Lærer ignorerer brandalarm...!

Lærer ignorerer brandalarm...! tiguaren
På vores skole sad vi i vores klasser og hørte på vores lærer, da brandalarmen gik i gang. Læreren sagde: "Nå, den går da også altid i gang, når nogen åbner døren (til lærerkontoret)."

Alarmen blev ved i omkring et kvarter, hvor vi fik undervisning midt i larmen, og til sidst løb en elev fra min parallelklasse ind ad døren og råbte: "I er døde nu!"

Han forklarede, at der havde været en brandøvelse, og læreren havde fuldstændig ignoreret den! Tænk hvis det havde været en rigtig brand!

Er det acceptabelt???

Overhovedet ikke Eo..
tag ham med udenfor og skyd ham.

ikke acceptabelt anonym
Man sender da ikke en elev ind i en brændende bygning for at håne de døde. [:O]

Det er ikke acceptabelt komododragon
Det er ikke acceptabelt at den åbenbart går igang når døren til læreværelset åbnes - ihvertfald ikke overfor de lærere som ikke ryger.[:D]
[:D]

Nej da lars-sommer
Næ hvordan skulle det være acceptabelt?

Du kan nu også spørge dig selv (og dine kammerater), om det er acceptabelt at ingen af jer elever gør noget. Hvis I er voksne nok til at beklage jer, eller gøre noget bagefter, er I også voksne nok til selv at reagere i sådan en situation.

Men hold da øje med at læreren får en alvorlig samtale med sin overordnede.

Og beklag jer enormt hver gang alarmen går af uhensigtsmæssigt. Altså hvis det sker pga. en åben dør eller lignende. Det skaber jo en masse forvirring og frygt, og ender med at enkelte (som denne lærer) ikke tror på alarmen længere.

Min lærer forvekslede... tiguaren
...brandalarmen og tyverialarmen[;)]

Han forvekslede alarmen... tiguaren
...med tyverialarmen, der desværre går i gang mindst en gang om ugen, da lærerne ofte glemmer at slå den fra.

Men du har ret i, at vi elever også skulle have gjort noget. Vi brokkede os også og spurgte, om vi ikke skulle gå ud, for vi var vel alle bange for at få fravær!![[:O] Næste gang må vi bare gå ud.

Næste gang trunte1970
forlader I klassen! Lov mig det. Folk dør af den slags, og I må lære at tænke selv[;)] Oplevede noget lignende, da jeg underviste på en sprogskole. Brandalarmen gik, ingen reagerede overhovedet. Ja bevares, der var da hverken ild eller røg, men alligevel! Først da jeg flere gange havde sagt til dem, om det ikke var en ide at komme ud, fik de lettet sig. Der var heller ingen brand, heldigvis. Denne gang..

Det var heldigt... tiguaren
...og jeg kan godt se, det ikke er smart at ignorere de alarmer, der blev opfundet for at redde menneskeliv.[:)]

Det er i orden Tiguar Africa suck´s
Bare gi´dem en´ på brandalarmen...hvem i fuck gider også lægge mærke til alarmer??...man hører dem jo ustandselig, bilalarmer, kasseudgangsalarmer, luftalarmer, (hver d.1 i månd...) det er blevet et alarmsamfund.. [:(]

Hallodu Vågn op
Luftalarmer afprøves årligt

Ja... det Africa suck´s
Er skisme rigtigt...DET har man også sparet væk...

en som dig anonym
Kan godt overbevise mig om at du hører bilalarmer og kassealarmer ustandseligt, men det er fordi at de netop skal reagere på sådan nogen som dig [:D] [:D] [:D]

bla bla... Africa suck´s
Det vist det man kalder injurier ikk??

Æh, nej ;) flaks
Den lyder hver måned, dog uden lyd. Med elektronikken i dag kan man se om der går signal ud til den enkelte alarm(højtaler) og tilbage til kontrol-pulten igen. Eller hvad de nu bruger. Ligesom på skibe kan man se på en tavle om der er lys i en pære oppe i masten. Da strømen afbrydes når pæren springer.
Den samme teknik bruges på alarmene.
De lyder så en gang årligt for at man genkender alarmen den dag der er brug for den. Forhåbentligt.