Landevejsriddere – hvor blev de af?

Landevejsriddere – hvor blev de af? f.eks. Jane
Jeg synes ikke at man ser så mange landevejsriddere/vagabonder mere. Før i tiden kunne man se dem til kræmmermarkeder og andre byfester. Men i de seneste år er de forsvundet ud af gadebilledet.

Jeg savner dem, for de minder mig om min barndom som var dejlig.

Har I set dem for nylig?

Nu skal du høre Doe
Dem har regeringen ulovliggjort.

De sender det forkerte budskab, når nu vi alle er blevet så rige og lykkelige pga regeringen, eller rettere ifølge regeringen og deres flok af tilhængere.

Bortset fra det, så var der faktisk en her forleden, og han var lirekassemand, i ordets fornuftige forstand,... han spillede musik.

prinser airimorten
de har vel drukket sig ihjel,men jeg så faktisk en gadeprins her forleden,men du har ret.kan det have noget at gøre med at øl priserne er steget helt vildt på de forskellige markedner,var selv på marked i roskilde forleden 30 kr.for en fadbamse og så var den ikke engang fyldt op,hvad giver du?

nånå airimorten
det er ikke meget du har tilovers for vores fremragende politikere ,var doe, hvad med at få hoved ud af røven i stedet for at ryge alt det hash og find dig noget arbejde.v.h airimorten.

så så Doe
Hvis du så kunne udtrykke dig som en med forstand.

Jeg har skam en fin uddannelse, en samlet bruttoindkomst som mange ville sikkert gerne ville have, og bolig til en værdi af min. 2mill.

Ingen grund til den slags nedladende personlig aggression. Medmindre du gør det fordi du kæmper for en god sag... hvilket du ikke gør..

jaja airimorten
det var ikke hvad du skrev på mit indlæg om staden der havde du ikke råd til et hus oppe på kysten,

De er sendt i .... Eks. Ridder
Aktivering og jobtræning. Man har fundet ud af at de tilhører match-gruppe 4 (dem der kan gå).

Ja, da .. sjoveren
Masser af dem ;-)) De er blot blevet moderniseret og lever i bedste velgående. Sådan at forstå at tiggeriet er der ikke meget behov for. De fleste har et godt hjem/tilholdssted og kommer kun på markedspladser for at hygge. Det er de proffe ;-))

De mindre proffe vil du typisk finde i ølteltene sent om aftenen......eller meget tidligt om morgnen, dagen går med at sove humle ud af hylsteret.

Nutidens landevejsriddere ankommer i bil, omklæder i bagagerummet, tager lirekassen frem og lirer sig igennem pladsen, når der ikke er folk til at give bidrag...... tager man bilen hjem igen!

De "rigtige" er få nu om dage,,, godt eller skidt? Dog er de fleste udstyret med en mobil,,,så de kan kontaktes ;-))

Jo, de findes skam stadig ;-))

orv airimorten
fik du læst de sidste indlæg,doe,det passede sgu ikke lige med det billede du har malet i din egen lille verden

andre græsgange landsbytossen
der er stadig mange der har valgt at leve livet på landevejene, selvvalgt, der er dog kommet en del luksus riddere til, det er dem der går i hi om vinteren, hvert år stimler der en del sammen på Dølle fjelde heste og kræmmermarked, så mange at der årligt bliver samlet en lille menighed der holder gudstjeneste.
så hvis du vil hilse på kan du bare komme forbi næste år.

Nej ven Doe
Det jeg skrev.... men altså, du kan vel nok læse og forstå nu du givet er et voksent menneske med forstand osv.


Det var ikke just det jeg skrev. Jeg skrev at jeg aldrig fik en luksusvilla på Nordsjælland betalt af staten. Og det er så taget ud af en sammenhæng fra en anden tråd.


Vedkend dig "Morten", at du intet format besidder, at du er indskrænket og fordomsfuld, og du intet positivt har at bidrage med.