Lægen ryger i dramaserien "Sommer"

Lægen ryger i dramaserien "Sommer" Gammel sund ryger
og teenagepigen ryger,- snart kommer Kræftens B. med pegefingeren og fortæller om det dårlige signal der påvirker de unge.

Du giver også Africa suck´s
Et dårligt usundt signal med din fortsatte promoveren for røg din skodfidus, se hellere at blive clean før du bliver kørt på kommunekemi....med de nye miljøregler der er nu! er du jo giftig for dine omgivelser. [:(]

God morgen atter en dejlig dag Gammel sund ryger
ja da det vil da være spændende ska`jeg hilse.

hjææælp hr hansen
jeg så ikke engang serien men har allerede lyst til en smøg!! og teenage piger

hihi der kan du se Gammel sund ryger
signalværdien er "farlig" som KB siger - tag dig en smøg og nu ved jeg ikke hvor gammel du er, det er jo afgørende vedr. teenage piger - vær glad og nyd bare dagen.

Hmmmm stig-eriksen
Er det måske bedre med "hallodu" og hans hellige korstog mod os rygere ?

Næppe !

Hvor er han forresten henne ?
Er det omsider lykkedes at få ham banned i 24 timer ?

Ja jeg er da godt Africa suck´s
Klar over "signalet" preller af på dig som vand på en gås, og at du har i sinde at fortsætte med at gøre livet surt for dine omgivelser..[:O].. Husk det når KOL er ved at gøre det af med dig og du ligger og gisper efter luft.[:*(]...Jeg HADER bare rygerenes sædvanlige udgydelser som: "Min bedstefar blev 90år selv om han røg 40 giftpinde om dagen" .....JA!!! måske var han blevet 115 hvis han havde ladet vær!! [:(]

Jeps,og de hendeigen
Bestiller fra heller ikke andet,end at have SEX med hinanden
det er overtræls,altid at skulle have disse scener med,
så nu gider jeg ikke beglo den mere[:(]

Jeg er dybt uenig Trixie.
I meget af det afrika ellers skriver, men liiige dette indlæg har han/hun ramt rigtigt, mange rygere fortsætter stædigt med at forpeste omgivelserne de tror det er en menneskeret at ryge - Det er det _ikke_ *** Vis dog forp...r lidt hensyn ____hold OP før det for sent. [:O] [l][s]

Der er overhovedet ingen sure i mine Gammel sund ryger
omgivelser og jeg er en af de hensynsfulde rygere her i debatten som jeg ved de fleste er, der er selvfølgelig enkelte, - men jeg ved også at nogle provokerer, jeg bliver tjekket grundigt hvert år og har lige været gennem møllen KOL test perfekt lungescanning perfekt o.s.v - mine tjek har intet med angst for noget som helst det er en selvfølge at man gør det også ikke rygerne, - nu hader du så meget rygere det er da OK jeg har det fint som altid i det liv jeg lever med venner/fam.-anti rygere/ikke rygere og det er slet ikke andres opgave (her i debatten) at ændre mit liv, mit netværk er OK.

Og hvad så? Anonym
Er det dit allibi for at blive ved med at forgifte dig selv og dine omgivelser?

Nu er der jo ikke tale om en ægte læge, men blot en skuespiller der lader som om. Men der har måske forbigået din opmærksomhed?

Så har du nok heller ikke bemærket, at den familie er smækfuld af lig i skabene, og at de to sønner som følge af en dårlig barndom, dober sig på hver sin måde. Den ene med røg den anden med hjælpearbejde i Afrika.

Mig og mine omgivelser rager dig Gammel sund ryger
og nej det siger du ikke , at det er ikke en rigtig læge jeg blev vel nok overrasket hihi
og efter dit udsagn har alle der ryger lig i lasten d.v.s at der for ikke så mange år siden var 50% af rygerne der havde lig i lasten - nå og nu er der 25 % rygere med lig i lasten , og nej jeg behøver intet alibi for at ryge men lidt andet end de indlæg fra Kræftens B, frisker lidt op, livet er nu engang nuanceret og jeg er den heldige der forstår både ikke rygere der vil være fri men jeg forstår også rygere hvis de tager hensyn så det er så let for så har man det godt med alle og det har jeg, - de er nok klogere end dig.

