Lad de kongelige i fred

Lad de kongelige i fred anonym
Hvorfor snage i deres liv.Ok.skilsmisse i kongehuset,og hvad så.Skilsmisser foregår hver dag,der er 2 om en skilsmisse,og ingen af de 2 er vist helt uskyldige.
Lad dem være i fred.

nemlig anonym
lad dem være i fred, men bæskubberne gør det næppe.

så kan han lære det prins Flemming
jamen, så stik da mig x-antal millioner om året og et slot eller to så skal jeg klippe et par snore over og hvis nogle vil andet end at give mig penge så håber jeg at folk vil forsvarre mig med hud og hår. Jeg stiller herved mig til rådighed.

ps.har saks

BÆSKUBBERNE Else
hvad har du mod hans far ????

skriv dog ordenligt gittegry
når jeg ser på de svar de er kommet på dette indlæg, må jeg sige, der er nogle mennesker der er så ubehøvlede i deres skriftlige sprog, at de skulle skamme sig, jeg mener også at vi `den offenlige mening` skulle blande sig udenom, det er en sag mellem 2 mennesker, og jeg tror ikke det for nogle, af de inplicerede partner har noget med økonomi at gøre, Alexandra har mere at byde på i uddannelse end de fleste danskerer, og vil være istand til at klarer sig bedre end de fleste, så jeg vil tro at det er misundelsens der dukker frem, når svarende på indlægene, får en sådan karakter som set her

Fed hyre.. Lone
Vel skal vi da ej lade kongehuset i fred, de får en fed hyre for at stille sig til rådighed for os der betaler, og det har de så bare at gøre.. Vi burde ha`krav på at se ind under deres dyner også..