Lad de kendte bedømme u-landsbistand?

Lad de kendte bedømme u-landsbistand? demothios
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/11/29/164818.htm

Hvad i alverden tænker Ulla Tørnæs på? Hun gider ikke at tage sit arbejde alvorligt, og vil tillade at tilfældige, ukvalificererede mennesker skal diktere hvilke projekter det er mest hensigtsmæssige at støtte? Og så på baggrund af en KONKURRENCE!

Så nu er bistand officielt, fra regeringens side, blevet til en underholdningsindustri?

Jamen, det var da herligt. Håber jeg kan vinde en konkurrence næste gang de skal lave finanslov, så. Så vil jeg give hver borger i Aalborg et toilet af det pureste guld de kan lukke op og skide i...

Det er Danida og NGO'ere, der har mest erfaringer på området, ergo er det Danidas medarbejdere der skal bestemme hvilke projekter pengene skal gå til. Hvis nogen skulle have bygget et hus, kalder de på en murer og en tømrer, ikke på en biolog eller nationaløkonom.

Hun ER syg i låget eks-mas
Hola Demo
Kan kun erklære mig helt enig. Det mest groteske er at et konsulentfirma har brugt 7 millioner ud af bevillingen, på at opfinde denne mageløse ide. 7 MILLIONER der godskives den danske u-landsbistand for at uddele 12 millioner i bistand. Af de 12 millioner der så deles ud til projekter, er der sikkert også en stabel konsulenter der skal have deres ...........

Man skal godt nok høre meget før ørene falder af ........

1-2-3

Ups - link eks-mas
http://www.u-landsnyt.dk/nyheder.asp?ID=10696

uduelige ulla jacob.lykke
ulla tørnæs har alle dage været en elendig politiker, det var derfor hun ikke fik lov at være undervisnings minister (bertel harder stinker så også) da fogh regnede med at hun ikke kunne skabe problemer på den nye plads.. men det fik hun da dementeret!

ulla tørnæs og brian mikkelsen skulle tage hånd i hånd ud på en øde ø og skamme sig over at være uduelige politikere..

mh Jacob

typisk jacob.lykke
som jeg altid har sagt. jeg kunne udgøre det for en hvilken som helst politiker i folketinget.. men kun de første 3-4 uger, så havde jeg også opholdt mig så længe bag murerne at jeg ikke vidste hvordan omverdenen så ud...

mh Jacob

Man kan blive helt modild
ked af det. Det er fortvivlende, at det kan lade sig gøre. Bare det at få ideen er en katastrofe, nogen burde have vendt skråen og spurgt, om det nu også var en god ide.

Jeg er dog ikke overrasket, men vil undlade at kommentere den siddende regering i denne sag, det er den sgu for alvorlig til.

V.H. Modild