Op et vist sted med Kræftens B... Nicky
Jeg var egentlig stoppet med at ryge - faktisk et par år, men så begyndte al det hysteri: Rygeforbud mig her og der, så blev jeg helt ærligt sur, fandt mine piber frem igen og købte min gode tobak - og ih hvor jeg nyder det i fulde drag.

Her hvor jeg bor kan man stadigvæk ryge og få en enkelt pilsner, min værtshusholder har sat prisen på øl op med en krone, til at betale bøderne med, hvis uheldet skulle være ude.

Jeg var ude for to gange at fester blev ødelagt p.g.a. vi rygere.
Vi var der ikke når maden blev båret rundt anden gang, så fungerede det ikke.
Sange kunne ikke omdeles og taler knne ikke holdes af samme grund, nemlig fordi en masse af os var væk fra bordet - det blev jeg sgu ærligt talt træt af.

Jeg har så til venner og familiens fortrydelse meldt fra til diverse fester siden, jeg gider ikke at stå og blomstre ude for at få en pibe tobak, så jeg bliver hjemme, eller daffer en tur over og får mig en kaffe og måske en lille en på den lokale, dét er dejligt.

Så op med alle de hellige ikke-rygere til samme sted som KB.

Ha' en god dag alle sammen.

Vil det sige Trixie.
At du lader rygning bestemme om du skal være sammen med familie og venner?? -- ER du virkelig så afhængig af det møg?? . Så ødelægger du jo dit eget og andres liv BARE for din lasts skyld?? Stakkels dig, jeg har ondt af dig. [:*(][l]

Rygere er dummere end andre folks børn Anonym
Det er dokumenteret for længst.

Dit "alibi" for at ryge er din afhængighed, hverken mere eller mindre.

Du er så simpel i din tankegang, at du ikke engang kan gennemskue dig selv. Det må være umådeligt svært at være dig. Du, tænkeren, øboen, og en masse andre - "jeres" skrivestil er så ens, at ingen er i tvivl om hvor mange I er.

Jamen kæreste Trixie nicky
Jeg ødelægger bestemt ikke mit eget liv, jeg har det dejligt, jeg nyder min tobak - og ja, så er familien irriterede over at jeg ikke gider at komme til tobaksfri fester.

Desværre er det sådan at jeg nu efterhånden er blevet nestoren i familien, altså den ældste, så selvfølgelig er de da ærgelige over at jeg ikke deltager i familiefesterne, men det er der sørme ikke noget at gøre ved.

Jeg er så gammel nu (61) at jeg ikke lader mig diktere af nogen, om jeg skal nyde min tobak eller ej, gu' vil jeg da ej, jeg bryder mig ikke om at komme til en fest, hvor jeg er irriteret efter en time, det kunne da lige passe.
Jeg lever MIT liv og resten af familien lever DERES liv - det sidste blander jeg mig bestemt heller ikke i og de skal ikke blande sig i mit.

Jeg har det glimrende med det, jeg vil hellere ta' mig en bid mad, en kaffe, måske en cognac til på min hyggelige lokale restaurant hvor jeg kan nyde en pibe tobak ovenpå, den er ligeså vigtig for mig som selve måltidet og fandme nej om jeg gider stå udenfor og ryge, så enkelt er det bare.

Samtidig sparede jeg at holde min 60-års dag af præcis samme årsag, jeg gider da ikke bruge 20-30.000 kr på en fest hvor det halve af gæsterne er irriterede - incl. mig selv - herligt!

Nå da da er det videnskabelig bevist Gammel sund ryger
universiteterne var fyldt med rygere lægerne røg (nogle gør det stadig) min tankegang rummer næsten forståelse for alle på nær de fanatiske - den eneste jeg har læst om i dine eks. er en der kalder sig tænkeren ?? jeg har det umådelig godt i mit liv og mit alibi for at ryge det er glæden ved at ryge også en stor cigar/cognac med mine nære venner flere ikke rygere nyder også cigaren, nå jeg er så ligeglad med dine sure opstød.
P.S her på debatten er mange rare ikke rygere.