Kyssede min kærestes bedste ven

Kyssede min kærestes bedste ven dimsey
Jeg er kommet i et stort dilema..
jeg har kendt min kæreste i lidt mere end 3 år, men på det seneste er det hele gået lidt skævt. Vi snakker ikke til hinanden og når vi endelig gør det ender det altid i en kæmpe diskussion.
For et par måneder siden kom min kæreste hjem fra arbejde og sagde at han havde tænkt over situationen og at han mente at han trængte til at være sig selv og prøve at bo alene..
Vi fik snakket om vores problemer og besluttede at fortsætte som før... Hvad jeg ikke anede var hvor store sår det satte i mig.. Vi flyttede i en større lejlighed.. men efter dette er det som om jeg er begyndt at bakke mere og mere væk fra forholdet...
Forleden aften var vi ude at spise med hans bedste ven, som jeg ikke altid har været enig med.. Vi gik i byen men på et tidspunkt tog min kæreste hjem, og vi to andre fortsatte i byen.. desværre begyndte det at regne og vi blev begge meget våde, så vi tog en taxa hjem til ham for at tørre.. det blev til et par øl og lidt god musik.. på et tidspunkt begyndte han at kilde mig.. ikke noget i det.. men jeg følte alligevel et eller andet.. kl. 3 tog jeg hjem i min egen seng.. Der skete ikke mere..
Men de sidste dage har vi sms'et sammen og i dag tog jeg op til ham.. vi snakkede lidt og hyggede som venner, men pludselig trak han mig ind til sig og krammede mig.. vi kælde lidt og kyssede.. 10 min senere sad vi i hver sin ende af sofaen.. og der var en meget trykket stemning... konsekvenserne af hvad der ville ske hvis dette udviklede sig eller kom ud var uoverskuelige for os begge og vi blev enige om at intet nogensinde var sket..

Jeg har det skidt på flere måder over for min kæreste og overfor mig selv.. men samtidig kan jeg ikke lade være med at tænke på at der må være en grund til at jeg er blevet draget hen til en anden.. men hvorfor lige hans bedste ven ? burde jeg bryde med ham eller skal jeg prøve at redde forholdet ? Er jeg forelsket i hans ven, kan der nogensinde komme noget ud af det.. vi ville jo nok ikke komme ud af det her som venner alle 3 i sidste ende og jeg føler mig uanset hvad jeg gør som taberen i dette spil..
Kan i give mig et råd til hvad jeg skal gøre. ?

jeg ved godt jeg har været en idiot overfor min kæreste så det behøver i ikke at skrive..

Fordi elway
Der er så meget lort i dit forhold, og det fylder så meget i dit hoved, at du ubevidst tiltrækkes af det der virker nemt, overskueligt, nyt og spændende.. MEN MEN MEN... Det ALLERVÆRSTE du kan gøre mod din kæreste er sgu at hoppe på en af hans venner.. Tænk hvis han kyssede din veninde !?

Jeg mener oprigtigt, at du skal komme ud af det forhold hurtigst muligt.. Det lyder som om det ødelægger dig mere, end gør dig lykkelig.. Og efter det "finte" så skal du enten sige det, eller tie HELT og stoppe det forhold !

Tale er sølv millen23
-men tavshed er guld (i hvert fald i denne situation)

Kom afsted med dig;o) Og hvem ved -måske finder I sammen igen, når I har været lidt væk fra hinanden. Der er ingen mening i at blive hos din kæreste som tingene er nu. Prøv at tænk hvis han fandt sms'erne fra hans bedste ven på din mobil. Skynd dig at komme lidt væk -også selv om kun er for en kort stund.

Sådan som jeg ser det, så har du kysset med vennen fordi du havde lyst og du havde lyst, fordi du manglede noget i dit forhold med din kæreste, men du må for alt i verden a l d r i g nævne det overfor din kæreste! Det ville kun såre ham endnu mere, end det gør at I ikke kan finde ud af det lige for tiden og det ville være en meget egoistisk ting at gøre. Du har fucked up -du ved det, du skammes, men lev med det og lad aldrig ham vide det. Ingen grund til han mister sin bedste ven eller dig pga. et slip-up I begge angrer ;o)

Held og lykke

min mening anonym
Hvis du vil redde forholdet er der ingen vej udenom at fortælle kæresten, hvad du har lavet. Du kan ikke have et forhold på falske forudsætninger og det ville da virkelig være tarveligt over for din kæreste (oveni i det du allerede har gjort).
Hvis du vælger at stoppe forholdet nu, er det måske bedre at undlade at såre ham mere end højst nødvendigt og lade være med at sige det.

