Læreplads til os unge!

Læreplads til os unge! devil_tiger
Der er en ting, som jeg ikke rigtig kan forstå. Politikerne vil så gerne have os unge igang med uddannelse hurtigst muligt, alligevel er der stor mangel på lærepladser til os, indenfor mange erhverv. Så som frisøruddannelsen som jeg er ved at tage. Jeg har søgt over 50 steder, men uden held. Og så er det jeg tænker: Hvorfor sørger politikerne så ikke for at få oprettet nogle flere lærepladser, istedet for at klage over at vi unge ikke kommer tidligt nok igang?
Andre der er enige med mig eller har noget andet at sige til det?

????? ???
hvordan skulle de oprette nogen flere elevpladser?? politikerne...

Hvad anonym
så når du er færdig med din læreplads??
Hvem vil du så bebrejde hvis der ikke er noget arbejde at få indenfor det fag du er udannet til?
Jeg kan godt forstå, at du gerne vil have din drømme uddannelse - men der skulle jo også gerne være et arbejde til dig når du er færdig!
Jeg mener ikke at man skal uddanne flere indenfor et fag, end der er plads til på arbejdmarkedet.

Fordi politikerne Anonnym
ikke er guder... de kan ikke bare skabe lærepladser! -De kan dog påvirke virksomhederne i en ønsket retning.

bare forsæt.. Tipi
jeg er selv uddannel frisør..jeg søgte 175 steder, uden helt, så tog jeg til norge og arbejdet lidt, 6 måneder efter kom jeg hjem og søgte ydelig ca. 50 steder, hvor jeg så endelig fik læreplads. Så der er kun en ting at gøre...GÅ ud med masser af ansøgninger, og husk at følge op på dem. Det er den eneste vej frem, for en frisør læreplads.

Held og lykke tipi:)

Godt råd til frisør læreplads til at søge en firsør læreplads Hjælper
Faldt over det her site med nogle utraditionelle gode råd til at søge en frisør læreplads

<a href="http://www.hairworld.dk/vis_spgm.asp?id=75">Se gode råd har - http://www.hairworld.dk/vis_spgm.asp?id=75</a>

Læreplads til os unge! Ann-kristine
Ja giver dig fuldstændig ret. står selv i de samme problemer. Jeg søger også læreplads, og har søgt mindt lige så mange som dig, også uden held! s: så ja du er ikke den eneste, og politikerne, må gerne snart tage emnet op![f]

Det er jo problemet quebec12
Problemet lıgger jo ı at der er mangel paa frısoere men man vıl som svend ıkke tage elever ınd, enten fordı man sys det er for dyrt eller, fordı de ıkke foeler de har eleven nok ı salonen .. synes det er meget dobbeltmoralsk at have et skılt ı vınduet * FRISOR SOEGES* hvis man saa ikke er villig til at faa skabt flere frisoere i faget ved at tage en elev ind ??[:/]

enig opgav drømmen
Jeg er fuldstændig enig med dig...
Jeg er en pige på snart 27 år.
Siden jeg var barn har jeg drømt om at blive frisør en dag, men på grund af mangel på læreplads har jeg opgivet min drøm mange gange :/. Og så har jeg prøvet igen, men uden held, og så opgive drømmen igen og igen...sådan har det gået i mange år nu.
Og nu prøver jeg om jeg har heldet med mig denne gang...jeg håber det lykkedes for mig en dag...og for alle dem der brænder for at blive frisør ;)
Hilsen den der opgiver sin drøm hele tiden.. :-)

politikker "VÅGN OP" gazellaen
Jeg er helt enig. Har en datter der kommer og fortæller mig at hun ikke vil være på Handelsskolen længere, da hun gerne vil i lære somm frisør. straks da jeg fik det at vide, måtte jeg fortælle hende at det er næsten umuligt og få en læreplads i dag og især i disse tider med krise og spare runder i angmas. jeg må skuffe min datter længe før hun overhovedet har været ude i erhvervslivet. det er sku da sørgeligt. Politikkerne vil have gang i hjulene, men de sætter jo en stopper for det, når de ikke vil give arbejdsgiverene de økonomiske friheder de skal have for at kunne ansætte lærelinge og få gang i fremtiden, da vi jo alle ved at det er de unge der skal på banen,hvis der skal gang i hjulene.

hhhe micklo@live.dk
jeg er helt enig med diig i det du skriver har os selv søgt mindst 50 steder uden held ....