Lad os få udryddet den sidste ledighed

Lad os få udryddet den sidste ledighed m35kbh
Mit forslag er at man fra politisk side giver AF og de private aktører reel mulighed til at skaffe folk i arbejde.

F.eks. kunne man aflønne de private aktører efter resultater. En model der kendes fra vikarbureauerne og de private rekrutteringsfirmaer.

Ej, spøg til side. Ingen af de private aktører tør lade sig aflønne efter resultater. Ikke fordi de er dovne eller nasserøve, men fordi de ikke kan skaffe arbejde til folk.

Der er brug for glarmestre, speciallæger og mange andre, men hvis man står med en anden uddannelse end dem som der er efterspurgt så er der ikke noget at gøre.

Der er brug for folk mange steder, men de kontanthjælpsmodtagere som er tilbage er ofte for smadrede. 2 ud af 3 har simpelthen ikke den arbejdsevne som der kræves.

Her er det så at de hjerteløse bare vil tage pengene fra dem, men ove-bent med guldbajerne kommer ikke i arbejde på den måde.

Da jeg arbejdede på en folkeskole mødte jeg en del af dem da de blev aktiverede. Fatter ikke at man byder folk i Danmark der åbenlyst har det rigtig dårligt at svinge kost og spand.

Der var f.eks. en gigtplaget kvinde i 50'erne der ikke engang kunne styre sit eget savl. Hun blev sat til at gøre skolen rent, men hendes krop kunne ikke mere efter for mange år med ensidigt arbejde på en fiskefiletfabrik. Det er direkte uanstændigt!


I stedet burde man overveje om man kunne give et ekstra stort skattefradrag til de folk, så de kunne leve af en løn på måske 60 kr. i timen, da de ikke er mere værd for mange arbejdsgivere, og så håbe på at de retter sig op med tiden.

Jeg har set det før, hvor meget det kan gøre for folk bare at få chancen for at få et job hvordan folk kan rejse sig fra asken, hvis ellers man behandler dem med værdighed i stedet for altid at tale dårligt om de folk som allerede ligger ned.

Jeg er ikke nogen engel og kan nogle gange med rette beskyldes for at være arrogant, men folk bliver ikke stærkere af at blive svinet til. Og som samfund vil vi være bedre tjent med i længden at finde små jobs de kan passe så de får øget selvtillid m.m. end bare at hakke på dem.

http://politiken.dk/erhverv/article191986.ece

Indlæg som dette lala
giver mig tro på at der stadig findes danskere som ikke er blevet helt kolde og kyniske endnu, og folk som stadig har indlevelsesevne og forståelse for andre i triste situationer.
Det er jo netop ikke pisk, men derimod hjælp og forståelse der hjælper andre some er mindre heldige til at komme videre.
Desværre har alt for mange bare den opfattelse af at er man ledig, så er det fordi man er doven, virkeligheden ser bare ikke altid sådan ud.
Så tak for det :)

Hilsen en der ikke er ledig.

Det du skriver er kun en lille del. D.F
Der hvor vi har et problem som skal løses, er de muslimske kvinder og til dels muslimske mænd, som ikke vil i arbejde, de personer som du nævner skal over på varig hjælp.

Der er arbejde D.F
Det er noget forbandet fis den der med at der ikke er arbejde så søg dog et job som murearbejdsmand og få 150 kr i timen er det dårlig.

Jeg har været arbejdsmand.. m35kbh
på fabrikker, gået med aviser og slæbt de tunge ting. Ærligt arbejde, men spild af krudt at sætte folk til det som har andre uddannelser.

Sæt nogle af de ufaglærte til det, det er det eneste som de kan og jeg kan ikke se ideen i at man lader folk investere mindst otte år i en universitetsuddannelse - typisk et par år ekstra for at lade dem udføre det arbejde.

nej - det er denuntehyleme det værste spild Dulkis unloggen
i den her verden, men alle langturstruckerne på Thule helmer ikke før samtlige akademikere har lært det tre-ugers-kursus, de selv har taget, udenad.

og hvem fanden interesserer sig for, hvad de mener. Skurvognspak.

okay, fint vi har samme holdning nogen gange.. m35kbh
så kan vi skændes så det brager andre :) I et anfald at momentan venlighed vil jeg dog ikke kalde de mennesker for pak. Set rigtig, rigtig, rigtig positivt så kommer de jo bare med de bedste forslag de kan komme på, nemlig at gøre som de selv har gjort, nemlig at lade være med at tage nogen form for uddannelse´eller på nogen anden måde gøre en meget stor indsats for at dygtiggøre sig.

Det skal de ikke høre for, det er ikke alle som er skabt til at sidde ned med hovedet i bøgerne og de udfører et stykke ærligt og nyttigt arbejde, men det er nu engang ikke vejen frem for at få forrentet den dyre uddannelse.

Selv om man er en præmiedreng/pige som drøner lige gennem systemet, fordi man lander det rigtige sted første gang, så har det immervæk stadig kostet otte år, hvor man kunne have arbejdet med at tørre mælk op i netto.

tager en uddannelse silverfoxdk
på 5 til xxxx år for at komme ud i regørings job eller murarbejds mand????
er dette meningen i dagens danmark.
Kan godt forstå folk som har siddet på skole bænken ikke har interesse i at blive murarbejdsmand.

rend mig med det pis at der er job til alle!

silverfoxdk