Landsbyen

Landsbyen Cykelrytteren
Jeg var ude på en godt 80 km lang cykeltur. Lige som jeg nærmede mig en landsby på en smal vej, blev jeg overhalet af en grøn Renault. I det samme kom der en rød Peugeot fra den modsatte side, og for at undgå et sammenstød, måtte Renaulten trække pludselig ind foran mig. Med den hastighed jeg havde på, ville jeg være stødt ind i Renaulten, hvis jeg ikke havde lavet en undvigemanøvre, således endte jeg nede i grøftekanten, som var temmelig mudret.

Heldigvis undgik jeg større skræmmer, men alt mit tøj var godt beskidt og jeg selv temmelig våd. Jeg fik mig selv og cyklen trukket op fra grøften. Styret måtte jeg rette ud i flugt med forhjulet, ellers fejlede den heldigvis ikke noget ud over at kunne trænge en gennemspuling ligesom jeg selv.

Efter at havde fjernet det meste af mudret fra ansigtet, opdagede jeg, at Renaulten var blevet parkeret tre huse inde i landsbyen på højre side. En kvinde stod ved den og var ved at tage pakkenelliker ud af bagagerummet. Selvfølgelig måtte det være en kvinde, der begik sådan en manøvre, tænkte jeg. Jeg måtte skynde mig hen og vise hende, hvad hun var skyld i og have en uforbeholden undskyldning. Og måske lidt til.

Da jeg kom tættere på og så, at det var en ung blondine med store babser, dulmede min indre vrede en smule, men ud ad til fastholdt jeg min samlede irritation, så hun ikke skulle slippe for at gøre et eller andet til gengæld. Efter et øjebliks betænkelighed inviterede hun mig indenfor og tilbød et brusebad; hvilket jeg i min tilstand ikke kunne undslå.

Efter at have lukket badeværelsesdøren bag mig, aftog jeg mine gennemplørede klæder og stillede mig ind under bruseren. Men jeg havde dårligt åbnet for vandet, førend døren atter gik op. Jeg fik blufærdigt vendt skridtet ind mod hjørnet og måtte nøjes med at høre mig til, hvad hun havde gang i. Lidt efter opfattede jeg, at hun havde startet vaskemaskinen, grangiveligt med mit tøj inklusiv. Altså kunne jeg forvente at skulle tilbringe flere timer i dette hus.

Da jeg følte at have fået alt snavset af kroppen, kunne jeg fornemme, at hun stadig var i lokalet, hvilket jeg tilkendegav burde høre op. Men hun stod klar med et håndklæde i hånden og insisterede på at ville tørre mig på ryggen. Det måtte jeg så finde mig i, og efterhånden som hun havde fået klaret hele min bagside, numsen rigeligt gnubbet, var hun parat til at gå i krig med forsiden, og jeg måtte nødtvunget vende mig op. Heldigvis havde jeg endnu behersket mig så meget, at lemmet stadig hang nedad. Men efterhånden som hun nåede derned med håndklædet, var det umuligt at stå imod, da jeg samtidig kunne se hendes brystvorter, idet hun havde knappet skjorten op.

Da hun havde tørret mine fødder og rejste sig, greb jeg fat om hende og løftede hende hen mod en væg, hvorefter jeg trak skjorten helt af hende og begyndte at kysse brystvorterne skiftevis med læberne og med tungen.

Fortsættelse følger…