lækker middag, men dagens eneste kys bliver da jeg sættes af hos mig selv, men et har vel også ret i sådan en situation?

Nu vil hun tænke over hvad hun vil, med mig forstås, og det her Her jeg har brug for råd.

Hvad kan jeg gøre for at få hende til at tilgive mig og beholde mig? Jeg kan garantere hende for at jeg ikke har i sinde at gentage lignende udskejelser, anede ikke at det betød så meget, blev også selv ramt. Har på fornemmelsen hun har lyst, men grundet hendes tidligere forhold kan jeg fornemme en, ganske begrundet, usikkerhed hos hende.

Et råd Anonym
Du siger du følte skyld da du kyssede den tilfældige...? Det kan jo kun betyde at din kæreste er den som har betydet mest for dig, at du er rigtig forelsket? Og det er du jo klar over nu.

Du burde bare fortælle nøjagtigt hvordan du har det, og hvordan at du ikke har følt skyld på den måde før (så vidt jeg forstår)...

Hvis jeres forskelligheder falder så godt i hak, vil hun kunne forstå og acceptere hvis du fortalte om din 'fortid', og hvordan du føler ligenu...

Hvis dine følelser er oprigtige, og du fortæller hende om din situation med omhu, vil hun forstå...

Nu har du prøvet det, så lad det ikke ske igen...

fra en piges syn. maedde89
Hej du.
jeg ka se det fra din piges side, for jeg har selv prøvet det, og det er en fuldstændig forfærdelig følelse!!! mænd er bar så ufølsome...
MEN min kæreste har som dig levet vild og kysset rundt med MANGE piger inden han fant mig...(det følgende sker efter vi har været sammen i 4 måneder). som en gammel vane der er UTOLIG svær at bryde sker det igen, osse fuldstændig unden betydning.. og da han så fortæller mig det (det skal man ALTID gøre), bliver jeg ligesom DIN kæreste utroligt såret. men jeg ender med at tilgive ham, da jeg kan se at han VIRKELIG fortryder det, og med FULDSTÆNDIG lovning på at det er første og ALLER-sidste gang det er sket, fortsætter vores forhold nu på 15. måned:D .... vis din pige at du ved at det du har gjort slemt, og at det ALDRIG vil gentage sig, vis hende hvor meget du elsker hende, sikkert for meget til at kunne stoppe det nu... pøj pøj

kvinde fnidder. det ER mig
Huh, du har været sammen med en pige i 2 måneder, som har dårlige erfaringer, og det er jo sådan set hendes problem.

du skal naturligvis ikke gå hjem og fortælle hende, at du har kysset en anden pige, nu vil hun bruge det imod dig, indtil du finder en bedre og mere fornuftig pige.

husk, at hvergang du vælger, så fravælger du mange andre skønne møer, det ville da være frygteligt i din alder, hvis du skal leve sammen med hende resten af livet.

brug hende som et liggesår, når du ikke kan finde andre, men lov hende ingenting, og sig ikke at du elsker hende, når du boller hende, piger har det med at misforstå tingene.

hvis du absolut vil vise taknemmelighed, så giv hende 50 kr. næste gang I har sex, så ser du hende aldrig mere.

rejs ud i verden, og se de skønne piger, du skal ikke bruge din ungdom på en bestemt pige, hun vil snart få ejerfornemmelser, og så hænger du virkelig på den.

hvis I flytter sammen, har du snart en kæmpegæld, piger har det med, at hjemmet skal ændres konstant, rejs ud, lej et lille værelse, eller endnu bedre, find noget arbejde, hvor du også kan bo et stykke tid, sådan har jeg levet i 30 år, og jeg har haft et meget spændende liv.

hvis du har mulighed for det, så tag en uddandelse til søs, og du vil se alle de skønne steder, men naturligvis også fattigdommen.

jeg synes det er flot moster grethe
at du har fortalt din kæreste om det uheldige kys.
Håber hun tilgiver dig, det synes jeg du har fortjent.
Men selv om det går godt, denne gang, så husk episoden og vær glad for den, forstået på den måde, at nu ved du, hvor ondt det gør. Det der kan være en uforpligtende fornøjelse for den ene, er ofte en knusende sorg for den anden.

Flot. Epo
At du fortalte hende det.

Skidt at du kyssede en anden ..

Hendes tillid vil være brudt og du må måske leve med hendes jalousi, til tilliden er på plads igen, men det har du jo så selv valgt.
Håber det lykkedes for jer ihvertfald.