Løsningen på Mellemøsten konflikten. Vær så god.

Løsningen på Mellemøsten konflikten. Vær så god. enoch.ben.enoch
Ærede debattører og gode borgere.

Nu har vi været vidne til mange krige og konflikter i Mellemøsten de sidste 50 år.

I øjeblikket er der en storkonflikt internt mellem Libanon og et par terrororganisationer godt støttet af terrorlandene Iran og Syrien.

Det kan selvfølgelig ikke blive ved på den måde, men det kan heller ikke blive ved med at gå på den anden måde.

Så hvad skal det "stakkels" land Libanon gøre?

Med mit kendskab til Libanon ser jeg ikke nogen forhindringer i, at landet kunne "genopstå", som det dejlige fredelige og smukke land det engang var.

Beiruth, 1001 nats eventyrland med så dejlige og eksotiske og spændende mennesker. Kultur og historie.

Jeg drømmer, jeg savner den tid, hvor landet var Mellemøstens juvel. Bankforretninger, handel og turisme var ordene man hæftede på Libanon.

Imidlertid har en indre fjende og en fjende der er kommet udefra iklædt fåreklæder, men med løve og ulve hjerte for, at æde fårene.

Det er desværre sket og det førte til en omfattende borgerkrig. Nu igen. Hvad skal Libanon gøre og hvad skal den Arabiske befolkning gøre?

Jo, det vil jeg gerne svare på og råde om.

Vi lever nu i det 21.årh. og ingen skal komme i dag og trække en middelalderlig religion ned over hovederne på hverken kvinder eller mænd.

Derfor, Libanon Mellemøstens Juvel; foren dig.

Du kan ikke stå alene og det behøver du heller ikke. De, som giver sig udseende af at ville det bedste og være venner med dig er falske og løgnagtige og æresløse mennesker der gemmer sig bag kjolerne og skørterne af kvinder og børn.

Derfor; foren dig.

Indgå en fredspagt med Israel og start på en ny æra. Støt dig til Danmark først og fremmest og tag kontakt til den nuværende Danske regering og du vil finde en ven i Danmark.

Vi kan tale din sag i EU og med de forbindelser vi har til USA og det gode forhold vi har til Israel, kan du endelig få den æresoprejsning du længe har søgt og fortjent.

Slut fredspagt med Israel og få så ryddet op i dit eget land. Alle de kriminelle elementer der findes må du tage hånd om nådesløst og skånselsløs ellers bliver det din egen undergang.

Din tid er kommet det er nu du skal handle.

Slut fredspagt med Israel og få dig en ven i Danmark. Kontakt den nuværende Danske Regering og bliv venner med os og EU og USA.

Det er dit eneste håb.

Venlig hilsen

Enoch

Verdens bedste ide Ham med håret
Lav hele området om til en dansk ferie koloni, så er det problem løst :D
Var der flere problemer der skulle løses? :D

Og de folk der bor der i forvejen kan vel flyttes til en øde del at rusland :D

Enkelt Ham uden hår
Dem som bekender sig til terror og anden kriminalitet skal flytte til Iran.

Flytte? enoch.ben.enoch
Hvorfor ønsker du, at indbyggerne skal flytte?

Enoch

Det kunne...... enoch.ben.enoch
Det kunne blive aktuelt.

Enoch

Dit eller deres valg? demothios
Om de vælger den ene eller anden religion, eller vælger at støtte det ene eller andet organisation, kan du vel være ligeglad med?

Eller du kunne da i det mindste være så ærlig at sige, hvad ingen evner, at bliver de ikke demokratiske, og stemmer de ikke på vestligt orienterede, sekulære partier, så vil vi ikke have noget med dem at gøre.

Det er jo det det handler om. At kolonisere dem, at bilde dem ind at deres religion er "ond" og primitiv, og at vesten har lyset.

Det sagt, så ser jeg da også helst at den libanesiske regering for længe siden havde været istand til stå imod Hizbollah, men med Hizbollahs ressourcer og deres folkelig image kæmper de nok forgæves. Israel og Hizbollah/Libanon bør slutte fred, men hvad hjælper det at håbe? Alle parterne styres af gamle, formørkede, stædige mænd der ikke kan vænne sig af med kampen mod "fjenden".

Deres valg, formoder jeg, håber jeg. enoch.ben.enoch
Du skriver:

1) "Dit eller deres valg?
Om de vælger den ene eller anden religion, eller vælger at støtte det ene eller andet organisation, kan du vel være ligeglad med? "
Citat slut.

Svar: Nej.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2) "Eller du kunne da i det mindste være så ærlig at sige, hvad ingen evner, at bliver de ikke demokratiske, og stemmer de ikke på vestligt orienterede, sekulære partier, så vil vi ikke have noget med dem at gøre".
Citat slut.

Svar: "......så vil vi ikke have noget med dem at gøre"???? Jamen, det står dem da frit for iflg. din egen mening.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3) " Det er jo det det handler om. At kolonisere dem, at bilde dem ind at deres religion er "ond" og primitiv, og at vesten har lyset."
Citat slut.

Svar: "...At kolonisere dem"??? Nej, at give dem frihed, demokrati, fred, velstand og liv. Det har vesten.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4) "Det sagt, så ser jeg da også helst at den libanesiske regering for længe siden havde været istand til stå imod Hizbollah, men med Hizbollahs ressourcer og deres folkelig image kæmper de nok forgæves.
Citat slut.

Svar: Det er det jeg mener. Derfor mit svar til dit spørgsmål nr. 1).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5) "Israel og Hizbollah/Libanon bør slutte fred, men hvad hjælper det at håbe? Alle parterne styres af gamle, formørkede, stædige mænd der ikke kan vænne sig af med kampen mod "fjenden". "
Citat slut.

Svar: Ja, det er det jeg skriver om og derfor mit svar til dit spørgsmål nr.3).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så jeg tillader mig at sige igen. Opfordring til den Libanesiske regering. Slut fred med Israel. Henvend jeg til den Danske Regering som i EU vil støtte jer og til USA, som Danmark har gode relationer til.

Sker det i dag, vil vi skride til handling i morgen. Så enkelt er det.

Venlig hilsen

Enoch

Advarsel: der er en syg person der skiver i mit nick med en bindestreg til afslutning. Så mener denne perfide person, at han kan give sig ud for at være mig. Folk her på debatten kan nemlig ikke læse indenad.

Sol/Eniro Redaktionen er forlængest afgået, så de ved ikke noget.