Læger ryger Camels

Læger ryger Camels hallodu
Ja, så er det bevist. Ældre undersøgelse viser at de fleste læger ryger Camels.

Se blot denne her reklame fra de gode 50'er.

More Doctors Smoke Camels Than Any Other Cigarette

http://www.youtube.com/watch?v=gCMzjJjuxQI

(Godt nok er der ikke gode dybe indhaleringer [:D])

Ja, 50 og 40'erne hvor en del af rygeklubben her på SOL var unge.

Det var den gang man stod under halvtagene i skolen på stenbroen og røg sammen med de andre rødder da man var ti år.

Først da man fyldte 14 og skulle konfirmeres fik man sin Ronson Lighter og cirgaretetui fra Onkel Arnold. Far og mor mente nemlig at man skulle vente lidt med at komme i de voksnes rækker og ryge som de [;)]

Hallo --- du Anonym
få dig nogle interresser. få dig et liv.
du har kun røg i hovedet[:O][:O][:O][:O][:O][:O]
vi gider ikke høre på alle dine neuroser.

Ja da men jeg tror at Gammel sund ryger
rodvad er den ældste i debatten jeg selv er fra 1944 men har da oplevet de rygende læger, det var dengang de kom på hjemmebesøg og havde døgnvagter og kendte hele fam. godt spurgte til alles helbred når de var i hjemmet tit fik de en kop kaffe og en cerut/cigaret før de kørte igen. Lægerne på sygehusene havde deres eget kontor og sekretær der stod lightere fremme og cigaretter (ofte flotte bordligtere) til møder på sygehusene blev der altid delt røgelse rundt.
Nu var jeg kun 10 år i 1954 men i 1959 fik jeg min første cigaret og det var forbundet med ren hygge, vi gik i realskolen dengang en forløber til gymnasiet og opholdt os tit om aftenen på hinandens værelser hvor vi spillede grammafonplader.
Det er også sandt at en Ronsonlighter var en almindelig konfirmationsgave mange tog deres første smøg den dag.
P.S vores gamle læge er i dag på plejehjem 92 år, nu besøger vi ham.

Forældre sagde da at det Gammel sund ryger
var dumt at begynde at ryge og det var usundt, men det de var mest nervøse for når vi skulle til fester var at vi ikke drak for meget og at pigerne ikke blev gravide i 60erne begyndte der at komme hash blandt de unge og det gjorde forældrene ekstra nervøse.
P.S i 60erne var der over 50% rygere.

ja og røget ål manden1
uhm det smager

Ækelt. Sallijad
Men prøv at tjekke reklamen for Winston cigarettes med the Flintstones.. dén er bare modbydelig.

Cigarettes are good for you! hallodu
Den her er næsten lige fra DARY [:D][:D][:D]

http://www.youtube.com/watch?v=UyhvHB62ph8&feature=related

Føj Sallijad
Der er ingen grænse for hvad tobaksindustrien har udsendt af løgne for at sælge en masse cigaretter, og jeg er sikker på at de har handlet i af helvede til ond tro. Men sådan er der så meget - verden vil åbenbart bedrages.

En masse folk er blevet trådt på af den industri; en masse folk har røget sig ihjel under tobaksindustriens paroler. Bevares, det burde være logik at beskidt røg ned i lungerne konstant er livsfarligt, men vi kan jo ikke alle være lige kloge.

Nu ved vi så mere end nok om skadevirkningerne, om hvordan industrien røvrender sine kunder. Og hvad siger rygerne så? De tilbageviser det hele, de tager industrien i forsvar, de kalder os tossede, de fortsætter med at lægge penge i en industri der røvrender dem groft (dog uden længere at lyve dem op i ansigtet, men det har de kun lovgivningen at takke for. Hvis ikke tobaksindustrien var blevet sat stolen for døren, ville den lyve lige så meget den dag i dag).

"Rygning er ikke farligt", "man kan godt ryge 50 cigaretter hver dag og blive 100 år", "I er fanatiske; det er en hetz!", "Hvor er jeres empati?"

-- Summa summarum: Hvordan synes I rygere selv det går?