løse hunde

løse hunde tankpasser
hej alle.

Jeg har nærlæst hundeloven, da jeg tit møder min nye nabos hund uden snor. nu er min hund ikke særlig venlig overfor andre hunde og dette har jeg jo for øje som en rigtig hundeejer skal have. min hund går ALDRIG uden snor. nu har jeg mødt min nabos hund 2 gange løstgående, hvis min hund bidder nabohunden, sker der så noget med min ifølge hundeloven.?

nej... casandra4
Nej der vil ikke ske noget med din hund når du går med den i snor. Det er naboens egen skyld hvis der sker noget, når hans hund ikke er i snor og løber hentil din hund.

samler du også... ary250
lortet op når din hund skider..det værste at man ikke engang kan gå på de grønne arealer uden at komme til at jokke på møg hunds lort-

Det er kun og KUN Epo
.. tilladt at lade sin hund gå uden snor, HVIS den er under fuldt herredømme. Så hvis din hund bliver tygget i, har du intet ansvar, og den angribendes hunds ejer skal betale dyrlæge til din hund.

Så hvis din hund får bare et eneste skrabesår helst en søndag, så tag den med til dyrlægen og få naboen til at betale, min hund er blevet angrebet 2 gange.. af hunde hvis mennesker som tror deres hund er fredelig, men det er den sku nok ikke altid når den møder en kamphund som min som ikke bryder sig om andre hanhunde... jeg møder stort set hver dag nogen med løse hunde som råber til mig når det stort set er for sent -bare rolig.. den gør ikke noget-... der står jeg så med en hund med rejste børster som aldeles ikke vil sniftes i rumpen -NEJ .. Men kunne det tænkes at det gør MIN Moster!..- og når din bliver tirret længe nok så gør drn nok også..det er min hund det går udover den har jo ingen mulighed for at flygte../

Hov ... Epo
I følge hundeloven må hunde kun gå løse hvis de er under fuldt herredømme, også i hundeskove/parker. Ergo er du uden ansvar hvis der sker din hund noget.