Du skrev: "føler mig uanset hvad jeg gør som taberen i dette spil.. "
Det er da også dig der har kvajet dig gevaldigt og nu må du tage konsekvenserne. Du bør da ikke vælte det over på din kæreste, fordi du ikke selv kan finde ud af at tage ansvar.

ska' jeg.... britta_
eller vil du selv pakke dine ting sammen, og se at komme afsted!!! :o)
Ja, det er noget rod, men det er jo ikke uden grund at du har gjort som du har!!!
Man skal passe på sig selv her i livet... Der er ingen andre der gør det for dig!!!
Og så skal man for alt i verden stå ved hvad man har gjort...
Men vigtigst af alt er, at jeg ved, at du kommer hel ud på den anden side!!!
Måske vil det ta' lidt tid, men jeg lover dig, at du kommer igennem!!!
Pas nu på dig selv....

STOP OP-SLUT DIT RIGTIGE "FORHOLD"-DEREFTER "NYT"!! Erling B.
PU HA!
..TRÆT AF GAMMELT FORHOLD-SLUT nuvær.Forhold FØRST-DEREFTER NYT!!

Jeg står i endnu svært tilfælde ala`dit...
LIGE NU 2 kvinder-er svært at VÆLGE..!!

DEN ENE holder mig hen-og den ANDEN er i et træt trist forhold..I HENDES ØJNE er hun på vej VÆK fra SIT NUVÆRENDE FORHOLD!!

Hvem vælger jeg
1)frk.H
2)frk.J
??

Eller bør jeg SØGE VIDERE??

GOD WEEKEND!

E.B.
DK

få snakket med ham meget snart annanym
Når du smider sådan en historie ud til debat, kan du vel ikke regne med at nogen ikke vil kommentere det du har gjort og ikke bare prøve at hjælpe dig. Det er da ikke rart at du går og gemmer det i dig. Jeg tror du vil fortryde tingene mere og mere, hvis ikke du får lettet hjertet. Ellers tror jeg hvis det kommer til at gå bedre mellem dig og din kæreste, at du måske kommer til at føle du lever en løgn. Jeg kan ikke gætte hvad du skal gøre, men hvis du har mod på det, bør du snakke med din kæreste. ELlers vil din samvittighed højst sansynligt begynde at vokse mere og mere. held og lykke

to kvinder anonym
Dig med at du har 2 kvinder, jeg synes at når den ene holder dig hen så skal du sige hvad vil du, skal det være os ellers, må vi stoppe her, den anden som du skriver om hvis i kan lide hinanden eller elsker hinanden så tag og kom igang med noget, hvis du virkelig vil, det havde jeg gjort.
Men hvor tæt er i jeres dagligdag, hvis i er sammen hver dag, så kan jeg ikke se hvad stopper jer.

Du har jo selv svaret.... The Mind
Du elsker trygheden og nærheden i et forhold, men som du selv ved inderst inde så er jeres forhold gået i stykker i kan ikke engang snakke sammen.

Nu har du været sammen med hans bedste ven, tja jeg vil hellere sige i har været sammen med hinanden.
Problemer er bare at han har gjort det fordi han har følelser for digm du har gjort det fordi du er såret og ked og fordi dit forhold er kørt af sporet, og du har brug for "en" at lappe lidt på.

Man bruger altid en til at komme videre på, sådan er vi mennesker.
Derfor tag en dyb indånding og tænk tingene igennem, for jeg tror din tid til at komme videre er kommet.

Du må ikke lade trygheden stå i vejen for at du får en lykkelig kærlighed, så tag det tunge skridt om kom videre.
Og hvis du ender med din kæreste ven og lidt mere kysseri, så fortæl ham du ingenting kan love ham, for de er altid lettere at komme videre hvis man har en at være sammen med.

Men pas på for selv om du måske vil opleve du bliver forelsket i ham, vil det i 98% af tilfældende gå over igen når du er begyndt at bo for dig selv og finde dit eget liv..

Held og lykke med det hele og husk vi har kun et liv, lad være med at spilde det på tryghed.

Benjamin

er helt enig... vifindernoget
i at du skal ud af det forhold, medmindre du har lyst til et sidste forsøg, give ham en chance for at beslutte om han vil være med til at redde forholdet. Synes du skal sætte dig ned sammen med ham og forklare ham hvordan du har det, UDEN at nævne din smutter med vennen, for der er i mine øjne ingen grund til at såre ham mere end højest nødvendigt. Så din dårlige samvittighed må du leve med i hemmelighed, da det er din brøler. Fortæller du din kæreste det så får du det måske bedre men til gengæld sårer du en du i det mindste engang har elsket.

Når du snakker med din kæreste synes jeg du skal fortælle ham hvordan du har det, hvad du vil med forholdet, og fortælle hvilke ting du gerne så anderledes, så er det op til ham at beslutte om han vil være med til at redde det eller vil ud af forholdet.

Kan du ikke snakke med han om det er løsningen måske at skrive et brev til ham hvor du skriver det du gerne vil sige til ham. Vær velforberedt og forhold dig rolig i stemmen selv om han måske bliver gal og hæver stemmen. For du får ikke noget ud af også at fare op.

