Lad os angribe hele mellemøsten

Lad os angribe hele mellemøsten Lyngbyvejen
incl Israel.

Jeg synes vi skal indføre total krig i mellemøsten og en gang for alle få ro på dernede hvor mennesker bare ikke kan finde ud af at leve sammen. Fjern alle mennesker, også dem i hulerne. Lad det derefter blive til en unik økologisk oase af natur og dyreliv uden nogen menneskelig indflydelse. Vi har også brug for en 'lunge' mere i disse klima forandringens tider og i takt med at regnskovene fældes i sydamerika.

Man kan evt flytte araberne og jøderne til afrika. Så kan de hjælpe afrikanerne med at få opbygget dette mega kontinent. Jeg tror de kan finde ud af at samarbejde der nemlig.

Der er nemlig ingen europæere til at prædike racisme osv.

Måske det var en god idé til en ny start?

peace herfra lyngbyvejen

snotdumt anonym
burde lade dit tåbelige indlæg stå for sig selv, men kan ikke dy mig. tror du selv på der er nok kræfter i vesten til at fuldstændigt eliminere araberne? meget muligt i uvidende stadig tror de er i stenalderen, men på trods af terroristerne meget muligt planlægger deres angreb i huler er deres wargear altså absolut opdateret. kun tåber ville angribe en hel verdendel. hold kæft hvor er dansken nord for kbh ved at være indbildsk.

Siger du at imamerne er snotdumme? m47
Ikke desto mindre hørte jeg for få dage siden på arabisk TV, immamer under fredagsbønnen prædike - præcis debatindlæggets indhold!

Eneste lille nuance til forskel var, at disse prægtige skæggede mænd havde byttet om på ordene "europa" og "mellem-østen"! [;)]


M47

Har du glemt et par verdenskrige? Anonym
Inden du pudser vores fælles glorie, skal jeg så minde om de verdenskrige, der blev startet fra vores del af verden? Ej heller at forglemme alle de krige Danmark selv startede p.g.a. grådige konger? Vi har det fredeligt nu, men lad os ikke glemme vores egne skeletter i skabene.

så læs dog for helvede anonym
jeg skrev: "burde lade dit tåbelige indlæg stå for sig selv, men kan ikke dy mig. tror du selv på der er nok kræfter i vesten til at fuldstændigt eliminere araberne? meget muligt i uvidende stadig tror de er i stenalderen, men på trods af terroristerne meget muligt planlægger deres angreb i huler er deres wargear altså absolut opdateret. kun tåber ville angribe en hel verdendel. hold kæft hvor er dansken nord for kbh ved at være indbildsk. "

HVOR står der at imamerne er snotdumme?
Det der var snotdumt var at tro vores militær kan opretholde et angreb på HELE mellemøsten. Muligt i tror de er tilbagestående, men hvad angår militær er de ligeså fremme i skoene som vi er.

Så forstå dig hvad du læser - for søren! ;o) m47
Du svarer jo selv på dine egne agressioner:

"Det der var snotdumt var at tro vores militær kan opretholde et angreb på HELE mellemøsten. Muligt i tror de er tilbagestående, men hvad angår militær er de ligeså fremme i skoene som vi er."

Det kan jeg såmænd være ganske enig med dig i, men de imamer jeg hørte på arabisk TV udtale præcis dette - de må vel så være lige så snotdumme, som alle andre der tror på det? Ikk? [;)]


Så studsede jeg også lige over denne her:

"hold kæft hvor er dansken nord for kbh ved at være indbildsk. "

Øhhhh, har du nogen særlig geografisk/teknisk baggrundsviden omkring hvor de danskere som vil angribe mellemøsten bor? altså en viden vi andre ikke har? Og hvor har du den dog fra? Et link til undersøgelse, statistik m.m. ville være rigtig deligt oplysende? [:)]


Og så lige den sidste:

Når mennesker slår agressivt fra sig - kendetegner det så at de har kontrol over situationen og sig selv - eller kendetegner det mangel på kontrol over situationen og sig selv? [:/]


M47

hovedrystende anonym
meget muligt m47 at du kan drage en parallel mellem mine udtalelser og det du har set på tv men sålænge jeg ikke har set samme program undlader jeg mig at udtale mig, er det okay med dig? når der kommer indlæg om at destruere hele mellemøsten reagerer jeg, snotdumt. at du så kan vende og dreje så du får ret, fred være med det. når nick er lyngbyvejen er den da lige til højre benet, mine private iagtagelser af folk fra de finere kvarterer bruger jeg som du bruger tv udsendelser som du kun har set. kan du bevise at det ikke er sådan? ALLE rige er indbildske snobber. gab m47, smut du hen til et andet site og fordreje andres ord, jeg vil ikke være enig med din slags. dit lille underfundige spørgsmål lader jeg bare være i fred, så kan du sidde og være selvfed for dig selv

ALLE rige er indbildske snobber? m47
Ja, det forklarer jo lidt om dine problemer med at forklare sig ud af dine egne tossehistorier! [;)]

Men det er da betryggende at vide, du selv ved at din reaktion er - med dine egne ord: Snotdumt! [:D]


M47

Ups - lige til din... m47
...geografiske orientering, så er Lyngbyvejen ikke "nord for kbh".

Lyngbyvejen ligger i københavn - og det har den altid gjort! [:)]


M47