Lær at forstå mænd ja hvordan??

Lær at forstå mænd ja hvordan?? Mænd!!
jeg forstår det ikke, er det mig der er dum eller?? Vi er gåer fra hinanden, dog er stadig ting der ikke er hentet. hvorfor efterlader man nogle ting og KUN tager én ting med sig??

Altså jeg forstår det ikke.

Jeg er måske temlig dum, men kan i forklare? for IGEN jeg forstår det ikke.

Direkte kommunikation: sanessa
Ring til ham.

Sig "Hej [navn]. Du har ikke hentet xxx. Hent det inden 3 dage, ellers bliver det smidt ud."

Svar: [random muml]

Sig: "Vi kommer ikke sammen mere, og det betyder vi ikke har nogen forpligtelser overfor hinanden. Hav en god dag. Hej Hej"

Det er underordnet om du forstår hvorfor han ikke har hentet sine ting, det er underordnet om du er dum, og det er underordnet hvorfor han gør som han gør. Du skal cutte forbindelserne til ham af alle slags.

En ting du IHVERTFALD IKKE opnår ved denne debat...det er at forstå ham bedre. At gætte på alverdens ting gør ikke tricket, det er kun kontakt og aktion der gør det....bringer dig klarhed og indsigt. For det skal jo komme inde fra dig af. Der kan jo være tusind årsager til at han gør som han gør, men hvad skal du bruge det til? Vil du have ham tilbage igen siden du prøver på at forstå ham?

Det er ret logisk Bimmer ILP
Så du ikke glemmer ham. [:D]

Hvis jeg var i din situation, så havde jeg
pakket tingene ned. Derefter var de sat op
på loftet eller ud i et skur. Derefter ville
jeg sende en sms til ham, og fortælle ham, at
han havde 6 måneder til at afhente dem. Derefter
vil de blive smidt ud.

6 måneder? sanessa
Det var ligegodt lang tid at give en person der bare skal ud af systemet lov til at være tilstede alligevel. Hvis han vil have sine ting, så må han sgu hente dem, ellers bye bye [:)]

6 måneder???? påtværs
Det er da godt nok vildt.
Hvis jeg mødte en mand der havde brudt med eksen for nogen 1 måned siden, men stadig havde nogle af hendes ting på loftet til hun kom og hentede dem, så ville jeg løbe skrigende bort.
I min verden betyder det: jeg er ikke helt færdig med kvinden og håber hun kommer tilbage i mit liv. For han er da ikke klar til at komme videre i livet, hvis hendes ting stadig er der.

ja du har Mænd!!
Du har da helt ret, jeg får ikke en dyt ud af at skrive det her, herinde. det er squ nok bare en blanding af fustration og alt andet.
men ja jeg burde ringe og sige det.
jeg kan ikke engang svare dig på om jeg vil have ham tilbage, for det ved jeg ikke engang selv. men ja og nej. jeg forstår jo bare ikke rigtig hvorfor pokker han ikke bare tager det med sig når han går ud af døren. men ja...

hmmm Mænd!!
I siger noget.

Han henter det jo nok når han skal bruge noget mere :-D

To muligheder anonym
Den ene er at så har han en undskyldning for at kontakte dig igen, for at få dem.

Den anden at han glemt dem, og under ingen omstændigheder ønsker mere kontakt med dig, og har afskrevet tingene.

Du må have en ide om hvilken af dem der passer i hans tilfælde, fordi du kender omtalte mand.

de er Mænd!!
IKKE glemt.

Så meget kan jeg sige!

Forstår dig godt sanessa
Det lød også som frustration, og jeg har selv været i den situation. Det er også derfor jeg kan sige det jeg siger...men det kan man ikke når man er der. Så er man bare pænt rundforvirret.

Jeg vil bare sige, at det, at du prøver at forstå ham, fortæller mig at du gerne vil have ham tilbage igen. Hvis du ikke gad ham overhovedet, så accepterede du, at han var uforståelig, og at det var ligegyldigt med at forstå ham. Du ville sætte din egen dagsorden omgående, og se at få hans ting ud af dit område så hurtigt det er muligt.

Han befinder sig jo stadig i et eller andet omfang indenfor dine cirkler, når hans ting er der. Der kan være tusind forklaringer på det, men som sagt finder du den ikke ved at spørge andre. Hvis det var mig ville jeg blive møg-irriteret, for jeg ville opfatte det respektløst af ham. Det er DIT område, og det skal respekteres. Det gør han ikke ved at gøre krav på en plads der.

Håber det kommer på plads, og du finder ud af det.

Good Luck

det er ikk kun mænd... nielsen..
der ikk ka få hentet sine ting..
Det kunne min kæreste ex heller ikke finde ud af. Det var sådan at hun hentet noget og efterlod noget andet. -virkelig træls og jeg blev da tosset. jeg sagde til min kæreste at nu måtte han tag sig sammen og sige at nu måtte hun hente sit ragelse for ellers blev det smidt ud. Og hvis det ikke skete så kom jeg hos ham længere.
Men det tog alligevel noget tid, men hun fandt ud af at det var alvorlig efter jeg havde smidt hendes nye kondisko i skrallespanden.. sådan så kun hun lære at lade være med at efterlade noget når hun hentet noget. Men min kæreste var også lidt af en vat arm, for havde ikke lige nosser til at sige fra, for alting skulle gøre på en pæn måde. (det skal lige siges at han kunne godt se bagefter at det tog forlang tid) Ja undskyld mig men hvis det er slut så er det sku slut og så skal man bare se og alle sing ting med sig. Jeg har sku aldrig efterladt noget hos en ex når vi er gået fra hinanden og hvis det skete så var det hentet dagen efter..
Så du skal bare sig til han hent dit ragelse imorgen ellers ryger det ud..

Tjaa, øhhh, hvad skal jeg sige..... Hurtig ud af røret
Skulle dine problemer aldrig blive større, er du sgu godt hjulpet.