Landsforræderi

Landsforræderi jessebel
http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=468674/

Dette er i mine øjne landsforræderi!!

Ikke fordi Charlotte har konverteret til en anden religion og vendt sit danske liv ryggen, men fordi hun sympatisere med en terrorist og synes det er helt okay, at sprænge andre uskyldige mennesker i luften, fordi man ikke evner at give udtryk for sine meninger verbalt!

FØJ FOR DEN LEDE....Siger jeg bare!

Jeg håber hendes kommende mand bliver udvist for bestandigt af DK og at HUN ryger med i købet!

Nogle kvinder Anonym
tror lykken er en voldsmand. Det sker tit.

Ud med hende Muldjyden
Personer der siger sådan noget lort skulle mentalundersøges.

Behandling ville aldrig hjælpe, hold kæft hvor er det flovt at have sådanne personer gående i Danmark.

Ud med hende, vi kan ikke bruge hende til noget.

Hmmm Muldjyden
Ja man hører tit om det, men det er vel kun indtil de selv får tæsk.

Men hvad fanden, hun bliver vel bedt om at gå ned i Metroen i KBH med en bombe. Så meget elsker han nok sin kone.. ARG:::

Ud af en gæst
Ud af landet med den anonyme anti danske teltklædte personage og hendes islamistmand. De hører til i middelalderen nede i Iran eller i Pakistan. Samtidig sparer staten socialhjælp til den idiotiske kælling og den utilpassede udlænding.

selvfølgelig er vanallan
det landsforræderi, men hun bekender trods alt kulør, så ved man hvad man har at rette sig efter. Det er straks værrer med de danskere der støtter muslimernes kamp, fordi de hader højrefløjen så meget. Her tænker jeg på morild og Lady in red, disse to er landsforrædere af værste skuffe.

Det er en fornøjelse Ahmed Kali Hansen
at jeg far lov om at være i samme debatgruppe med personer som har intelekt som dig.
Må noget smitte af på mig.

Ahmed
Som prøver at lære noget idag.

Gid jeg kunne vanallan
sige det samme om dig, men i muslimer har intet i kan tilfører denne verden, ved slet ikke hvorfor i lever.

Tilfører Anonym2
De islamiske "kulturberigere" tilfører verden mange ting, f.eks kriminalitet, had, hellig krig og terror. Vi kan lære meget af "kulturberigerne" mener formanden for de radigale M. Helved.

???????? jessebel
Har du samme synspunkt overfor Jøder, Kalolikker, Budister osv.???

Jeg synes det er total mangel på respekt, forståelse og empati, at udtale, at du ikke forstår hvorfor muslimer overhovedet er til!

Har du overhovedet gjort dig den ulejlighed at forsøge og sætte dig ind i Islam? Kender du historien om profeten Muhammad? Hvis ikke vil jeg da lige forsøge at proppe lidt viden ind i din forholdsvise snævre kraniekasse....

Profeten Muhammad var en fredselskende mand. Hans kone var en kvinde med magt og af kongelig slægt og temmelig velhavende.
På et tidspunkt i Muhammads liv, går det op for ham, at ikke alle kvinder i "hans" land blev behandlet ordentligt, og dette forsøgte han at gøre noget ved. At skabe ligeret for både mænd og kvinder!
Muhammad forsøgte at komme i dialog med Jøderne ved Mekka, for at Muhammads folk også kunne gå deres pilgrimsfærd én gang om året, men den aftale som Muhammad og Jøderne indgik, den brød Jøderne og derfor besluttede Muhammad, at samle en hær og gå i krig mod Jøderne, for at få lov til at kunne komme til Mekka. (Du skal tænke på, at vi er tilbage i 500-600 tallet).
Det lykkedes Muhammad at nedkæmpe Jøderne, men han mistede også mange mænd i kampen, hvilket stillede mange kvinder som enker og deres børn fædreløse.
For at redde disse kvinder og deres børn, indførte Muhammad en lov, der gjorde det muligt for én mand, at have op til max. 5 koner, men KUN hvis han var i stand til, at brødføde dem alle på forsvarlig vis. Denne lov var simpelthen til, for at redde disse kvinder!
Det må da siges at være forståelse og næstekærlighed!

