Lagkage/brullupskage-opskrift

Lagkage/brullupskage-opskrift Lise
Nogle gode venner skal giftes og vil have mig til at lave brullupskagen, fordi jeg engang for 8 år siden severede en kage som de var helt vilde med; men opskriften er blevet væk. Jeg kan huske at der indgår kastaniecreme og hindbærmousse og den er marcipanovertrukket. Opskriften er fra et dameblad. Kan I hjælpe?

Måske.... zenta4
bør du prøve at forespørge hos ugebladet Hjemmet, mener at jeg der har læst om "produktion" af en bryllupskage. Pause - var lige ude at tjekke og jeg fandt opskrift på bryllupskage i etager (på stativ) til 50 personer.......... dog indeholder denne ikke kastanjecreme - interesseret????? Så skriv igen.
Ellers kan jeg oplyse at Bryllupstillægget var med ugebladet Hjemmet nr. 10 i 1998
held og lykke med projektet.
Hilsen
zenta4

Bryllupskage Karin
Kære Lise!
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig den ønskede opskrift, men jeg kan i stedet anbefale Bryllupskagen fra Karolines køkken 8. Den smager meget dejligt. Jeg lavede den til min søn og svigerdatters bryllup og synes ikke den er meget besværlig og det er meget sjovt, når man står med det endelige resultat. Held og lykke med projektet.
Hilsen Karin.

Svar på brylluoskagen Tinsen
Hej,

jeg har en opskrift på sådan en kage, som du søger, men jeg ved jo ikke hvornår det var du skulle bruge den til, så er det ikke for sent, skriver du bare igen.

skulle stå bryllupskage Tinsen
:-)

skriv gerne opskriften Mette
- vi er andre som er lidt nysgerrige på denne opskrift.
På forhånd tak