LØGN IGEN

LØGN IGEN TYRKER
så er det første store skridt taget i regeringens forsøg på at overvåge alt og alle.

der er ingen terrorsag det hele er et pr.stunt og skal skræmme danskernes,pet får deres dessinger fra cia,og det hele er en stor sammensværgelse.

NE MUTLU TURKUM DIYENE !!

Hvis du er. Mjølner.
Utilfreds med sandheden, hvorfor fiser du så ikke bare tilbage til Tyrkiet ?.

JA JA KLOGE
Der er selvfølgelig en KLAPHAT der begynder at kæfte op istedet for at lukke røven og skride hen i den lokale forsamling af potentielle transvestitter (læs: kjoleklædte eks. fårehyrder)

Skrid dog ned til nogen af dine trosfæller i tyrkiet hvis du er så utilfreds med at være her i landet.

skræmmende rita du
Faktisk lyder det ikke usandsynligt hvis det delvist skulle være i scene sat. I hvert fald har jeg svært ved at forstå, at man på denne måde sætter sådan en fokus på muslimer på en negativ måde.

Øget kontrol men også uro - bliver konsekvensen, men hvad skal det til for? Bare se de 2 første reaktioner her - det bekymrer mig.

Hjemsendelse anonym2
De muhamedanske parasit terrorister skal hjemsendes så snart som muligt.
Dette er vigtigt for hele vort lands sikkerhed.
Enhver terror-handling fra muhamedanere bør betragtes som en krigshandling og straffes enten med døden eller landsforvisning for evigt efter endt straf!

nej. ohhh, politi.
måske er vores politi ikke korupte, men finland har det absolut bedste politi, vores er bare en parodi i uniform, bare tænk på alle de fejl de har lavet.

tvind blev anklaget for svindel af 60 milioner, de blev frikendt, men sagen kostede samfundet 100 milioner, de penge burde trækkes fra politiets løn.

politiledelsen er udnævnt ud fra sociale kontakter, og ikke faglig dygtighed.

i USA har man en standard for betjente, hvis de er for inteligente kan de ikke bruges, meningen er ikke at de skal vide hvad de laver, kun raportere.

nogle enkelte overordnede er jurister, men næsten enhver kan blive jurist, det kræver blot at de har en hund der kan tænke.

fjols airimorten
fis dog hjem med dig,din abe,hvad fanden vil du her?det her er et demokrati og vi behøver sgu ikke cia for at finde ud af jer muslimer og jeres løgnhistorier.i er fødte løgnere og i er åååååå så gode til at påtage jer taberrollen,pis ud af mit land hvis du er utilfreds,ingen vil savne dig eller dit løgnagtige slæng.

Jeg tror godt nok mere på PET komododragon
end på dine lommefilosofier.

Islamister er ikke velkomne gæster i danskernes stue.

eller airimorten
i vores land,for den sags skyld.

Løgn eller ej rita du
Løgn eller ej, hadet og uroen vokser sig større og større, dét er noget man ikke kan overse. Det er fuldkomment tankeløst at lade enkelte personers handlinger gå udover et helt folk.

Hvor har du ret! komododragon
"Det er fuldkomment tankeløst at lade enkelte personers handlinger gå udover et helt folk"

Ja ja og atter ja! Derfor var det vel nok heldigt at PET fik afværget det terrorangreb der skulle have dræbt uskyldige sagesløse danskere. Nu sidder "terroristerne" betryggende bag lås og slå og såfremt de findes skyldige (hvad de vel gør da de er blevet intenst overvåget) så bør de forblive bag tremmer i indtil de skal udvises. De etniske danskere der er involveret i det her svineri kan bare få lov at ruske i gitteret på ubestemt tid.

Hvis du selv tror.... sjoveren
på det..... forstår jeg bedre det har været muligt at udbrede Koranen.

Tak skæbne= Dansk og betyder fjols!

ikke airimorten
hvis du spørger nato,træder en af de muslimske svin os over tærende,træder de på os alle,og det finder vi os ikke i,kasterere de svin.

I SKAL TYRKER
komme og lære mig dansk,jeg kan så udemærket godt forstå jeres lortesprog!!

hvem sagde hjernevask!!?? i er blevet taget godt og grundigt i røven af fogh og hele den dæmoniske aliance med USA i spidsen.

i vil opleve at turen snart kommer til jer selv (danskerne) dem som ikke deler regeringens meninger vil blive overvåget i meget højere grad end nu,og vilkårlig fængsling af mistænkte vil blive brugt og undskyldt med terrorsager,så de kan opretholde fængslingerne i meget lang tid uden at man bliver sat for en dommer.

bliv endelig ved med jeres massehysteri i vil få som fortjent.