Håber du snart bliver lykkelig igen og finder en løsning på dine problemer.

håber da... britta_
... at de begge to vælger dig fra!!!!
du skriver at du skal vælge...
som om det er et par gule og et par blå sokker du skal vælge mellem!!

JEG VÆLGER at tro, at det bare er mig der er forkert på den...
ka' nemlig så godt li' at tro på det bedste i folk... ;o)

Helt Ærligt... Har været i din kærestes sko.
Jeg kan ikke fortælle dig hvad du skal gøre. Det er noget du OG KUN DU skal finde ud af. Men uanset hvad, er det din kæreste der er taberen i det her. Han risikerer at miste både kæreste og sin bedste ven, og så pga. noget du har gjort... Så lad være med at have ondt af dig selv. Det har vi andre ikke.

Såret? Anonym
Kære du,
når jeg læser dit indlæg tænker jeg ikke så meget på at du har kysset en anden, det er årsag og virkning der er relevant. Det synes for mig som om det væsentligste er at du har følt dig såret over din kærestes udmelding.
Kysset er vel sådan set den sidste krølle på halen i forløbet og måske en mere kontant måde at skulle forholde dig til et kuldsejlet parforhold. Din kæreste ville bo for sig selv, tænke tingene igennem osv. Det kan ikke ha´været rart for dig, trods månedlange diskussioner der nok har båret i den retning?
Indimellem reagerer man ikke rationelt, følelserne styrer og ofte trækker de i en problematisk retning.Som et kys. Så må der jo før eller siden komme en konsekvens af den handling der er udført.
Jeg og mange andre kan komme med bud på hvad der er rigtigt eller forkert at gøre, du til gengæld, står i situationen og må bruge din sunde fornuft. Det er ikke altid lige nemt at styre gennem livet uden knubs, men jeg ønsker dig det bedste. Nu og i fremtiden.

... ankao_0
Du bliver nød til først at finde ud af, om du er forelsket i din kærestes ven. De kan jeg jo ikke fortælle dig om du er. Men hvis du er, så tag ham da. Hvis du ikke har et specielt godt forhold til din nuværende kæreste, og du føler at du har gjort alt , hvad der stod i din magt for at rede jeres forhold, så drop ham.
Man skal havde det godt sammen.

Kvinder er ikke bedre end mænd. Nano
Tak...
Du har lige bevist at kvinder ikke er et hak bedre end mænd.

Mit råd... din nuværende fyr og dig har talt sammen mange gange om jeres problem, uden at det har hjulpet, så mon ikke det er helt ok at skifte hest.. Men vær ærlig over for ham, inden du går "skridtet" videre med hans kammerat.
Er de rigtige venner, så overlever deres venskab også at du skifter hest.

FLOT TOSK sir_Petersen
Det er så smukt det du gør... Not.
I mine øjne er du den største og ledeste kælling.
Har prøvet at være ude for noget af det samme som du gør ved din kæreste og tro mig det er ikke smart.
slå op med din nuværende fyr og lad være med at pine ham mere med din tilstædeværelse.!

TSK TSK ANONYM
TSK TSK

Kære du! jp6
Løbet èr kørt - ellers ville du ikke blive fristet af en anden....og da slet ikke din kærestes ven!

Tænk på fremtiden. Ville du være istand til at kikke dig selv i spejlet hver morgen resten af dit liv, velvidende om at din kæreste intet aner? Nej vel?! Du må sige det som det er, og tage konsekvensen heraf.

Held og lykke til dig!

Jeg stjal naboens kæreste ullabrandt
Måske er det ikke jer to, og derfor skulle du mødes med hans bedste ven? Livet rummer mange VVfacetter. Lyt til dit hjerte. Vi gjorde det, og haf nu kendt hinanden i partnerskab siden 1971.
Good Luck.

slap af....MEN mancph
hvorfor tog din kæreste hjem og overlod dig alene med sin bedste ven??? DER falder "kæden af".. og der har vel været spiritus med?? Det er faktisk din kæreste som skubber dig fra SIG SELV.... ikke omvendt... men for mig at se går det ikke, det der - uanset hvem der har gjort hvad... Vennen til din kæreste bør dog nok lige vente indtil du og kæresten har fundet en afklaring.... KH mancph

Du er sgu da for klam. SUPERMAND9087
Køb et gevær og skyd dig selv.. Hvad fanden foregår der i hovedet på dig.

jeg er ligeglad! Anonym
du er famene bare for dum! - i stedet for at bebrejde dig selv, vælger du at sige det er din kærestes skyld at du er FUCKING utro! - og selvfølgelig skal du sige det, fordi hvis du er det hver beholder han dig, og er du ikke, kan i lige så godt skilles...!

Buh - fuckin - huh! Fuji
http://members.optusnet.com.au/alphawolfau/Caps_Lock.jpg