Læs BT. Søndag s. 6 og s.7

Læs BT. Søndag s. 6 og s.7 mandaabenraa
Det kalder jeg ren børne mishandling."Danske småpiger i koranfængsler". Børn lærer at foragte Danmark , og skal herefter til Danmark og leve et liv med en masse problemer. Det er noget fra Pakistan. Beviser er der talrige af , råddenskab. Gad vide om politikerne efterhånden kan se , at vi er på gale veje?? Og selv socialdemokraterne kan se , at der er noget helt galt.Jeg håber det efterhånden. Til politikerne : Læs BT. d. 15. aug. s. 6 og s. 7 .

Råddent Audiensen
Desværre er politikerne ikke ligeså kloge som andre mennesker...hvis de var, så havde vi ikke de problemer vi har i dag.

Jeg kan ikke se hvorfor der her til lands skal bo så mange mennesker, SOM IKKE KAN LI´ DANMARK ...det eneste de syntes om er "vores endfoldighed" som bibringer dem en hulens masse fordele..på danskernes bekostning, og kun med et formål..at skade os for selv at komme til.

Desværre er det lykkes for de fremmede ikke danskere.

Smålig Anonym
Jeg vil bare gøre opmærksom på, at jeg også (ligesom de to foregående) er arbejdsløs, uden venner og grim. Ydermere er jeg også gal over en mislykket penisoperation... Jeg stemmer også på DF, fordi min hjerne ikke kan klare mere end 3-stavelsesord!

giv forældrene en enkeltbillet gaaads
helt ærligt, hvorfor skal vi danskere brødføde en flok mennesker, der regner os for urene og uværdige. Send dem hjem jo før jo bedre. Min svigerfar sagde engang at koranen var så tyk, fordi den danske bistandslov står bagi, og han har sikkert ret