NE MUTLU TURKUM DIYENE !!

Ved du hvad komododragon
Vi kan sgu egentlig heller ikke lide dig! Den attitude kommer du sgu nok ikke så fandens langt med her i vores land.

Hvorfor gider du i det hele taget bo her, hvis du er så utilfreds?
Du skal være hjertelig velkommen til at flytte hjem!

En ting skal du vide. Islamisme tolereres IKKE her! Sprænger fanatiske muslimer sagesløse civile i luften tror jeg at stemningen bliver SÆRDELES DÅRLIG! Bare et forsigtigt gæt!!

Tyrkerne sover Holger D
"NE MUTLU TURKUM DIYENE !!" Øhh hva' det betyder
"TYRKERNE SOVER MED DYRENE" eller hur?.

bare airimorten
prøv dit tyrkersvin,bare prøv,så skal i satans muslimer få den danske kærlighed at føle.

Næsten rigtigt Öllübölluüllügüllöögülü
"NE MUTLU TURKUM DIYENE !!" betyder
"TYRKERNE SOVER MED GRISENE FORDI GRISEN ER HANS BEDSTE VEN"

Mit navn betyder Gryntende Grisetryne på tyrkisk.

Had er lig med angst rita du
Vil I slås og være hadfulde eller vil I forsøge at hjælpe med til at løse dette problem - som diskussionen jo handler om?

Det er virkelig også et intelligent forslag at komme med "at sende "dem" hjem" - man må gå ud fra situationen som den er og arbejde sammen om at løse den, ellers bidrager i bare til FLERE problemer (dem som skaber disse problemer, remember?)

Det er at stå på sin ret og være angst uden at turde indrømme det. Faktisk går det begge veje, men hvorfor kan man ikke finde sammen i dén tanke - det er jo samme følelser på begge sider.

fordi airimorten
de kan ikke lide vores land og vi kan ikke lide dem,så alle ville være tilfredse hvis de tog hjem,se det ville løse problemet i en ruf,kan i have det godt, nu vil jeg glo nyheder og se nogle afganske mullaher blive udraderet.

hvor ej ej
meget er der egentligt at diskutere, når hr tyrker fører sig frem på den måde han gør???

det kan du ikke se udover? rita du
Så må du virkelig ofte have nogen problemer i hverdagen. Det er måske lige før at hvad jeg skriver tangerer til det grove?

Faktisk er det jo her man skal tage fat. Der kan jo ikke skabes røre i en befolkning som bevarer overblikket og ikke farer i flint ligeså snart den ene siger eller gør det mindste.

Overvågning aborten
Er den eneste måde vi kan komme de muslimske kriminelle til livs.

Og så skal de smides ud af Danmark ved deres først kriminalitet, eller hvis de har hævet socialhjælp mere end 2 år.

Muslimske kriminelle er begyndt at forpeste danskernes hverdag, samt underminere det danske samfund med deres massive socialbedragerier.

Det er ikke kun i Danmark at kriminelle muslimer underminere samfundet, det gør de også i Norge

http://oslopuls.no/nyheter/article1446550.ece

Ingen er dømt endnu rodvad
Men 7 af de 9 er foreløbigt løsladt, så ingen kan endnu sige om der er "kød" på den sag.
En ting er i hvertfald opnået, nu ved islamisterne at der overvåges, de bliver mere forsigtige, men det kan også betyde at det bliver sværere at rekruttere nye medlemmer.
For 20-30 år siden var der en del skriveri om unge der lavede "rollespil", kan nogen sige om der er noget lignende der har udløst "sagen"? Den gang var der noget med at der var nogle der blev drevet til selvmord blandt de unge.

Hvem sagde hjernevask..? Grounded
Vi er nok noget mere oplyste end i er, så her er der noget i kan lære af...

Selv Irans præsident forsøger at lave om på virkeligheden..?

Og i sluger det råt, skvadderhoveder, kom ikke her og belær os om vi er blevet taget i røven eller ikke, for det er du den sidste der kan udtale sig om..!

Tænk dig om

du har ikke helt ret boris karloff
2 er blevet fængselet i foreløbig 3 uger og fem har fået fængslingen forlænget i 3 x 24 timer. Det har jeg lige læst i Fyns Stiftstiende. boris karloff

Forhastet rodvad
Du har ret, mit indlæg var forhastet, for jeg har også hørt at 5 er fængslet i 3 x 24 timer.