Lægger jeg for meget i forholdet? køle ned?

Lægger jeg for meget i forholdet? køle ned? sn.tn
Hej Alle-
jeg håber virkelig der er nogen herinde der kan hjælpe mig. Jeg har et kærlighedsproblem, og jeg er ved at gøre mig selv syg over det. min kæreste og jeg har været sammen i snart 9 mdr nu. jeg er 29 og han er 26. Denne sommer var min bedste sommer nogensinde- jeg følte vi kom tættere på hinanden, ser i- han taler ikke så meget om sine følelser til mig.
mit problem er at jeg føler det er mig der viser 'for ofte' at jeg vil os, at jeg vil have vi skal gøre ting sammen. Jeg tager altid (!) over til hans sted- ja, hans lejlighed som han deler med sin ven er dog også mere behagelig end min, men stadigvæk. Jeg siger jeg elsker ham ,at jeg vil have ham, jeg er den der prøver at pifte vores forhold op- feks med små rollespil, og han kan godt lide det. jeg føler bare at det altid er mig, og jeg har dog også prøvet at sige til ham at jeg synes han er lidt for doven. Han har ikke noget job, men arbejder sammen med sin ven på et projekt, som går rigtigt godt, men han arbejder også i weekenderne- har slet ikke nogen tid til mig, så jeg tager altid over til ham omkring de kl 23 eller efter kl 24- for så er han hjemme.
jeg er ved at blive lidt træt af det, og nå jeg så er derovre hos ham, er han bare doven og kedelig. men selvfølgelig ikke altid- og det er klart at han er træt når han arbejder i så lang tid.
i de sidste par dage - har jeg lagt mærke til at han faktisk ikke ved som meget om mig- det er som om han ikke interesserer sig i mig som person, men jeg spørger ham - hvordan var din dag, hvordan går det med projektet... etc. han spørger aldrig til mine tanker eller fremtidsvisioner, drømme, følelser. Jeg forstår det virkelig ikke(!) jeg føler mig ensom i dette forhold... og det går mig på.... nu skal jeg rejse imorgen og være væk i mere end 2 uger- og han vil ikke engang være sammen med mig på denne nat.... og jeg siger til ham jeg savner dig, elsker dig, synes han er lækker, men jeg får intet tilbage.... Sig mig engang: giver jeg ham alt alt for meget opmærksomhed? er han en person som bedre kan forså en kvinde som ikke rigtig gider ham- eller bahandler ham skidt??? måske er der et par fyre som læser dette og kan give mig nogle clues til hvad der foregår---- er jeg for klistret? men jeg viser jo bare at jeg elsker ham.... og nej jeg ringer ikke hele tiden til ham... Jeg synes jeg giver så meget.
og nu i disse dage er jeg så ked af det, men har ikke fortalt ham det, jeg er kommet til det stadie hvor jeg tror han snart vil slå op med mig når jeg kommer hjem fra turen. jeg er begyndt at tvivle på forholdet, og det gør mig skør...
hvad skal jeg gøre- hvorfor føler jeg dette, og kan ikke bare være cool.... hvorfor er han så doven? eller kan jeg kalde ham doven? jeg elsker ham sådan....

jeg håber på svar fra jer, og tusind tak på forhånd

mvh sn.tn

min erfaring hjælperen
Jeg er ked at hære det du skriver. Du elsker ham mere end han gør. Sådan er det i alle forhold. Det er svært at give nogle gode råd, fordi du elsker ham. Men jeg tror det er bedre at du forlader forholdet, og prøver at finde en der elsker dig virkelig.

ikke helt enig nnnnnnn
i alle forhold skifter det jævnligt hvem der elsker mest. Problemet opstår hvis det kun går den ene vej, som i dette tilfælde

Han er slet ikke noget for dig Sandra Dee
du er et bekvemmeligheds indslag i hans tilværelse. Hvorfor skulle han flytte sig en meter efter dig?

Hold dig langt væk, kommer han er det godt, kommer han ikke er det ligegyldigt. Der re ikke noget at bygge på

.....åh nej..... :-(((((( sn.tn
det gør mig virkelig ked af at høre..... jeg har haft et langt forhold før ham der varede i 6 år. min nuværende kærestes længste har varet i 6 mdr. Jeg har virkelig ikke lyst til at forlade ham, men hvad gør jeg for at få ham til at sige hvad han føler istedet for bare at lade mig hænge omkring. Jeg synes jeg er en god kæreste! jeg er smuk! jeg er sjov og klog! Jeg føler mig så nedgjort, og ligegyldig overfor ham-- jeg forstår virkelig ikke... ok, jeg tænker måske har han det dårligt (?) stresset, i andre tanker, men så burde han tale med mig...og det gør mig også bekymret hvorfor han føler han ikke kan tale med mig, eller at han burde vide at jeg vil være der for ham....
skal jeg virkelig forlade ham?????? det gør mig totalt deprimeret!!!!!!

mig igen sn.tn
jamen betyder det at jeg skal ignorere ham, starte at se efter nye horizonter?
skal jeg lade være med at ringe til ham, bare glemme ham?
mvh sn.tn

God ide Lille mig
Prøv dit eget forslag.
Vær sammen med dine veninder, spis sammen med dem, gå i biograften, lav noget der får dig til at tænke på noget andet.

Hvis han så ikke ringer lidt forvirret og spørger hvad der sker, så VED du at du ikke rigtig betyder noget dybere for ham.

Eller måske får det ham til at få øjene op for hvad han egentlig har i dig, når du først er væk.

Det lyder desværre sådan aliasen unlog
Det slider jo mere end det styrker.
Så inden du er helt slidt op, så se og kom ud af det.

Et eller andet sted findes ham der er parat til at give ligeså meget for at bevare forholdet.


Det er vist desværre den eneste løsning jeg kan få øje på.
For ham kan du ikke ændre på.

igen mig sn.tn
men hvordan skal jeg forklare ham at jeg er ved at forlade ham??? jeg vil have a han skal vide hvorfor og lige nu, sådan som jeg har det så kan jeg virkelig ikk finde ud af om jeg skal forlade ham eller ej- han er jo så dejlig, je er forelsket i ham, elsker ham, men føler mig så ensom...
jeg vil have han skal vide hvorofr så han ikke gører det samme igen mod en anden...!

kh
sn.tn

Vær ærlig meette
Jeg synes du skal fortælle ham sandheden. Ikke i detaljer men i hovedtræk - han lyder ikke som en detaljens mand, og så mister han bare fokus hvis du taler for meget. Fortæl ham om dine følelser for ham og hvad du syns du mangler fra ham. Foræl ham at du ikke har lyst itl at stoppe forholdet, men at du bliver nødt til det fordi han ikke giver dig det du har brug for.

Du skal stoppe forholdet for din egen skyld - et forhold skal være glæde og udvikling. Det er jeres desværre ikke. Du skal også give ham en saglig forklaring for din egen skyld. Du kan ikke forvente at han forstå din forklaring eller bryder sammen og vil kæmpe for dig.

Ønsker dig virkelig alt det bedste - skynd dig at slutte forholdet inden du har slidt dig selv op.

Mette

stop lige en halv... Anonym
.. hvorfor så drastisk - hvorfor ikke bare fortælle kæresten, hvordan hun har det.
Manden skal da have en chance for at forbedre sig - eller?