Læg Mærke til /d. 11 septembers Profeti

Læg Mærke til /d. 11 septembers Profeti OPSERveret
Dem der har indsigt Ved hvor mange tårne, der er tale om nemlig 7 Læs om de / 7 Hoveder på uhyret i Johannes Åbenbaringen. Kap. 17, og tænk efter hvad og hvem uhyret er, Måske nogle konspirationsteorier, ikke er helt ved siden, men læs nu selv og døm. Dersom du I har bibelsk tro. MVH.

Jeg har ikke nogen... piglet45
...bibelsk tro, og jeg gider ikke at lede efter min gamle bibel for at slå stedet op, så gider du ikke godt at forklare hvad du mener med dit indlæg?

Det er de 7 dødssynder danishbacon
Det er de 7 dødssynder og 9/11 er et budskab fra Gud.
Ved at udradere de 7 tårne, fjernede han de 7 dødssynder. Det er jo helt klart, hvis man bare er lidt indsat i Bibelen.

Gud vil vise os at verden har ændret sig. Det er ikke længere en synd at være stolt, grådig, vred, misundelig, doven eller at begære noget eller frådse.

Nu kan vi endelig leve som Gud lærer uden at skulle afholde os fra vores naturlighed. Endelig behøver vi ikke at frygte at blive straffet fordi vi er mennesker.

Hvad fanden snakker du om? Kejser Nero
Man regner vist normalt Johannes' Åbenbaring for at være en beskrivelse af Romerriget og Kejser Nero. Men du mener altså, at det er World Trade Center?

Han mener vist at der er G7 landene danishbacon
I disse tider med finanskrise og G7 landenes møder og rednigspakker her og der, så tror jeg faktisk at han forsøger at finde en kobling mellem Johannes Åbenbaringen, World Trade Center og G/ landene.

Han har bare ikke rigtigt læst det der om at "5 er faldet, 1 endnu ikke kommet frem og 1 regerer nu" eller at der 10 horn som alle er enige. (Gud ved hvem de 10 så skulle være).

Nå, konspirationsteorier er sjove. Jeg håber bare at ham her er parat til at uddybe, så vi kan få os en god griner på denne grå og triste lørdag :o)

Gud eksisterer ikke! Anonym
Det er ikke fysisk muligt.

Det er jo naturligvis gubbi_the_great
Roms 7 høje den gode Johannes hentyder til. Profetierne blev skrevet på et tidspunkt hvor de kristne blev forfulgt af romerne, og derfor ville enhver i den tid teksten blev skrevet på være i stand til at identificere Rom i denne sammenhæng. Det ville havde været dejlig læsning for tidlige kristne at læse om Roms fald, og Rom var for de tidlige kristne et monster.
Man bliver nød til at kigge på gamle tekster i deres historiske sammenhæng.

er det ikke... gubbi_the_great
Bevis at det ikke er fysisk muligt!
Bare fordi du ikke har fysisk bevis for eksistensen af en gud betyder det ikke at du har modbevist dennes eksistens...

tag og se zeitgeist mirst
dér vil det gå op for dig/jer at bibelen ikke er andet end en astroteologisk litterær hybrid. du kan UMULIGT tro der eksisterer nogen gud efter du har set den film.

og lad være med at skriv dumme comments før du har set hele første del at filmen.

de 7 hoveder Grirsto unlogged
er de 7 høje i rom, og bæstet er den katolske kirke.