Læge honorar et stor problem

Læge honorar et stor problem poulerik9
Hvis læger blev aflønnet efter, overenskomst lige som alle andre lønmodtager, kunne vi undgå nedskæringer inden for børn og ældresektor.
Alternativ behandling bør gøres fradragberetigt,
alternativ behandling vil i mange tilfælder, være bedre ved mange sygdomme.

Alternativ behandling nimbuto
Alternativ behandling skal på ingen måde støttes. Den eneste måde alternativ behandling kan blive anerkendt er, når det bliver en anerkendt behandling. Enhver som vil betale for kloge koner, healing og magiske sten skal selv betale !!!

Når læger ikke kan løse opgaven. poulerik9
Det er meget ofte tilfældet, de får jo løn uden at løse opgaven, hvorfor kan vi så ikke godt lade andre prøve, hvis det lykkes for en klog kone at fjerne hovedpinen, spare vi mange penge til lægebehandling, som ofte ikke løser problemet, blot lindre det. Hvor forskellige behandler finder frem til hvor problemet stammer fra og løser det, derfor bør de som ønsker alternativ behandling have penge med på en måde så der er en valgmulighed.

Sundhedstyrelsen vil ikke. Alternativ
De læger som skal godkende alternativ behandling, gør det ikke fordi det tager arbejde fra dem selv.

Det er derfor der skal skabes politisk flertal for fradragsret. poulerik9
De behandler som er dårlige bliver sorteret fra, når det viser sig at deres arbejde ikke virker.
Vi kunne spare mange tusinde operationer, og mange tons piller hvert år, hvis alle som har det dårlig, kom til alternativ behandler først og gerne på et tidelig tidspunkt i et sygdomsforløb.

enhver hjernedød kan blive alternativ skamfette heick
behandler, tænk dig dog om, ikke alle læger er ligegode, men det skyldtes den specielle kultur der findes på hospitalerne, mange læger har ikke et fast arbejde der skal udføres, hvis de ikke gider, går de hjem igen.

hospitalerne er opdelt i forskellige afdelinger, og selvom nogle ikke laver dagens gerning, udover lidt bolleri i bollestuen, så kan de ikke finde ud af at samarbejde med andre afdelinger.

hvis de mangler personale et sted, må de hente hjælp på de afdelinger der bare sover, nøjagtig som på det private market.

kun kongehuset kan forvente et utal af profesorer, og andet løsgående kvæg, vi så det sidst da mary spredte ben på en speciel fødestue.
ethvert hospital har garanteret 100 % mere personale, end patienter, lægens bord i TV, er kun et glansbillede af den manglende virklighed, sygeplejersker og andre ansatte er bedøvende ligeglade med patienterne, de møder kun for den fede hyre, og for at holde gang i intrigerne.

på plejehjemmene bliver beboerne dopet med medicin, så personalet kan holde fri, der burde være et offentligt system, som fortæller hvem der er på arbejde, og hvor mange patienter der er på afdelingerne.
der er lægefejl gang på gang, men ingen gør noget, de værste læger ryger til grønland, hvor de kan leve videre i deres alkohol dunster.

der er ingen der forbyder dig at bruge en "klog kone, eller en blikkenslager, vi lever i et frit land, måske kan vi få en smart forretningskvinde til at trykke kloge råd på lokumspapiret, så kan vi få viden igennem numsen også.

De er lønnet efter overenskomst Amtet
De har bare været bedre til at forhandle deres end du har været til at forhandle din - hvad havde du ellers forestillet dig de var lønnet efter? Behov? Eller tror du de har faktureringsret?

Glem det nimbuto
Sundhedssektoren skal være veluddannet og kompetent. Ingen penge til kvaksalverne.

Du har dog en god pointe - det ville være tåbeligt at afskaffe den offentlige sygebehandling, eftersom folk kan være dumme nok til at søge alternative løsninger. Eksempelvis hiver Jehovas Vidner døende folk ind i kirken for at bede for dem, frem for at søge lægehjælp.

Ekstra vagter aftales. poulerik9
Der har de ingen loft for hvor høj lønnen kan være.

Hvem er lægehonorarer et problem for? irene54
Er det dig personligt, eller en bestemt gruppe af befolkningen, eller?

Hvad er din definition på alternativ behandling?

Er det alt fra læsning af aura til håndspålæggelse?

Det er svært at tage stilling til dit indlæg, når du ikke definerer begrebene mere tydeligt.