Dette var en ultra kort fortælling om Muhammad, men jeg synes du skulle have den og så synes jeg du burde sætte dig ind i tingene, før du udtaler dig om noget.

Folk der udtaler sig om noget, uden at kende til indholdet, de kommer oftes til at fremstå som dumme - og det er du vel ikke interesseret i!

Fred Anonym3
Den såkalte profet var ikke en fredens mand som bekvemmelighedsturisten jessebel(Ahmed) skriver. Han var ørkenrøver, pædofil, slavehandler og massemorder. Og denne kriminelle person er et forbillede for dødskulten islams tilhængere.

Hør lige her.. vanallan
jeg skriver at jeg ikke kan se hvorfor muslimer skulle leve, hvorfor skulle jeg så sætte mig ind i Islam??

Og nej, jeg har det ikke sådan overfor andre religioner, jo måske jødedommen.

Jeg kan ikke repektere et folk der bruger religion som undskyldning for terror..

Jorden ville være et bedre sted hvis muslimerne uddøde

Aha... jessebel
Så synes jeg du skulle tage et kig på Irland!

Der slås/ligger Katolikker og Protestanter i krig mod hinanden og det har de gjort i rigtig mange år!

Skal de så også bare udryddes fra jordens overflade?

Jeg synes du med dit sidste indlæg, netop har bevist vigtigheden af, at man bør sætte sig ind i tingene FØR man udtaler sig og kommer til at fremstå som en imbecil!!

Okay jessebel
Så har du helt klart læst/hørt/set noget om Muhammad, som jeg aldrig har hørt/set/læst noget om!

Jeg vil da rigtig gerne vide HVOR du har de informationer om Muhammad fra????

Jeg formoder det er mig du kalder bekvemmelighedsflygtning - du er velkommen til at gå ind og kigge på min profil!
Måske du dermed vil finde oplysninger om mig, som kan sætte din forudindtaget holdninger lidt på plads - før du udtaler dig!!

Enig jetpost
enhver konvertit er i mine øjne landsforræder, når det drejer sig om at konvertere til islam.

Nej men humoren er der Fnidder
Og det er fornøjeligt, at læse indlæg præget af humor modsatsvis had.

mit kære barn modilds mor
han kunne ikke finde sig selv i skolen,nu er han tiltrukket af muslimerne,ja jeg har afskrevet ham forlængst, derfor er han ensom og bruger julenat, samt nytårsnat på sit ævl,men han kan ikke gøre for det, faderen gik da han var 5 og jeg var en billig luder,som muslimene udnyttede.
tilgiv ham thi han ved ikke hvad han gør.

du er syg modilds mor
mit barn, tilgiv dog?

Glemt gæst 2
Til den islamiske velfærdsturist kaldet modilds mor. Er du medicinmand/kvinde fra et islamisk sten-alder land? Eller har du trukket din lægeeksamen i en automat i en mellemøstlig bazar f.eks i Tyrkiet eller Libanon.

Misforståelse jessebel
Der er noget du har misforstået (eller ikke læst mit indlæg godt nok!!)

Jeg skriver netop, at jeg betragter det som landsforræderi fordi hun sympatisere med terror - ikke fordi hun har konverteret til Islam!

Det er jeg fuldstændig ligeglad med! Folk kan konverteret til hvad de vil, men at have så lidt til overs for sine medmennesker, at man synes terror er vejen frem - DET er sygt og landsforræderi!

Ak ja og nu Modilds koranlærer
sidder han varetægtsfængslet i Odense. Vist nok noget med noget terror hen gik ind i efter han konverterede til islam.