Læsebriller - suk :-/

Læsebriller - suk :-/ laddyladdy
Nå, så skal jeg vist til at have en synsprøve hos optikeren efterhånden. Kan mærke at når jeg læser meget, begynder jeg at spænde meget i øjnene. Der er intet at mærke når jeg bare læser lidt engang i mellem, men i en eksamensperiode eller opgave periode, kan jeg virkelig godt mærke det.
Det har stået på i et år nu, så jeg regner ikke med at det går væk af sig selv nu :0)
Er lidt på dybt vand mht optikere osv. Har hørt at nogen tilhver en tid vil give en læsebriller bare for at få penge i kassen, mens andre siger at det gør de overhovedet ikke. Hvad skal jeg tro på og hvem anbefaler I at jeg går til? Profiloptik, Synoptik eller hvad de nu allesammen hedder ??

Håber I ved noget :0)

Rigtig god lørdag til jer alle

få taget anonym
synsprøve f.eks. 2 forskellige steder - og sammenlign dem - og gå så til den billigste - f.eks. louis nielsen - hvis du kun har behov for læsebriller ;o)

Optikkere maisy
Jeg kan kun som ovennævnte, sige at du kan gå til 2 forskellige optikkere og få taget syns prøven, blot ved jeg at Louis Nielsen tager 110- 130 kr. for en synsprøve, men han er billigere med briller og glas
Du vil opleve, at med briller vil din læsning blive meget lettere, og når det er eksamens tid, kan du læse mere.

Kærlig hilsen
Maisy

Louis Nielsen komododragon
Det er vist den billigste kæde. De er ihvertfald billige med kontaktlinser.

Det billigste og rigtigste er ! kollegiet
At gå til en øjenlæge først. Han ser om du er syg i øjnene eller bare et dårligt syn.
Han er gratis og ved meget mere om øjne end optikeren.

Prøv at købe debatbumsen
nogle læsebriller.
Kvikly har en god kvalitet til ca. 90kr.
Jeg har prøvet øjenlæge, der gav mig nogle briller, der fik det hele til at se skævt ud, men det var pjat med mig, selv om jeg var ved at falde over dørtrin m.m.
Optikerens ydelse var ikke bedre end selvbetjeningen i Kvikly, men den var MEGET dyrere.

rolig nu brilleaben
Hej!
Der hvor jeg kommer fra averterer optikerne regelmæssigt med gratis synsprøve, hvis man bare aftaler en tid, det har jeg prøvet, 2 steder, ingen købetvang på nogen som helst måde, endvidere fik jeg tal på mine øjne, læsebriller, således at jeg kunne gå i Netto og købe et par billige læsebriller, min besked fra optikeren var at hvis jeg alligevel ikke ville bruge briller andet som læsebriller ville det være omsonst at købe et par dyre briller jeg alligevel ikke ville passe på.
Jeg har efterfølgende købt et par briller til brug ved pc arbejde, skærmbriller, pga. smertende øjne i løbet af en arbejdsdag foran pc.,. det hjalp.

Du kunne jo indledningsvis Dulkis''
gå til øjnlægen. Han sælger jo ikke briller.

Køb dine briller i Føtex sparegrisen
eller et andet supermarked.
De plejer at have briller til både lang- og nærsynede.
Prøv dem og se hvilke der virker. De koster ikke mere end en halvtredser.

ja det vil jeg gøre laddyladdy
tale med en veninde i dag, der sagde at det ville være bedre om jeg gik til øjenlæge. Eller fik en henvisning fra min læge først

Undskyld jeg ikke fik svaret jer laddyladdy
Mit net gik lige under jorden i nogle timer og så smuttede jeg ud i byen.
Ville bare sige mange tak for jeres svar. Jeg er nået til den konklusion, at jeg får tid hos min læge der kan give mig en henvisning til øjenlæge og så må vi se hvad de siger.

Men mange tak for svarene. Hav en god søndag :0)