Lægesekretæruddannelsen

Lægesekretæruddannelsen Linda42
Jeg har søgt ind som lægesekretærelev,og håber inderligt, jeg bliver optaget.

Men på lægesekretærforeningens hjemmeside har jeg læst om, at man kan tage en del af sin uddannelse i en privat lægepraktisk eller på et sygehus i udlandet. Det er især, det sidste, jeg er mere interesseret i at vide mere om.

Er der nogen uddannede lægesekretærer, som har nogle erfaringer med dette?

Hvor har du evt. været, og var det jer selv, som ønskede det - eller blev det foreslået af det sygehus, du uddannede dig på?

Er lidt bange for at bringe det op til evt. jobsamtale, hvis det så gør, at jeg bliver sorteret fra, fordi sygehuset absolut IKKE ønsker at give det tilbud. . .

en overvejelse f.eks. Tarzan
lad være med at tage en uddanelse som lægesekretær, min søster arbejder på riget som lægesekretær lønen er elendig og arbejdspresset er umenskeligt. Det skulle ikke være bedre på de andre hospitaler. min søster ser stadig 6 af dem hun læste sammen med for 6 år siden. Alle 7 har fortrudt valget af uddanelse, 4 af dem arbejder da heller ikke mere inden for faget.

ikke for pengenes skyld Linda42
Lønnen er måske ikke himmelråbende høj, men med min nuværende uddannelse og kvalifikationer, kommer jeg alligevel ikke specielt højt op. Udfra hvad jeg dels har læst mig til, selv set på sygehuset (har arbejdet på et sygehus i en periode) og har snakket med lægesekretærerne selv, så er det et spændende job. Det er det, jeg har lyst til, og det er som bekendt lysten, der driver værket.

Der hvor jeg var, havde sekretærerne altså ikke mere travlt, end at de tog sig tid til at fortælle mig om deres job og give mig gode råd til, hvad jeg kunne gøre for at forbedre mine chancer for at blive optaget på uddannelsen.

Så jeg lader mig IKKE afskrække. Selve uddannelsen sker jo på flere forskellige afdelinger, aå det bliver mere alsidigt end det måske vil være bagefter - men 2 år på en god måde er absolut ikke spildt.

Men jeg håber, der er nogle lægesekretærer, som har erfaringer eller viden om udlandsophold i løbet af deres læretid, som vil fortælle om det. Please[:)]